Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sok helyen lehet olvasni kacsákat, sztem Touret 25 alatt nem adnánk el. Az Arsenal meg szerencsére nem nagy pénz akcióiról ismert, általában tőlük happolják el a már befutott játékosokat, nem pedig fordítva, úh nyugi. Sztem nincs szükség új vkp-ra, ráadásul Keita és Busquets is itt van.Cáceres14 írta:csak különböző hírekben olvastam ,hogy állítolag az Arsenal leigazolta 12millió ért
és mire alapozod? Mert én semmmi ilyesmiről nem hallottam, Toure jól érzi magát itt és játéklehetőséget is kap eleget. Kétlem,h elmenne! Alap nélkül ne írkáljunk már!Cáceres14 írta:bocsi,hogy itt kérdezem meg de milesz ha Yaya Touré a nyáron távozni fog?
akkor majd nem kellene egy újabb védekező középpályás? mondjuk Mohamed Diamé?
Sztem is mennie kéne. Mondjuk a Chelseabe, ott Hiddink(ha marad) tanitványa lehene és Drogba, Anelka utodja. De nagyobb csapatba kéne mennie.LG írta:Sztem meg pont az tenne jót a fejlődésének, ha eligazolna. A Lyon már nem az a erős csapat, ami 3 évvel ezelőtt volt, lehet idén a bajnokságot is elvesztik. Sztem eljött az idő, h távozzon.albicelesteX írta: Én kíváncsi lennék rá mit produkálna!
Másik olvasom a Benzemás hírt!Szerintem a lehető legjobban döntött(ha tényleg így lesz) a fejlődése szempontjából!
Sztem meg pont az tenne jót a fejlődésének, ha eligazolna. A Lyon már nem az a erős csapat, ami 3 évvel ezelőtt volt, lehet idén a bajnokságot is elvesztik. Sztem eljött az idő, h távozzon.albicelesteX írta:Én kíváncsi lennék rá mit produkálna!bali 15 írta:Most nevessek vagy kezdjek el komolyan gondolkodni rajta?
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=32664
Másik olvasom a Benzemás hírt!Szerintem a lehető legjobban döntött(ha tényleg így lesz) a fejlődése szempontjából!
Én kíváncsi lennék rá mit produkálna!bali 15 írta:Most nevessek vagy kezdjek el komolyan gondolkodni rajta?
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=32664
És pl. Henryt az angolokBarcaforever írta:Ha Fabregas játszana a Nou Campban az Arsenal színeiben, a közönség, h fogadná?
Hát ezt senkitől nem várhatod el, talán Iniesta ilyen, de ő is baloldali kp ként nyújtja a legjobbatRikinho20 írta:"fantasztikus játékos" mindenhol megállja a helyét...
Dani Alves a nap képénél éppen bebizonyítja, milyen fantasztikus játékosnoname írta:Ha Puyol olyan nagy játékos, akkor miért nem áll be kapusnak?![]()
most ezt a kérdést nem konkrétan neked küldöm, DE... ha olyan "fantasztikus játékos", akkor miért "nem megy neki a jobb oldalon"????? egy "fantasztikus játékos" mindenhol megállja a helyét... attól függetlenül, hogy jobb vagy bal oldalon szerepel... passzolni, cselezni, lőni is ugyanúgy kell mindkét oldalon... amugy nekem semmi problémám Hleb-bel... tőlem elfocizgathat itt csereként.Fernando írta:Nemértem mi a fészkes jo francot kell szidni Hlebet. Jah vehettünk volna egy normális balszélsőt... főleg, hogy Hleb 1-szer netán 2szer játszott az idéyna latt a bal oldalon... és akkor a csapat egyik legjobbja volt, utána megsérült és nemis játszott a balon többet ha játszott. Jobb szélen pedig előtte sose láttam játszani nemis megy neki. Nemkéne a csatárok posztján erőltetni, de szerintem fantasztikus játékos. Én azok közé tartozom akik az Arsenalban imádták nézni amit csinál. Akik meg nem látták hát... nemsok viszonyítási alap lehet nekik.
így is van. Ha marad akkor Xavi vagy Ini cseréjének maradjon ne szélsőnek. De jobban örülnék ha mi meg ajánlanánk Ribéry-ért 22 millát és akkor ezzel a 8-al amit érte adnának megvan a 30 millcsis csereüzlet. Bár ennél sztem drágább lesz a kis francia kakasbarca99 írta:Sajnálnám, ha nem kapna lehetőséget, amikor még egy Gudjohnsen is kapott. Bár, ha belevonnák a Ribery-üzletbe, valahogyan kibírnám.Mondjuk ha továbbra is jobb oldalon akarják szenvedtetni, akkor tényleg felesleges maradnia, de ha ő lenne az első számú csere a Xavi - Iniesta duó mögött, akkor mindenképpen örülnék ha maradna. Szvsz valamivel értelmesebben játszana ott, mint az izlandi, akit hiába erőszakolnak meg 2 éve, akkor sem lesz belőle kp.
Nem a 8M kevés, hanem a 17 sok, amit mi adtunk érte. Én inkább innen nézném a dolgot.fcjoc írta:8M kicsit kevés, bár az eddigi teljesítményét figyelembe véve..
menjen de ne ennyiért.. vagy valami üzletbe vonják bele. bánja a..