Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez még az új albumuk vezeti a Bilboard aktuális listáját is!gonosz írta:Most nézegettem a U2 új turnéoldalát.....hát életem nagy napja lenne, ha a Camp Nou-ban tombolhatnék U2-koncerten.....vááá! Már "csak" egy jegy kellene (nomeg az anyagi háttér).
Nincs meg valakinek a 'Mondd Ki A Szót',a 'Szolnok city',a 'Mona Lisa', és a 'Raggazin'?Messa írta:Hali!
Valaki feldobná CopyCon-tól a Szeress Úgy-t?
Youtubeon csak kb. fele van fent, nekem egész kéne.
Nagyon köszi, fontos lenne.
Ezt a számot jelölték is az It's Rite gálán az év száma kategoriában, szal benne volt 2008-ban a top5 trekkek között.
ja igazDanka00792 írta:Azt hiszem ezt meg is kell vennem, csak most BB-nél szünetel a shop menüpont. Nagyon fain album.SamS írta:most nálam is DSP - Társadalomkritika megy éppen![]()
Egyébként TársadalomKLINIKA.
Azt hiszem ezt meg is kell vennem, csak most BB-nél szünetel a shop menüpont. Nagyon fain album.SamS írta:most nálam is DSP - Társadalomkritika megy éppen
ez király muzsika!Game90 írta:Chamillionaire ft Ludacris, The Game - Creepin Solo:
http://www.youtube.com/watch?v=gkwVMnup7Dc
Azt írják, hogy lecsúszott sliccel állt a rajongói elé!Perrero írta:Michael jackson újra összeáll
újra összerakják a plasztikai sebészek?Perrero írta:Michael jackson újra összeáll