Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez nemigaz. Nemhinném, hogy elfogja valaki is felejteni Ronaldot, köszönhető a médiának, meg szerintem Ronaldo teljesítményének is. Nem játszott ő 2-3 éve sem rosszul, a tavalyi volt egy kiemelkedő éve, de összességében hasznos játékos, nemlehet tőle mindig csodát várni. Ne értsetek félre nem kedvelem a stílusát, de azért szerintem nagyon jo játékos. Most akkor egy slágeres Nedved is meg Kaká is. Azota Kaká se villog ugy, mégis hasznos és kulcsember a Milanban. Egyslágeresnek, vagy inkább kettőnek Dinhot mondanám. De az a sláger ütős volt.Fecooo írta:krisztina egy nagy nulla, olyan, mint az egy-slágeres bandák, egy ideig ott vannak a topon, utána mindenki elfelejti őket, Messi egy állócsillag, aki sok-sok slágert fog még "elővezetni"
Ez igaz, nem szabad ilyeneket mondani. Voltak nekünk is rosszabb meccseink. Lehet, h akkor máshol mondták, h:"ez az új barca?!", "áhhhhh. Elfáradtak, simán nyerünk" meg ezeket. Most ne essünk ebbe a hibába. Persze aki Pool-nak drukkol, az drukkoljon tovább, de tulzásokba ne essünk.ozsimiki írta: am most látom már jönnek a hszek,h ettől a mutól tartunk e,meg stb, csak úgy emlékeztetnék mindenkit,hogy nekünk 3-4 gyengébb meccsünk volt zsinórban, minden csapatnak vannak gyengébb meccsek, most a M.U. nak volt egy nagyon gyenge, ennyi.
na de majd a szezon további része eldönti,h kiknek volt igaza, kapjunk inkább egy arsenalt,vagy bayernt, amondó vok.
Minden szavaddal egyetértek.gekkodan írta:Grat a Poolnak![]()
Hatalmas siker, ojéééééééééééééééé!
Inkább kapnám a ManU-t mint a Poolt, ez tuti tanulság a BL-re.
kbbarca99 írta:Egyik ismerősem erre ennyit reagált: "legalább még öt évig nem fenyeget az a veszély, hogy a Pool PL-arany közelben lesz."gekkodan írta:Remélem a tulajok végre rájönnek, hogy Benitez bácsinál alkalmasabb ember nincs a padra jelenleg és kap végre egy szerződést, aztán nyugiba lehet dolgozni.
Én ezt megmondtam csütörtökön,mindenki leszólt,hogy a MU nagy falat,nagyobb mint a Pool.gekkodan írta:Grat a Poolnak![]()
Hatalmas siker, ojéééééééééééééééé!
Inkább kapnám a ManU-t mint a Poolt, ez tuti tanulság a BL-re.
Egyik ismerősem erre ennyit reagált: "legalább még öt évig nem fenyeget az a veszély, hogy a Pool PL-arany közelben lesz."gekkodan írta:Remélem a tulajok végre rájönnek, hogy Benitez bácsinál alkalmasabb ember nincs a padra jelenleg és kap végre egy szerződést, aztán nyugiba lehet dolgozni.
te meg próbálj értelmezni kollega, pont te beszéltél,h reméled megnyugodnak a tulajok, én meg felvázoltam,h miért lehetnek elkeseredve, de úgy látszik nem elég érthető.gekkodan írta:
Szerintem nyugodj meg és örülj a 7 pontodnak. Arról most senki sem beszélt, amit itt fejtegetsz
az is hiányzik, de sztem a kiegyensúlyozottság is hiányzik, de megvalósítható lenne egy hosszabb paddal.bali 15 írta:Hiányzik tőlük egy igazi fenomén játékos. Torres ,Gerrard nem elég.kabekabe írta:Meggyőződésem, h a Poolból hiányzik ahhoz, h megnyerhessenek mindent v esélyük legyen rá. Nem tom mi v ki, de vmi hiányzik belőlük. Lehet, h játékos, lehet, h más. Nem tom, de vmi hiányzik. Sztem ez a megbizhatoság és a hosszu pad. Ez a kettő hiányzik belölük.
A MU-nak ott van Ronaldo, nekünk Messi, a Bayern-nak Ribery, az Inter-nek Ibra (csak az Internek az nincs ami a Poolnak megvan:szervezett védelem és középpálya).
Szerintem nyugodj meg és örülj a 7 pontodnak. Arról most senki sem beszélt, amit itt fejtegetszozsimiki írta:szntem teljesen érthető h ki akarják rúgni, és nem a bl miatt. 6-7-8 pontot szórtak el úgy,h a M.U. 7ponttal megygekkodan írta:Remélem a tulajok végre rájönnek, hogy Benitez bácsinál alkalmasabb ember nincs a padra jelenleg és kap végre egy szerződést, aztán nyugiba lehet dolgozni.bl szerepléséért eddig se aggódtak a tulajok,ez a bajnokságnak szólt, ami még így is nagyon messze van a csapatodtól. tulaj lennék én sem örülnék.
Hiányzik tőlük egy igazi fenomén játékos. Torres ,Gerrard nem elég.kabekabe írta:Meggyőződésem, h a Poolból hiányzik ahhoz, h megnyerhessenek mindent v esélyük legyen rá. Nem tom mi v ki, de vmi hiányzik belőlük. Lehet, h játékos, lehet, h más. Nem tom, de vmi hiányzik. Sztem ez a megbizhatoság és a hosszu pad. Ez a kettő hiányzik belölük.
9-10 fordulo van hátra, az 27-30pont. Mennyiről van szó? jelenleg 4ről.ozsimiki írta:Pool jobban tette volna ha kikap, így fájóbb lesz a végén a M.U. siker, mert ugye vesztett pontokat tekintve 7pont előny marad, ennyi.
kár azért a hosszú veretlenségért, ennyi jutalma lehet a poolnak,h ők szakították meg,több babér nem terem nekik.
szntem teljesen érthető h ki akarják rúgni, és nem a bl miatt. 6-7-8 pontot szórtak el úgy,h a M.U. 7ponttal megygekkodan írta:Remélem a tulajok végre rájönnek, hogy Benitez bácsinál alkalmasabb ember nincs a padra jelenleg és kap végre egy szerződést, aztán nyugiba lehet dolgozni.