2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyjuk már a Realt tegnap ismét példát kaptunk abból h a bírók mennyire a Reallal vannak érdekes módon a Bilbaot szórta ki fele még a kispadról is míg a realosok szinte bármit megcsinálhattak nem volt következménye. Ennyit róluk. Rem aki az El Clasicót vezeti az nem lesz Real párti és rendesen fújja a sípot.zsuni írta:ó igen és az hogy is volt sneijder szabadrugásánál, amikor a bilbao védö a 16oson belül a combjával és a karjával összeszoritotta a labdát?pepe keze gusztustalan elnézés volt.
az persze nem lehetett volna 11es.
mind2 befujható lett volna, de igy a meg nem adott 11esek 1-1.
ó igen és az hogy is volt sneijder szabadrugásánál, amikor a bilbao védö a 16oson belül a combjával és a karjával összeszoritotta a labdát?pepe keze gusztustalan elnézés volt.
Meg ha minden jól megy, akkor mi még talpon leszünk a BL-ban, és pl. ha egy mu, vagy pool lesz az ellenfél az elődöntőben, akkor bizony az El Calassicora nem biztos fel tudunk ugy pörögni, 2 elődöntő között. Ezért nehéz a jó csapatoknak, több fronton kell helyt állniuk, ellenben azokkal akik a legjobb 16 között gyalázatos körülmények között kizugnak.Fecooo írta:ezzel nem értek egyet...Anarius írta:és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
az El Classico is csak 3 pontot ér... még ha nyer is azon a Real, nem érnek vele semmit, ha addig megmaradna legalább kétmeccsnyi (min. 4 pont) különbség.
majd meglátjuk, mi lesz, nem kell előrerohanni...
hagyjátok már ezt a labdarúgás szégyenét. akár mikor nyertünk bajnokságot mindig találtatok valami kifogást. úgy látszik ha most is nyernénk(amire elég csekély az esély) akkor ez lenne az új duma. meg persze hogy odaadtuk a bajnokságot a madridnak...és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
ezzel nem értek egyet...Anarius írta:és ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
yeste kiállítása jogos volt, ne lökjön fel senkit büntetlenül, nem sportpályára való viselkedés, nem is értem mi volt a baja. marcelo esését meg minden spori befújja, simán megadható. heinze öngóljáról meg annyit, h feküdt sneijder a földön, a bilbao meg nem rúgta ki a labdát, ezért rohant ki casillas, akire aztán mindent lehet mondani, csak azt nem h sportszerűtlen. [auto_cenzúra] játékkal, de megérdemelten nyert a real. elismerem, ezeken kívül van mibe belekötni, pepe keze gusztustalan elnézés volt. ennek ellenére kicsit elfogultnak érzem a hozzászólásodatLG írta:De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.
hát mint játékvezető ez szerinetm teljesen jogos piros lap volt, más kérdés hogy huntelaart is kikellett volna szórni....socio66 írta: A meccsről meg annyit: Nem volt 3 gól a csapatok közt és a bírónak is volt néhány véleményes ítélete,általában a Real javára. A kiállítás szerintem nem volt jogos,a meccs elején történt ütésért viszont járt volna a piros. Ezzel a két döntéssel gyakorlatilag eldöntötte a meccset a játékvezető,mert bár a Bilbao nem adta olcsón a bőrét,csak idő kérdése volt,hogy a Real elhúz.
Győztek,gratula.Ennyi.Ma nyerünk mi is és senkit nem fog érdekelni hogy mit játszott a rivális. Persze én is örülök,ha kikapnak,de egy megnyert meccsük miatt nem fogok falra mászni.Főleg úgy,hogy a saját kezünkben van a sorsunk.
De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.
A Bilbao mióta kiesőjelölt? ott vannak az UEFA-s helyek közelében...Anarius írta:hát lekontrázni egy emberhátrányban lévő kiesőjelöltet nem nagy téma már nem azért.
Aprieto írta:Értelmetlen bármit is írni. Vérben forgó szemmel ül itt pár ember ha nyer a Madrid.
Azért annyit idepöttyenek, -azon túl hogy kicsit fel kéne nőni néhányotoknak...- hogy am,ennyiben nyáron Perez úrral érkezni fog két-három olyan játékos a Madridba akik vissza tudják emelni őket a szűk elitbe és megtartják ezt a hihetetlen alázatukat, akkor nagyon kemény és sokkal szorosabb küzdelemre kell számítani jövőre.
Én ezt kívánom. Na meg jó éjt
CS0ki írta: én sem értem mit aggódnak itt páran...
mi ha nyerünk, akkor rendszerint [auto_cenzúra] játékkal(nem mindig, de gyakran), ha ti, akkor elméletileg szépen(nem mindig, de gyakran!)! Vezettek 6 ponttal. Csak meg kell verni minket is, és 9 ponttal nyerhetitek legalább a bajnokságot! Mi a probléma?
De azért szép volt amit bepotyázott a casillas!