szerk. 1-1

szerk 2.: 2-1 ide

gekkodan írta:Nem tűnik lehetetlennek. Én mondjuk speciel gyűlölök X-re fogadni, de ez az én saját baromságom. Az esélyek amúgy jók, de én megérzésből mást tennék.pety27 írta:Bayern-Sportin X
Liverpool- magyrid H
Juventus-Chelsea X
Porto-AtlM H
Manu-Inter H
Roma-Arsenal X
Barca-Lyon H
szerintetek ?![]()
100ft-34,355ft
Amúgy az elején én is úgy nyomtam, hogy orrba-szájba pakoltam a meccseket, nagyon kevés pénzre, de aztán rájöttem, hogy egy viszonylag komolyabb alaptét és MAX 4-5 meccs sokkal jövedelmezőbb. Amiket itt írtál, abból ránézésre 4 darab 2-es odds felett van, az meg nagy rizikó már. Szerintem 1.5-1.7 a baráti odds és kötésben is max 1 darab 2-es feletti, az sem 2.3, mert az már nagyon necces.
Ezek az X-ek viszont parák sztem.
Mellesleg megint bejött egy Dél-Amerika (6/6), a Dinamo Zagreb is nyert, a Benfica meg vezet. Szóval 45 percre vagyok a mai győzelemtől
Nem tűnik lehetetlennek. Én mondjuk speciel gyűlölök X-re fogadni, de ez az én saját baromságom. Az esélyek amúgy jók, de én megérzésből mást tennék.pety27 írta:Bayern-Sportin X
Liverpool- magyrid H
Juventus-Chelsea X
Porto-AtlM H
Manu-Inter H
Roma-Arsenal X
Barca-Lyon H
szerintetek ?![]()
100ft-34,355ft
Inkább önszabályozáspety27 írta:jaja az igazolásra gondoltam,köszi ezt is ...+ ezt most vettem észre,
beállítások-általános- havi befizetési limit: és oda lehet írni összeget,akkor most minden hónapban be kell fizetni legalább a minimális összeget???
dehogy, én oda nem írtam be semmit sem, figyi ez egy nagyon egyszerű dolog, akkor és annyit (persze van egy minimális összeg ami alatt nem tudsz befizetni) fizetsz be amikor és amennyit akarsz. első pénzvisszaigénylésednél lehet kérnek majd megint egy igazoló fotót,de utána már nem lesz vele gond.pety27 írta:.+ ezt most vettem észre,
beállítások-általános- havi befizetési limit: és oda lehet írni összeget,akkor most minden hónapban be kell fizetni legalább a minimális összeget???
jaja az igazolásra gondoltam,köszi ezt is ...+ ezt most vettem észre,ozsimiki írta:parancsolszpety27 írta:a bwinre milyen képet kell feltölteni ?? arcképet ?? akármilyen jó ?![]()
most készül a kártyám,tesóm intézi,már alig várom![]()
ha igazolásképp kell,h annyi vagy amennyi,akkor lefényképezed digitálissal a személyid mindkét oldalát+lakcím kártyád, vagy beszkenneled,és azt a fájlt töltöd fel nekik,vagy küldöd el.
legyen igazad apafej. én arra nem teszek sztem, de sörben fizeted majd, ha mégis igazam van, szelvény van elégszajko írta:Dani!
Én megrakom a Bayorokat! Figyeld meg nyerni fognak!
Ha kikapnak(vagy X-elnek), akkor fizetek neked is egyszer egy tippmixet.
parancsolszpety27 írta:a bwinre milyen képet kell feltölteni ?? arcképet ?? akármilyen jó ?![]()
most készül a kártyám,tesóm intézi,már alig várom
Azt ne felejtsd, hogy a BL-ben a győzelemre is fizetnek. A Sporting bár kiesett és a Bayern halom tartalékos lesz, benne van, hogy a Sporting csíp 1-2 pontot. Már csak a lóvé miatt is. Év végén ugyanis ez is beleszámít a TV-díjakba is, meg mondom, meccs után sem mind1, hgoy mit játszol. Ők meg tudják, hogy a Bayernnek már mind1 és azt is, hogy kiestek. De nem mind1 az a + 0.5 millio euro.szajko írta:gekkodan írta:szajko![]()
Én halál tartalékos Bayernre számítok, az meg minimum X lesz. Még gondold át.
Egy góllal fog nyerni a Bayern(hanem többgel), mivel olvastam vagy 2-3 oldalon, hogy a Sporting is tartalékosan fog 1 kicsit játszani...
gekkodan írta:szajko![]()
Én halál tartalékos Bayernre számítok, az meg minimum X lesz. Még gondold át.
ozsimiki írta:elég régóta van ott számlám, olykor jóval magasabb összeggel is hónapokig,és még nem vették el, fura is lenne ha lenne ilyen kikötés. bónusszal kapcsolatosan nem tudom h milyen kikötések vannak, ill h miben változtattak,de ha te beteszel 5000et,és felviszed 10-20-30-40 vagy bármennyi ezerig, tuti nem kell kivenni 1 hónapon belül, ez egy butaság. a lényeg, amit te befizetsz,az csak úgy veszik el, ha eljátszod.pety27 írta:
jah és még a bwinhez visszatérve,valami olyasmit mondott haverom hogy ha mondjuk 1 hónapig nem veszed ki a pénzed,és már meghaladta a 7200ftot,akkor elvehetik, meg a bónuszt is ....én is ettől félek,hogy annyi kiskapu van meg "apróbetűs rész" hogy megszívom...