Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Természetesen nem ebből akarom fedezni, csak igy talán nem leszek minuszbanbaguvixXx írta: Jó esetben kapsz 1,5 milla fölött ebből akarod pótolni a kiesést ?![]()
Mindegy ha 35 ezres (talán kimennek a meccsre 2 ezren) stadion és 1547 szurkoló megfelel akkor hívj ki: Révfalu SE (158967)
Jó esetben kapsz 1,5 milla fölött ebből akarod pótolni a kiesést ?kudu írta:Játszanék valakivel szerdán barátságos meccset!
De olyannal szeretnék, akinek jó nagy stadionja, és szurkolói klubja van, mivel hétvégén idegenben játszok, ezért kellene a bevétel![]()
Ha lenne valaki, akkor itt az ID:
Lelkesedés Fc (583758)
A mérkőzés folyamatban van, a második félidő 168. percében járunk.langpeter14 írta:Az ifimeccsemnél következö kiirást találtam:A mérkőzés folyamatban van, a második félidő 149. percében járunk.![]()
Valaki megtudná mondani h mitöl lehet ez???És ha vki leirná h mit játszott az ifim azt megköszönném.![]()
Gyulafirátót ifi (1164061)
Nekem is csak 6 fordulót kell kibirnom,és akor meg is szünttem!MichaaBee írta:Az ifiakadémiát én is megbántam.Szerencsére nekem csak 6 fordulót kellett kibírnom benne, de így s 14-16 ezrembe fájt...