2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jaja, nagyon jó kis parás film, a vég nem igazából tetszett, de egyébként meg lehet nézni!Leomessi14 írta:Latta valaki a "Mirorrs" cimu filmet??
Tipikus B kategóriás horror. Nézhetőnek nézhető, de kb fél óra alatt el is felejthető az egész.miihii írta:Volt "szerencsém" megnézni az Éjjeli etetés (Midndight Meat Train) c. horrort...
Pfúúú,mekkora hülyeség...Nem ajánlom senkinek,olyan bugyuta sztem.![]()
Metróban gyilkolászós a buli,plusz egy fotós rárepül a témára és természetesen veszélybe kerül.
Kicsi tréler:
A gonosz csávó (Vinnie Jones.Miatta szedtem le,kamázom a tagot) kábé 80 percig menetrendszerint egy gyönyörű kalapáccsal szétcsap pár koponyát egy metrójáraton.Hobbifotós a nyomába ered és leleplezi.Sehovasem vezető a történet,bohóc végkimenetellel.A legvégén derül ki végülis,h mi a mozgatórugója a filmnek.NEm lövöm le a poént,de baromsááááágg...A gyilkolászás igen brutális,de a sztori![]()
ezt a két filmet tudom ajánlani! sőt kötelezőeklui1698 írta:Ezekről a filmekről kérnék pár véleményt:
Hét élet (Seven Pounds, 2009)
Volt egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America, 1984)
Aki válaszol annak kössz előre is.
Nálam 10/10es, Sergio Leone abszolút klasszikusa! Enni Morricone fenomenális zenéjével, James Woods meg De Niro hatalmas alakításával(a fiatalok is jók)!Volt egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America, 1984)
nem is tudtam hogy van 2009-es péntek 13Fernando írta:2009-es Péntek 13 valaki? Jared Padoleckivel a főszerepben. Már csak a színész miatt is megnézem, meg mert port.hu-n 9.9-est adtak a filmnek a 10-ből. Azért érdekelne a véleménye annak aki látta már?
még vmi:
nemtudja valaki honnan tudnám leszedni a my bloody valentine 3d c. filmet? (moziba láttam, haverral megnézném újra) (privibe jöhetnek a tippek...)
hát biza ez nemazVaratrix írta:Engem érdekel!SamS írta:Watchment aki tudja nézze meg mert nagyon jó lett![]()
Nálam 8.5/10 mert egy két részen majdnem bealudtam a mozi(!!!)ban
Csak egy kérdés!
Nem vagyok nagyon képbe a képregényekbe.
Ez nem annak a rajzfilmnek a film változata, amiben Superman, meg Batman, együtt van?
Talán a Cartoon Networkon ment...
Csatlakozom Fernandohoz!Fernando írta:Én láttam. Igaz nem mozibaPatrik241 írta:Valkűrt látta valaki?Ha igen akkor mondana véleményt róla mert ha rossz akkor nem nézzem meg ma a moziban.pls
. Nekem annyira nem tetszett, de nem akarlak lebeszélni róla. Nekem "nemjött át Tom Cruise" (hogy kicsit Somás legyek
).
Én láttam. Igaz nem mozibaPatrik241 írta:Valkűrt látta valaki?Ha igen akkor mondana véleményt róla mert ha rossz akkor nem nézzem meg ma a moziban.pls
Te a Justice League-re gondolsz...Varatrix írta:Engem érdekel!SamS írta:Watchment aki tudja nézze meg mert nagyon jó lett![]()
Csak egy kérdés!
Nem vagyok nagyon képbe a képregényekbe.
Ez nem annak a rajzfilmnek a film változata, amiben Superman, meg Batman, együtt van?
Talán a Cartoon Networkon ment...
Engem érdekel!SamS írta:Watchment aki tudja nézze meg mert nagyon jó lett![]()
Péntek 13 egyszernézhetős,húzzunk le még egy bőrt kategória.lui1698 írta:Ezekről a filmekről kérnék pár véleményt:
Papírkutyák (2009)
Vörös homok (Red Sands, 2009)
Péntek 13 (Friday the 13th, 2009)
Street Fighter: Legend of Chun-Li (2009)
lui1698 írta:Ezekről a filmekről kérnék pár véleményt:
Papírkutyák (2009)
Vörös homok (Red Sands, 2009)
Péntek 13 (Friday the 13th, 2009)
Street Fighter: Legend of Chun-Li (2009)