Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a legnagyobb gond, hogy neki nincs igazi cseréje, így alig lehet rotálni. Míg bal szélen illetve középen simán tudja Pep a védőket cserélgetni. Látszik rajta a sok meccs, pihenne kicsit jó lenne, de ma bűn rossz volt.Sanama írta:Annyira rosszul játszik már hetek óta,hogy fáj.
Ma 0 volt. Szabadrugásai 1fillért sem érnek...
Rá is fért volna 1-2meccses pihi..
Remélem összeszedi magát,mert nagy szükség lenne rá is és Messire is ...
Bizony megnyerte, R10 előtt.Puyol05 írta:MichaaBee írta: Hát én újabban falramászok, ha látom, hogy ő fogja lőni a szabadot. Távolságtól függetlenül...
Messivel kéne lövetni őket.
vagy ha nem is Messivel, akkor legalább Xavi-val, vagy Márquezzel. nem hiába nyert nyáron szabadrúgáslövő vb-t, ha jól tdom...
MichaaBee írta: Hát én újabban falramászok, ha látom, hogy ő fogja lőni a szabadot. Távolságtól függetlenül...
Messivel kéne lövetni őket.
Teljesen egyetértek. Hatalmas szamárság volt... A bíró részéről... Rem eltörlik majd neki, mert nagy hülyeség volt sárgát adni neki!noname írta:Azért értelmesek a bírók. Ha el akarta volna szándékosan buktatni Ruberyt akkor kétlem h ezt a fejével/vállával teszi. Ha Rossetti használná azt a velős izét a koponyájában rájöhetett volna h Alves elcsúszott.![]()
Hát én újabban falramászok, ha látom, hogy ő fogja lőni a szabadot. Távolságtól függetlenül...Benga írta:A közeli szabadokat általában normálisan lövi, de harmincöt méterről nem árt bele vinni több erőt, mivel odaér a kapus.MichaaBee írta: ...
De ha egy kicsit több erőt visz bele akkor nembiztos hogy bent marad a stadionban a golyó....Benga írta:A közeli szabadokat általában normálisan lövi, de harmincöt méterről nem árt bele vinni több erőt, mivel odaér a kapus.MichaaBee írta: ...
A közeli szabadokat általában normálisan lövi, de harmincöt méterről nem árt bele vinni több erőt, mivel odaér a kapus.MichaaBee írta: ...
Szerk.: Adjuk el...lionelmessi19 írta:Szerintem pedig az elmúlt ~10 meccsen mindent el lehet mondani róla, csak azt nem hogy fejben ott lenne. Egyáltalán nem. Egyszerűen a rossz megoldást választja mindig. A szabadjaitól eddig se voltam elájulva, abból a rengeteg próbálkozásból 1 gól meg 1 kapufa volt egész évben..
de pl a cselek, a beadások.. előbbinél mostanság sose választja a jó megoldást, amikor nemkéne, cselez, amikor kéne akkor próbál csak simán passzolni.. ugyanez igaz a beadásokra, alig-alig találja el hogy mélyen kéne, vagy élesen középre, hogy rövidre vagy hosszúra... kicsit robotnak tűnik mostanában. szerintem vmi probléma lehet.
Alves nagyon jól rúgja a szabadokat, ez ilyen szinten gyakorlatilag csak a szerencse kérdése. Gondolom edzésen nem egy bombagólt lőt már, és remélem ezt valamelyik meccsen is elköveti majd. Szóval Alves jól rúg szabadod, de egyébként is például Marquez vagy Xavi sem rúg olyan sok szabadrúgásgólt mostanában, pedig van rá alkalmuk. Senki se rúgja be mindig, még Beckham és Ronaldinho is szokott hibázni! Előbb-utóbb Alves is megtalálja majd a góllövőcipőjéd, addig legalább ijeszetegteti egy kicsit a kapusokat!Ilúvatar írta:de tényleg, azt nem értem hogy Pep miért erőlteti vele a szabirúgásokat? talán nem látja, hogy neki nem fekszik a szabirúgás? valaki magyarázza meg plz...