Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahha kösziMogyi_ írta:Mika - Relax, take it easy ? ez?:DFernando írta:Más: Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami a Viva Tv előzetesében van. Nemtudom milyen előzetes, de valami Hits vagy Chart franc tudja. Elég régi szám. Talán valami ilyesmi a szövege, hogy: tinkin íí íí zíí
De nem biztos
Mika - Relax, take it easy ? ez?:DFernando írta:Más: Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami a Viva Tv előzetesében van. Nemtudom milyen előzetes, de valami Hits vagy Chart franc tudja. Elég régi szám. Talán valami ilyesmi a szövege, hogy: tinkin íí íí zíí
De nem biztos
Nekem megvan az összes számakudu írta:Ha esetleg érdekel, nekem meg van mindegyik.socio66 írta: Nincs meg valakinek a 'Mondd Ki A Szót',a 'Szolnok city',a 'Mona Lisa', és a 'Raggazin'?
Ha kell vegyél fel msnen
Ha esetleg érdekel, nekem meg van mindegyik.socio66 írta: Nincs meg valakinek a 'Mondd Ki A Szót',a 'Szolnok city',a 'Mona Lisa', és a 'Raggazin'?
Hát nemtudom, nekem sem igazán jön be.Tim írta:Nem is tudom..engem ezzel a zenével nem nagyon lehetne motiválni semmireSlither írta:Hmm... ez a Viva La Vida szám, amit Pep játszat a meccsek előtt, 2 "gramofont" is nyert, talán újra meg kéne hallgatnom...![]()
Nem is tudom..engem ezzel a zenével nem nagyon lehetne motiválni semmireSlither írta:Hmm... ez a Viva La Vida szám, amit Pep játszat a meccsek előtt, 2 "gramofont" is nyert, talán újra meg kéne hallgatnom...