Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen.Bányász írta:"Minden szentnek maga felé hajlik a keze" ezt tudtam,de nem gondoltam volna,h ennyire.Azért arra számítottam,h sok kategóriában lesz barcelonai győztes.De eddig a kapus és az év tehetsége kivételével mindenhol a "mi emberünk" nyert...(De ebben a két kategóriában is megvan a második hely...).Szóval erős egy kicsit a dolog.Én egy kicsit nagyobb objektivitásra számítottam a szavazóktól mert ez így egy kicsit szerintem vicces.komolytalan mondhatnám azt is..
Mozillával is bejön. Nálad van a hiba..soaĐroli írta:Mozilla-val nem jön be az eurobarca,csak explorer-el! Nemtudjátok miért?
Ja télleg,és miért lettem törölve "soadroli" néven??? Mi rosszat csináltam?
Szerintem bannolva lettél egy kis időre...soaĐroli írta:Mozilla-val nem jön be az eurobarca,csak explorer-el! Nemtudjátok miért?
Ja télleg,és miért lettem törölve "soadroli" néven??? Mi rosszat csináltam?
Haláli egy ürge!faithnomore írta:Nagyon nagy arcot vág Alves!!!![]()
így is olyan mint az ördög, de ez nagyon jó, megmosolyogtam
Értettem, mire akar kilyukadni, és azt is, hogy miért írta a cikket. Mindent értek, de az én fülemnek bizony idegen a "mérföldkövekkel jobb" kifejezés. Nincs ebben semmi rosszindulat, egyszerűen még nem hallottam ilyet. Egy-egy mérföldkőhöz elérkezhetünk képletesen, vagy lehetünk fényévekkel jobbak, vagy tarthatunk mérföldekkel előrébb, mint korábban, de mérföldkövekkel jobbak... ez számomra képzavar.Varga Tamás írta:Bocsi, Colos, de nem értem: hol látsz Te itt képzavart?Colos írta: Amúgy azért írok, hogy felhívjam a figyelmet egy gyönyörű képzavarra az Henry-s cikkből: "Nos, ez az idénye kétségtelenül mérföldkövekkel jobb a franciának, mint az előző."
Bocsi, Colos, de nem értem: hol látsz Te itt képzavart?Colos írta:A 10% nem azt jelenti, hogy minden 10.-et? Na mindegy. Amúgy azért írok, hogy felhívaz Henry-s cikkjam a figyelmet egy gyönyörű képzavarra az Henry-s cikkből: "Nos, ez az idénye kétségtelenül mérföldkövekkel jobb a franciának, mint az előző."miihii írta:Nem olyan nagy tragédia ám az,ha 250 hszedből a 10%ot törlik.Az cs minden 25.
A 10% nem azt jelenti, hogy minden 10.-et? Na mindegy. Amúgy azért írok, hogy felhívjam a figyelmet egy gyönyörű képzavarra az Henry-s cikkből: "Nos, ez az idénye kétségtelenül mérföldkövekkel jobb a franciának, mint az előző."miihii írta:Nem olyan nagy tragédia ám az,ha 250 hszedből a 10%ot törlik.Az cs minden 25.
Grt. Télleg szép munka. Remélem sok ilyen cikket olvashatok még.Messa írta:Etooka!
Szeretném gratulációmat kifejezni az Henrys cikkel kapcsolatban, szvsz. 1 fantasztikus jó cikk. Nagy élvezettel olvastam, bár biztos az is közrejátszik, hogy az egyik kedvenc játékosomról van szó, de egyszerűen kiváló cikk!
Gratula!
Köszönöm szépenMessa írta:Etooka!
Szeretném gratulációmat kifejezni az Henrys cikkel kapcsolatban, szvsz. 1 fantasztikus jó cikk. Nagy élvezettel olvastam, bár biztos az is közrejátszik, hogy az egyik kedvenc játékosomról van szó, de egyszerűen kiváló cikk!
Gratula!
Oké nem azt mondtam hogy teBányász írta:Én ma még nem töröltem tőled.És kérdést se láttam.De egészen biztos,h nem jókedvünkben törlünk hszeket.Megnyugodhatsz....Drukker írta:Én csak a moderátorok felé fordulnák egy kéréssel. Vmelyik általában törli a hszjeim 10-20% és naon viccesnek tarthatja ezt mert többször kérdeztem h ki az de nem jelntkezett úgyh itt megkérném h most már haggya abba. Köszönet: Drukker
Én ma még nem töröltem tőled.És kérdést se láttam.De egészen biztos,h nem jókedvünkben törlünk hszeket.Megnyugodhatsz....Drukker írta:Én csak a moderátorok felé fordulnák egy kéréssel. Vmelyik általában törli a hszjeim 10-20% és naon viccesnek tarthatja ezt mert többször kérdeztem h ki az de nem jelntkezett úgyh itt megkérném h most már haggya abba. Köszönet: Drukker
Nem olyan nagy tragédia ám az,ha 250 hszedből a 10%ot törlik.Az cs minden 25.Drukker írta:Én csak a moderátorok felé fordulnák egy kéréssel. Vmelyik általában törli a hszjeim 10-20% és naon viccesnek tarthatja ezt mert többször kérdeztem h ki az de nem jelntkezett úgyh itt megkérném h most már haggya abba. Köszönet: Drukker
jah eléégé jol védett tegnap a Pinto. most már csak a döntőre kéne valami jót produkálni !!Kluivertinho írta:Üdv! Úgy gondolom José Manuel Pinto Colorado is megérdemelne egy topicot a Barca Sztárok témán belül. Tegnap legalább is jól védett, remélem Valdes figyelte, hogy kell ezt csinálni!