De ahhoz nyerni kell valamit a csapatnakredlions írta:Szerintem Puyol és Xavi jövőre ott lesz az Aranylabda 50es listán.

Barcaforever írta:Egyszreűn a tökéletes védő.![]()
Csak azt nem értem h a válogatottban miért nem figyelnek fel rá.(nem csak csere ként)
Charlie írta:tom314 írta:Championship managerben most ajánlottak nekem fel érte egy védőt, és nagyan nagy mennyiségű pénzt, (Chelsea) de természetesen nem adtam!Enrique írta:
.... és az ellenfelek is elismerik!! Gondoljunk csak a reálre amikor nyáron(?)"meg akarták venni"... Meg azért ha vmeik csapat védőt akarna venni mindig szóba kerül Puyol! Csakhát ezzel 1 gond van
NEM ELADÓ!!!
![]()
![]()
Abramovocs mélyen a zsebébe nyúlt akkor,de mint tudjuk Puyol NOT FOR SALE.
tom314 írta:Championship managerben most ajánlottak nekem fel érte egy védőt, és nagyan nagy mennyiségű pénzt, (Chelsea) de természetesen nem adtam!Enrique írta:
.... és az ellenfelek is elismerik!! Gondoljunk csak a reálre amikor nyáron(?)"meg akarták venni"... Meg azért ha vmeik csapat védőt akarna venni mindig szóba kerül Puyol! Csakhát ezzel 1 gond van
NEM ELADÓ!!!
![]()
![]()
Championship managerben most ajánlottak nekem fel érte egy védőt, és nagyan nagy mennyiségű pénzt, (Chelsea) de természetesen nem adtam!Enrique írta:
NEM ELADÓ!!!
![]()
![]()
.... és az ellenfelek is elismerik!! Gondoljunk csak a reálre amikor nyáron(?)tom314 írta:És ezt szerencsére mindenki elismeri, csapattagok, szurkolók! Puyol egy isten!jokedvu írta:természetesen neki is vannak hibái,
de ettől még a BARÇA jelképe, sose szabad eladni!
SUPERPUYOL!
Örülök hogy ő a csk!
És ezt szerencsére mindenki elismeri, csapattagok, szurkolók! Puyol egy isten!jokedvu írta:természetesen neki is vannak hibái,
de ettől még a BARÇA jelképe, sose szabad eladni!
SUPERPUYOL!
NEm is merek találgatni!Charlie írta:A Cagliari ellen Nestának nem volt 1 szabályos szerelése se(erős túlzás,de majdnem igaz),nincs formában,és ezt már vki(k) említette(k) előttem másik topikban is nem csak én állítom.Attól függetlenül a világ 2. legjobb védője nálam,ki is lehet az első?![]()
C.