Ezért tartunk ott,ahol....
Hogy lehet azt az edzőt eltékozolni a szövetségnél,aki csodák-csodájára,több,mint egy évtized után kivezetett egy utánpótlás csapatot egy nemzetközi eseményre, illetve olyan kapcsolatot alakított ki azzal a csapattal, amelyet eddig egyetlen tréner sem tudott? Szerették,tisztelték, itták a szavait, de mégis eltávolították!
Mert szvsz nem önmagától mondott le, mivel úgy vettem ki a nyilatkozataiból, hogy az az u-19-es csapat volt a szíve csücske! Egyértelmű, hogy olyan döntéséket hoztak az MLSZ-ben,amivel tudták, hogy Sisa Tibor nem ért majd egyet... És tessék,sikerült nekik...
Aztán itt van a Diósgyőr, kezd kimászni a csapat a gödörből a vezetésével, erre nem tudják megteremteni neki az alapvető feltételeket!Mert nem kért ő műfüves pályát,stadiont,új,magyar szinten elismert játékosokat, csupán azt,hogy fizessék ki a bérüket!Erre mit ad Isten,azt sem tudják...
Komolyan, így eltékozolni egy ilyen szakembert, aki nem csak azért edzősködik,hogy megéljen, hanem mert ez a hivatása, ennek szenteli az életét és ez legyen a sorsa!
Nagyon szomorú vagyok, mert az az U-19-es csapat kivívta egy ország szeretét, ami - -szerintem - teljes mértékben Sisa Tibornak volt köszönhető!
Kívánom, hogy kapjon egy olyan csapatot majd a jövőben - ha még nem unt bele a magyar fociba, mert ezt is teljesen meg lehetne érteni - amelyik biztos anyagiakon van és akkor az a csapat szárnyalni fog
Magyarország,óó istenem,miért ilyen?!
Szerk:
Championshipben kiesőjelölt csapat....
.