Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edzeted őket és ha elértek egy bizonyos szintet mondjuk veszel 2 jó 17 éves kapust azokat feledzeted nagyszerűre és eladod őket így szerezhetsz pénzt vagy böngészed a piacot és egy nagyon áron aluli emberkét megveszel azt egy meccsre beállítod a csapatodba és kirakod egy kicsit az árbecslése alatt h biztos elvigyék.Z.Chris írta:Az edzésből,hogy lehet pénzhez jutni?bowlinggolyo írta:Amiből még pénzt szerezhetsz az az edzés vagy a stadion.
Kösz!Sok Sikert Neked Is,És A Többieknek Is!
Helló!Z.Chris írta:Hát mondjuk minuszba vagyok de nem sokba,ezért kédeztem!Szóval nem jók semmire!Kösz az infót!
![]()
Más:Az ifik eladása mellet nem tudtok még valami jó dolgott ami segit egy kis pénzhez jutni?
Hát mondjuk minuszba vagyok de nem sokba,ezért kédeztem!Szóval nem jók semmirebaguvixXx írta:Egy közgazdász 400 millás pluszban vagy 40 millás mínuszban (forint nem tudom HT-s Lei-ben ez mennyi)hozza vissza a fizetését. Nem hiszem hogy így állsz pénzügyileg szóval az egyetlen dolog amit csinál az az hogy viszi a pénzed
A csapat szellem egyharmadával nő ha lazázol. Minden csapaszellem(TS) szint 7%-ot ad a kpdhoz de amelyik meccsen lazázol 15%-al rosszab lesz a kpd(de a 15% nem vagyok biztos, vki erősítsen megZ.Chris írta:Huuu az nagyon jó.De akor azon a mecsen amélyken Lazára teszem kicsit hát Lazán játszanak ugye?
![]()
Egy közgazdász 400 millás pluszban vagy 40 millás mínuszban (forint nem tudom HT-s Lei-ben ez mennyi)hozza vissza a fizetését. Nem hiszem hogy így állsz pénzügyileg szóval az egyetlen dolog amit csinál az az hogy viszi a pénzedZ.Chris írta: Szerk: Ha én most felveszek 1 Közgazdászt akor az a következő Pénzügyi Mérleg frisitésénél csinál valami vagy sem?!
Ezt a playert nem adnám el a helyedben.MichaaBee írta:Olivier Adèle (236870323)
17 éves és 108 napos, következő születésnap: 2009-03-17
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: A.S.C. Mike (2009-02-28 óta)
TSI: 680
Fizetés: 89 eFt/hét (a 20%-os prémiumot is beleértve)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Kikiáltási ár: 21 000 eFt
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Lehet vinni.![]()
Nem érdem kérdése igazából. Normális esetben a klasszikus ifi rendszer arra jó, hogy a hetente beléjük fektetett összeg majd valamikor egyszerre megtérül. Meggazdagodni nem lehet belőle, sőt szerintem teljesen értelmetlen. Amikor kezdő vagy még azért mert hatalmas kiadásnak számít a hetente kifizetett pénz, amikor már régóta játszol meg azért mert teljesen elhanyagolható az az összeg amit kapsz egy esetleges jó ifiért.Ifi csapat fejlesztésébe mennyit érdemes adni?
Z.Chris írta:Kihivtalak: 16.03.2009!Ha neked is jó!?Diego10 írta:Szerk.Megnéztem legközelebb 12-én tudsz játszani viszont előtte egy nappal bajnokid van.Nekem legközelebb mához egy hétre lesz bajnokim szal sztem pénteken optimális lenne.
Csak még nem engedi hogy kihívjalak.
Kihivtalak: 16.03.2009!Ha neked is jó!?Diego10 írta:Szerk.Megnéztem legközelebb 12-én tudsz játszani viszont előtte egy nappal bajnokid van.Nekem legközelebb mához egy hétre lesz bajnokim szal sztem pénteken optimális lenne.
Csak még nem engedi hogy kihívjalak.