Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmondom őszintén én nem az Adobe Photoshop-ot használom, hanem az Adobe ImageReady-t. És angolul.LM10 írta:Tudnál nekem segíteni? PS-ben hogy lehet képet halványítani?CFirpo3 írta:
A szöveg nem nagyon látszik.
Amúgy mi is valahogy így kezdtük.
SZERK: Nekem magyar.
privátba se írnád le?Ilúvatar írta:nincs komment. nem reagálok. nem akarom h elfajuljon a dolog.
zárjuk le a témát.
píííísz.
Persze feltétlenül be kellett írnod....Ilúvatar írta:
pedig be kellett írnom hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy én HOL álltam mielőtt kilépek... Mivel hogy kilépek, így csúnyán lecsúszok. és tudjátok mivan? nem érdekel, sőt nevetek rajta. De azért jó tudni, hogy jól végeztem a munkáimat a versenyen.
jó rengeteg időt pazaroltam el a semmiért.
Akkor azt hiszem a tisztesség úgy kívánja,h a többiek a helyezésed mellett megtudják azt is,h miért szállsz ki.Ilúvatar írta:Semmi, csak folytasd és nyerd meg!..:Poldi:.. írta: mi miatt?ne foglalkozz a kirohanásommal.
Ez miez már... nem tudom min akadtál ki de már elégsok hüjeséget írtál ahoz hogy hozzászóljak... ez nem igazi verseny , nincs semmi tétje itt az "versenyzik" aki élvezi hogy képeket csinálhat és szivesen megnézi a mások munkáit is ugyanarról a témáról , úgyhogy hogyha te az elejétől fogva ezen felül valamiért csináltad akkor ha végig csinálod és "megnyered" akkor is rengeteg időt pazaroltál el a semmiért mert nem ez volt a lényeg.Ilúvatar írta:
jó rengeteg időt pazaroltam el a semmiért.
pedig be kellett írnom hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy én HOL álltam mielőtt kilépek... Mivel hogy kilépek, így csúnyán lecsúszok. és tudjátok mivan? nem érdekel, sőt nevetek rajta. De azért jó tudni, hogy jól végeztem a munkáimat a versenyen.Bányász írta: Anélkül is bejelenthetted volna,h kilépsz,h beírod az állást....
Elég lett volna annyi,h kilépek a versenyből!
Egyébként köszönjük az eddigi munkáidat!
Az meg,h mit hittél nem a mi sarunk...
Semmi, csak folytasd és nyerd meg!..:Poldi:.. írta: mi miatt?
a 3. és a 5. szépek.CFirpo3 írta:http://www.eurobarca-bajnoksag.fw.hu/
Itt az oldal, ide gyűjtöm a fejléceket. Az Eurobarca fejlécek menüpontban megtaláljátok.
Ez jó ötletSlither írta:Majd ha mindenki berakta az Eurobarcás bannerjét, kiírhatnánk egy szavazást, hogy a fórumozóknak melyik tetszik a legjobban. Mégis csak a felhasználók véleménye a legfontosabb ebből a szempontból.
Slither írta:Majd ha mindenki berakta az Eurobarcás bannerjét, kiírhatnánk egy szavazást, hogy a fórumozóknak melyik tetszik a legjobban. Mégis csak a felhasználók véleménye a legfontosabb ebből a szempontból.
Még Tamás linkelte régebben, azóta bentvan a könyvjelzők között.CFirpo3 írta:Amúgy Ti hol találtok/kerestek képeket a sigekhez? Mert én nem nagyon tudok jó oldalakat. A Google nem nagyon dob ki nagy, jó minőségű képeket...
Mindig a képválsztással vagyok gondban.