Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem törvény szerintem. Lásd Henry. Jó, lehet hogy tavaly nem volt épp bombaformában de a Barca se, idén viszont jó formában van.matador írta:Nem csak Ronaldinho vagy Rivaldo lehet példa, és nem csak a Milan. Szinte mindegyik nagy sztárnál megfigyelhető, hogy ha elkezd lefelé menni, és ezen a ponton eligazol, netán az új kihívások felfrissítik, mindig belebuknak...
A két eset egészen más...ehhez semmi köze Ancelottinak szvsz.A saját karrierjét építette le.És Ő nem a világ legjobbjaként hagyta el a Barcát...OvaMind írta:Tény, hogy Ronnie egy nulla már egy ideje, de Ancelottinak is megvan a felelőssége. Ugyanis ő már a második szupersztár aki a Milanba megy a Barcából és leépíti a karrierjét. Az első személy ráadásul a világ egyik legjobbja volt a klubváltás idején is, és a 2002-es VB-n is nagyot alkotott. Bizonyos Rivaldóról van szó.Vito írta:mielőtt eligazolt, bíztam benne, hogy egy új edző vissza tudja hozni a régi r10-et, de bebizonyosodott, hogy nagyon jól tették csikiék, hogy megszabadultak tőle, ráadásul kumma jó áron.
szégyen, hogy mi lett belőle és az a legszomorúbb, hogy az utóbbi 2-3 éve teljesen lerombolta a nimbuszát. nálam legalábbis.
a milannál gondolom verik a falba a fejüket.. joggal.
Tény, hogy Ronnie egy nulla már egy ideje, de Ancelottinak is megvan a felelőssége. Ugyanis ő már a második szupersztár aki a Milanba megy a Barcából és leépíti a karrierjét. Az első személy ráadásul a világ egyik legjobbja volt a klubváltás idején is, és a 2002-es VB-n is nagyot alkotott. Bizonyos Rivaldóról van szó.Vito írta:mielőtt eligazolt, bíztam benne, hogy egy új edző vissza tudja hozni a régi r10-et, de bebizonyosodott, hogy nagyon jól tették csikiék, hogy megszabadultak tőle, ráadásul kumma jó áron.
szégyen, hogy mi lett belőle és az a legszomorúbb, hogy az utóbbi 2-3 éve teljesen lerombolta a nimbuszát. nálam legalábbis.
a milannál gondolom verik a falba a fejüket.. joggal.
Töltsd le azokat a meccseketDave87 írta:Azért mit nem adnék, ha láthatnám mégegyszer úgy játszani Dinho-t, ahogyan azt a Barcában tette 2006 tavaszán. Gyerekek, úgy senki nem tud, még Messi sem...
Egyetértek az előttem szólókkal, sajnos mára Ronaldinho szépen "eldobta a kanalat".