Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgy játszunk mint a Bilbao ellen nem lesz gond!szeg írta:Tovább fogunk jutni, ebben szinte biztos vagyok. Viszont jó lenne, ha ismét jó játékkal történne ez, ami nagy önbizalmat jelentene és úgy vissza lehetne térni a helyes útra...
Nemhiszem én sem, hogy elmaradna a meccs. Egy 1 perces megemlékezés tuti, hogy lesz, ennyit megérdemelnek szerencsétlenek.szeg írta:akkor vmit félreérthettem, a lényeg, hogy könnyen elmaradhat a meccs ez miatt...
R.I.PLM10 írta:Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.
akkor vmit félreérthettem, a lényeg, hogy könnyen elmaradhat a meccs ez miatt...LM10 írta:Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
Nem a játékosoknak lett bajuk. hanem 2 szurkoló halt meg vonat balesetben.szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
lionel_messi írta:Honann hallotad?szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
Honann hallotad?szeg írta:nem tudom hallottátok-e, de elmaradhat a barca-lyon meccs. a lyon játékosai balesetet szenvedtek egy vonatban. Ennyit tudok egyelőre...
Én nem látom ennyire sötéten a Lyon esélyeit.Ha úgy játszunk, mint az odavágón, akkor bármi lehet.menczel írta:csóró Lyont még az ág is húzza: Benzema oda, továbbjutási esélyük ami egy max 10 % volt mostmár max 5%
tudom hogy perverz ötlet de kcisit sajnálom hogy nem láthatom milyen elöadással rukkolt volna ki Benzema hogy nyáron leigazoljuk adott esetben.
Hmmmmmmm hát érdekes gondolatmenet az egyszer biztosBrian 20 írta: Ha voltál a meccsen akkor azt se láthattad, hogy a MU rúgott volna és mivel az idegenben rúgott gól nagyon sokat ér a kieséses szakaszban (az a gól ilyen amit nem láthattál) ezáltal jelenleg az Inter áll jobban.
Azt, hogy a MU játszott jobban nem vitatom, de az eredmény az Internek kedvez hát ennyi.
Én sokkal jobban félek Juninho-tól. Míg Benzema csak akkor tud gólt lőni, ha a csapata is jól játszik (ergo, ha elé van tálalva a laszti), Juninho azonban 30 méterről egy -amúgy veszélytelennek látszó- szabadrúgással is eldönthet egy meccset.menczel írta:csóró Lyont még az ág is húzza: Benzema oda, továbbjutási esélyük ami egy max 10 % volt mostmár max 5%
Ember legyen a talpán, aki tud az Old Trafford-ban egy ilyen formában levö Manchester United-nek gólt rugni.Brian 20 írta:[Ha voltál a meccsen akkor azt se láthattad, hogy a MU rúgott volna és mivel az idegenben rúgott gól nagyon sokat ér a kieséses szakaszban (az a gól ilyen amit nem láthattál) ezáltal jelenleg az Inter áll jobban.
Azt, hogy a MU játszott jobban nem vitatom, de az eredmény az Internek kedvez hát ennyi.
Ha voltál a meccsen akkor azt se láthattad, hogy a MU rúgott volna és mivel az idegenben rúgott gól nagyon sokat ér a kieséses szakaszban (az a gól ilyen amit nem láthattál) ezáltal jelenleg az Inter áll jobban.Mihu írta:Ezt a mondatot megmagyaráznád nekem légyszíves mert nagyon nem értemBrian 20 írta:
Alex Ferguson együttese jelenleg kiesésre áll az Inter ellen.![]()
![]()
Mondjuk elég jót nevettem rajta
![]()
![]()
Én kint voltam a meccsen, de valahogy nem vettem észre hogy az Inter gólt rúgott volna
![]()
Ezért is volt sz.r kedvem azon a héten végig. De akkor lehet hogy az edzőmeccs volt és azóta lejátszották az igazit, vagy nemtudom
![]()
Mi az hogy kiesésre áll? Hiszen 0-0 lett a meccs, amit Milánóban játszottak. Tehát a visszavágót otthon játszhatják, ami ugye nagy előny egy kieséses rendszerben. Ezzel az eredménnyel hosszabbítás és 11-esek következnének de lehet hogy Te jobban értesült vagy a dolgokban mint mi![]()