Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig az elmúlt ~10 meccsen mindent el lehet mondani róla, csak azt nem hogy fejben ott lenne. Egyáltalán nem. Egyszerűen a rossz megoldást választja mindig. A szabadjaitól eddig se voltam elájulva, abból a rengeteg próbálkozásból 1 gól meg 1 kapufa volt egész évben..chi omega írta:lehet, hogy nem túl jók a szabadrúgásai mostanában, de az almeria ellen így is nagyon jól játszott.
szerintem abszolút ott van fejben, de vegyük figyelembe, hogy ő játszott eddig a legtöbbet az idényben, nem kis terhelésnek van kitéve. ahhoz képest simán állja a sarat.
Arról a háromról meg nem is szólva, amit a körútra küld ki...mindorokke_barca írta:És milyen finoman fogalmaztál:) 10-ből 8szor a sorfalba lövi, kétszer meg a lelátóra.
És milyen finoman fogalmaztál:) 10-ből 8szor a sorfalba lövi, kétszer meg a lelátóra.Mostanában kevésbé jönnek be a szabadrúgásai
valóban, ő már posztja egyik, ha nem legjobbja, egy klasszis. már rég túl van a tehetség kategórián, az Busquets és KrkicBenga írta:A tehetség én vagyokbarcapapa írta:Ez az alves hihetetlen nagy tehetség...Szerintem a világon legjobb védői közé tartozik![]()
VISCA EL BARCAAlves inkább sztár
A tehetség én vagyokbarcapapa írta:Ez az alves hihetetlen nagy tehetség...Szerintem a világon legjobb védői közé tartozik![]()
VISCA EL BARCA
Kifordított egy nézeted van neked a Futballról.menczel írta:ne álszenteskedjetek, mikor emgvettük is tudtuk hogy milyen, kár a meglepettet játszani. ha egy ellenfél csapatában lenne bizo ny mélyen utálnám ezért de most a Barcáért küzd.
Én úgy veszem az általa akár szinészkedéssel kiharcolt lapokat, faltokat hogy ezek a kompenzációk azokért a szituációkért mikor Messibe egy szlalom során 4szer rugnak bele de talpon amrad, vagy Init lehuzzák nyaknál fogva mikor rávezthetné a védelemre tisztán (ami minimum egy fél gólt jelent) stb...
ennek semmi köze a "világfelfogás"-hoz. egyszerűen ilyen játékos is van. de szvsz a teljesítménye mellet az ilyen dolgokat figyelembe se veszemSlither írta: Remélem, hogy nincsenek sokan ezen a véleményen.
Ha a sunyi asshole oldalát is szeretik az emberek, akkor gázabb a "világfelfogás", mint gondoltam...