2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
olyan jó ilyeneket olvasni krisztinával kapcsolatbanRivaldo11 írta:Mondjuk az kicsit nevetséges, hogy az emberek lesz*rják, hogy A Mu, meg a Milan is érintett cseppet a dologban, nem fogják karba tett kézzel nézni ahogy lenyúlják a játékosaikat.
Perez bácsinak üzenném, hogy fejezze be az Fm-ezést. Már nem 2000-t írunk.
szerk: Majd európa nagy klubjai hagyni fogják, hogy Perez világválogatottat építsen...na persze.
Bár ha belegondolok, szép lenne a rúzsos szájú burnyák céronáldóval felálló madridot ütni.
kinek jó ez?Aprieto írta:Szerintem is igaza van Anticnak, viszont nem nagyon értem, hogy miért egy védekező középpályás teljesítményét fikázza. Azt ami a dolga, jobban végzi mint Makelele a statisztikák alapján. Szóval a legkisebb hiba itt Lassana Diarra teljesítménye![]()
Az elnökválasztásról: ha nem Perez akkor ki?
Én azon az állásponton vagyok, hogy bárki más ülne a Madrid elnöki székébe ugyanaz lenne, mint Calderónnal. Igazolnának Fauberteket, meg Heinzéket... kinek jó az
Igen, ebben a formában azért túlzás. Inkább ugy lenne jobb, ha azt mondaná: 2 dolog van, ami bajnoki cimhez segitheti a Realt: a spanyol játékvezetés + a Barca kippukadása, bár ez inkább igy együtt kéne nekik.IvánC írta:Nem kell bántani szegény Bencét, ő is azért zúgott, ki, mint én![]()
Csak nekem már lejárt
Nálunk nem szivesen veszik a svédek elleni megnyilvánulásokat.
Azt a második részt ugye nem gondoltad komolyanA Brcának 2 igazi ellensége van ebben a szezonban: 1. saját maga 2. a spanyol játékvezetés
Csak most látom!
cruyff írta:A Brcának 2 igazi ellensége van ebben a szezonban: 1. saját maga 2. a spanyol játékvezetés. A real nincs közte...
Benceee14 írta:Sziasztoka másik oldalról vagyok, de tényleg, nem a harag szítása miatt, csak nem bírom a fórumtalan életet (kitiltottak "otthonról":( )
![]()
majd megnézem ti mire mentek a csodamencseszter junájtidet is 4-1-re verő Pool ellen, bár tökmindegy, következő körben megkaptok egy Arsenalt vagy a másik 3 angolt ( Remélem Pool) Majd ott megmutathatjátok, mennyire is vagytok jó csapat! Hala Messi
![]()
Ez meg már fáj....fákkottul fáj...inkább nem is írok semmit. tényleg nem mi játsszuk a legszebb focit, na de azért már hogy a futball szégyene legyen bajnokságot nyernikééész...
Végeztem. Remélem nem tiportam senkinek sem a lelki világába.Piece![]()
![]()
0:5-ös (!) összesítésnél valamivel talán többre, pedig nincs Casillas-unk, aki meccsenként 2-3 ziccert fog.Benceee14 írta: majd megnézem ti mire mentek a csodamencseszter junájtidet is 4-1-re verő Pool ellen, bár tökmindegy, következő körben megkaptok egy Arsenalt vagy a másik 3 angolt ( Remélem Pool) Majd ott megmutathatjátok, mennyire is vagytok jó csapat! Hala Messi
![]()
Szivesen válaszolok neked. Azért sztem nem mind1, h mennyi a külömbség a 2 csapat között, a 6 pont elég kevés ugy, h nekünk lehet a BL miatt be kell áldoznunk pár bajnokit, és pl. az El Classico a 2 elődöntő között lesz(már ha odáig eljutunk, ha nem akkor nem lesznek ilyen kellemes gondog), és én örülnék neki, ha elvesztenénk, akkor is meg tudnánk tartani az 1. helyet.Amíg sorra nyeritek a meccseiteket, és 6 pontra vagytok tőlünk...Miért is érdekel titeket a Madrid meccse?
Szerintem ebből a mondatból márpedig igenis kimaradt egy "HA", ami ugyebára a fociban nem játszikAz El Classicora jó formában érkezünk, ott is nyerünk.
ez meg már fáj istenem , a ti javatokra még egyetlenegy meccs sem lett elfújva, sosem kaptatok xállásnál kamutizit, de különbenmeg egyet kérdeznék: Amíg sorra nyeritek a meccseiteket, és 6 pontra vagytok tőlünk...Miért is érdekel titeket a Madrid meccse?a bírók mennyire a Reallal vannak
Figyelj, amíg 5-6 gólt verünk az ellenfélnek, addig felőlem 3-4 gólt simán kaphatunk...csak mondom ennyi a feltétel: Eggyel többet mint az ellenfél!A Real Madrid labdarúgó csapat elkezdett egy sorozatot ami így kezdődött:
mallorca ellen 0 kapott gól
atletico ellen 1 kapott gól
bilbao ellen 2 kapott gól
ha jövőhéten folytatlodik akkor almeria ellen 3 kapott gól és így tovább...
tudom, hogy nem így lesz, de nem bánnám
majd megnézem ti mire mentek a csodamencseszter junájtidet is 4-1-re verő Pool ellen, bár tökmindegy, következő körben megkaptok egy Arsenalt vagy a másik 3 angolt ( Remélem PoolEzért nehéz a jó csapatoknak, több fronton kell helyt állniuk, ellenben azokkal akik a legjobb 16 között gyalázatos körülmények között kizugnak.
Ez meg már fáj....fákkottul fáj...inkább nem is írok semmit. tényleg nem mi játsszuk a legszebb focit, na de azért már hogy a futball szégyene legyen bajnokságot nyerniés ha a reál ilyen játékkal megnyerné a bajnokságot az télleg a labdarugás szégyene lenne, mert egyértelmüen a barca játsza a focit a madrid pedig szégenletes játékkal de hozza a meccseket.az el classico fog eldöntetni mindent szerintem
Szép!:)