Bestbarca írta:Az a véleményem, hogy az otthoni kezdés nyílván hártány. DE!!! Az idei barca közel azonos pontot szerzett idegenben, mint otthon. Elhanyagolható a különbség. Idegenben megvertük pl. a sevilla-t simán, a sportingot simán, vagy pl. 5-öst adtunk a Baselnek(aki nyílván gyengébb) B csapattal. Szóval Pep óta nem annyira lényeges a játék szempontjából, hogy hol játszunk. Taktikailag hátrány, mert az ellenfelek ha túlélik zakó nélkül a Camp Nou-t, akkor hazai pályán komoly esélyük lehet, de én taktikailag bízom Pep-ben. Bár most majd kiderül, hogy mennyire jó edző!
Szerintem kicsit ellentmondasz magadnak.

Tehát jók vagyunk idegenben is, de ha nem szerzünk nagy előnyt a Camp Nouban, akkor idegenben az otthon játszó esélyes.

Igazából egyre kevésbé érdekel, hogy ez látszólag nehezebb ág. Így szép igazán BL-t nyerni.
Máskülönben meg, ha jól belegondolunk elég nagy pofátlanság BL-győzelmet várni a csapattól. Egyrészt ez az első éve a társaságnak (még ha azért olyan őrült nagy átalakítás nem is történt), másrészt Peptől sem szabad elvárni, hogy ennyi tapasztalattal taktikailag legyalulja Hiddinket, Benitezt vagy a Sir-t. Nekem is fájni fog, ha kiesünk a Bayern vagy egy angol ellen, de nem ebből fog kiderülni, hogy mekkora edző Pep.