Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre sikerült, örök hála! Majd az első karrieremről hírt adok, bár kezdésből tuti a barca lesz, még ha könnyű is:)Victor_Valdes írta:Van akinek csak sokadjára működik, pár fontos dolog amit tarts be:
- Kézzel írd át a sorokat, ne CTRL+c-vel.
- A netet már a telepítés előtt kapcsold ki.
- Ha egy kódot nem fogad el, kezd az egészet előröl,mert ha generálsz egy másikat nem fog működni
Na köszönöm átjött éa elvileg működne is, de egy probléma van. Végigcsinálom azt a kód másolós dolgot, de a legutoló kódot, az Auth Keyt nem tudom hová másolni, mert csak a registration code helye van az FM ablakban, ahová pedig nem fér ki. Bocs ezért a sok a zavarásért,de valahogy nem akarja az igazságot:)Victor_Valdes írta:Ezt a fájlt másold be a játék főkönyvtárába, ha nem megy rakd fel a 930-as patch-et abba már benne vannak a téli igazolásik is (Patch, olvasd el a leírást
ha nem eredeti a játék akkor crackald megKalap1988 írta:Na van ötleted,h mi lehet a gond? Mert tényleg uniloccal tettem fel és még mindig kériVictor_Valdes írta:Nem kód kell hanem amikor telepítel az Uniloc-ot válaszdKalap1988 írta:Sziasztok! Egy product key-t, a 2009-es verzió 9.1-es patch-éhez tud nekem küldeni valaki? Azt raktam fel, amit valamikor ősszel ajánlottatok itt a honlapon, a piratebay-ről töltöttem le, de valahogy nem találom hozzá a kódot! Előre is köszönöm.
Na van ötleted,h mi lehet a gond? Mert tényleg uniloccal tettem fel és még mindig kériVictor_Valdes írta:Nem kód kell hanem amikor telepítel az Uniloc-ot válaszdKalap1988 írta:Sziasztok! Egy product key-t, a 2009-es verzió 9.1-es patch-éhez tud nekem küldeni valaki? Azt raktam fel, amit valamikor ősszel ajánlottatok itt a honlapon, a piratebay-ről töltöttem le, de valahogy nem találom hozzá a kódot! Előre is köszönöm.
Köszönöm! Nekem úgy rémlik azt csináltam, de újratelepítem, megnézem,h jó lesz e úgy.Victor_Valdes írta:Nem kód kell hanem amikor telepítel az Uniloc-ot válaszdKalap1988 írta:Sziasztok! Egy product key-t, a 2009-es verzió 9.1-es patch-éhez tud nekem küldeni valaki? Azt raktam fel, amit valamikor ősszel ajánlottatok itt a honlapon, a piratebay-ről töltöttem le, de valahogy nem találom hozzá a kódot! Előre is köszönöm.
Nem kód kell hanem amikor telepítel az Uniloc-ot válaszdKalap1988 írta:Sziasztok! Egy product key-t, a 2009-es verzió 9.1-es patch-éhez tud nekem küldeni valaki? Azt raktam fel, amit valamikor ősszel ajánlottatok itt a honlapon, a piratebay-ről töltöttem le, de valahogy nem találom hozzá a kódot! Előre is köszönöm
Kösz a tippetVictor_Valdes írta:...
Mert nem jól vannak beállítva a helyezkedéseidMessa írta: Szerk.: Én még ugye FM 08-cal nyomulok, de rohadtul nem működik a szöglet bug. Pedig nem ártana...
Dehogy, szerintem nagyon sokat javított a játékon, érdemes leszedni.CFirpo3 írta:Tényleg iylen rossz a 9.3.0-ás verzió?Titinho írta: Na ezért játszok én a sima 9.1.0-ás verzióval, ez már csicskaság ez a 9.3.0. Roma kieső első évben, Juve 16. Fiorentina bajnok.![]()
![]()
amúgy ezeken az újjabb patcheken a játékosok képességeit is megváltoztatják?
70 misit kaptam igazolni, többet vártam de még ebből is maradtLM10 írta:
Ilyen nagyobb pénzt csak az eredményeidért költhetsz majd? Vagy mi a titkod?Mert nekem ha jól teljesítek max 55-60-at költhetek.
CFirpo3 írta:Honnan lehet letölteni jó skineket a fm09-hez?
Az fmhungary-n nem találtam jókat.
Tényleg iylen rossz a 9.3.0-ás verzió?Titinho írta: Na ezért játszok én a sima 9.1.0-ás verzióval, ez már csicskaság ez a 9.3.0. Roma kieső első évben, Juve 16. Fiorentina bajnok.![]()
![]()
Ilyen nagyobb pénzt csak az eredményeidért költhetsz majd? Vagy mi a titkod?Victor_Valdes írta:Ekkora sz*rt még nem láttam.
Remélem nálam köt ki a Roma pár jó playája, pl: Vucinic, Aquilani (vagy ki), Mexes, Juan, Ochoa, Ménez.
Pénzem lesz dögivel, 100 misinél több.