Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miket raktál meg?Aprieto írta:Ha holnap nyer a Barca 17.000 Hungarian Forint üti a markom200-ból
Azt értem,de az 1ik szelvényen volt adva 1gol a Bolognanakfcbarcelonazsombi írta:Hát igen ez a lényeg, hogy egy meccs miatt elmehet mind a két szelvény.Sanama írta: miért is? azt értem,hogy azon bukhat mind2,de mást nem
Sajnos Pentek 13.-an nem szabad fogadniBrian 20 írta:hol volt, hol nem volt, volt a világon egy olyan tippmixszelvényem, amit 100 ft-tal játszottam meg. Ez a szelvény olyan volt, hogy véletlenül olyan meccset is megjátszottam, amire már nem lehetet fogadni. Így az az esemény törlésre került, aminek az lett a következménye, hogy maradt három vagy négy mérkőzés amivel kereken 198 Ft-ot nyertem volna ha bejön. Hát nem jött be...
Hát igen ez a lényeg, hogy egy meccs miatt elmehet mind a két szelvény.Sanama írta: miért is? azt értem,hogy azon bukhat mind2,de mást nem
Jól tenné, mert nem szeretném ha nekem is ezen csúszna a másik szelvényemSanama írta:Bologna vezet a Juve ellen,és Amauri sem játszik... :S
Na Del Piero villanhatna 2-őt és 2-1nyerjen a Juve
Sanama írta:
2.
*(0-1) ars-blackburn H 2,10
Cagliari-Geona V 2,80
*(0-1) Juve-Bologna D 3,50
Inter-Fiorentina H 1,64
Almeria-Barca V 1,61
200ft-->10.870 Ft
miért is? azt értem,hogy azon bukhat mind2,de mást nemfcbarcelonazsombi írta:Egy meccset két szelvényre megtenni nagyon nagy butaság.Sanama írta: Juve-Bologna H 1,35
Egy meccset két szelvényre megtenni nagyon nagy butaság.Sanama írta: Juve-Bologna H 1,35
Hát, hallod, ha ezt eltalálod minden elismerésemgonosz írta:Hát nagyon bekezdtél, ez olyan "azegyikminimumtutibukós" szelvény. Én ettől sokkal gyengébb betekkel is elvéreztem már (nemegyszer sajna).vlxe írta:Én rádobtam a PSV-recsak megérzés. Két szelvénnyel játszom most is.
1.
ManU - Liv H 1.83
Ath. Bilbao - Real Madrid H 3.20![]()
Feyenord - PSV V 2.18
Siena - Milan V 1.90
Inter - Fio H 1.64
Atl.Mad - Villareal H 2.00
Tét: 200
Hát nagyon bekezdtél, ez olyan "azegyikminimumtutibukós" szelvény. Én ettől sokkal gyengébb betekkel is elvéreztem már (nemegyszer sajna).vlxe írta:Én rádobtam a PSV-recsak megérzés. Két szelvénnyel játszom most is.
1.
ManU - Liv H 1.83
Feyenord - PSV V 2.18
Siena - Milan V 1.90
Inter - Fio H 1.64
pety27 írta:valaki egy nyerő szelvényt mondjon már a hétvégére
Úgy látom nem kis pályán kezded te sem ezzel csupán 15 guriga ütheti a markod ha mind bejön nem rossz 200 Forintért.vlxe írta: 1.
ManU - Liv H 1.83
Feyenord - PSV V 2.18
Siena - Milan V 1.90
Inter - Fio H 1.64
ez jónak tűnik, bayern elkapta a fonalat, valószínű behúzza, Juve maradni akar 2., szal be kell húznia,be is fogja. Chelsea 1el győz, BARCA is teljesen esélyes, de saját csapatra nem fogadnék.vlxe írta: 2.
Bochum - Bayern V 1.57
Juve - Bologna H 1.35
Chealsea - Man. City H 1.40
Almeria - Barca 1.61
A második amolyan pénz visszatérítős szelvénypersze ebbe is lehet bukni