2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ki volt az a játékos aki tegnap az 1. és a 2. félidőben is egyaránt jól játszott? Senki.haze71 írta:....
- igen....., talán le is kaptam volna a 60. minutosban és beküldtem volna "helyette" Bozsánt egerészni, ha nincsenek a sérülések (Ini, Xavi), DE! Titi, Leo is bele szürkült ennyire a 2. félidőbe, mindazok ellenére, hogy Messi folyamatosan labdát szerzett és körbe rohangálta a pályát agresszív kismalacként.haze71 írta:Mégegyszer mondom, hogy az ELMÚLT HÓNAPBAN ÖNMAGÁHOZ KÉPESET gyenge volt. Hogy értsétek, én az elmúlt pár mérkőzésről beszélek!! Aki nem húzta fel magát azon, amit tegnap a második félidőben művelt, az nem ért a focihoz... Eto'o a leggólerősebb és a legjobban küzdő játékosunk, de akkor is gyenge formát mutat az utóbbi időben. Bízom benne, hogy a rangadókra ez megváltozik! Ne legyetek elfogultak! Villát meg ne fikázzátok, fantasztikus játékos... Peace:-)
Talán nem lesz már a régi (sérülése előtti, BL+Liga győzelem) önmaga, arról már nem is beszélve, hogy ő sem fiatalodik, DE! minden meccsen max. odateszi magát, darál, védekezik, labdát szerez.haze71 írta:Szeretjük Eto'ot, de ne kritizálj, ha nem láttad a meccset. A góljai ellenére most nagyon nincs formában.
Nem tudom gyerekek Etonak hány gólt kellene ahhoz rúgnia,hogy azt modjátok,hogy formában van.haze71 írta:Szeretjük Eto'ot, de ne kritizálj, ha nem láttad a meccset. A góljai ellenére most nagyon nincs formában.albicelesteX írta:Eto'o a legnagyobb!Annyira örülök minden góljának és ugyan a meccset nem láttam,de mikor láttam hogy kettőt vert nagyon boldog voltam!Azért azt durvának tartom hogy egy sehonnai osztrák bajnokság góllövőjét kell figyelni az aranycipő miatt!Nem értem aki szidja a kamerunitŐ biztos Villat szeretné itt látni!Sorry!Eto'o jobb!
![]()
![]()
albicelesteX írta:Jól van persze!Szerintem 100-at!Na nem azért!Nevetséges!
Öt meg gondolom idegesíti az ilyen agyatlan szurkolo!!haze71 írta:Engem pedig kifejezetten idegesít az agyatlan játéka...
Szeretjük Eto'ot, de ne kritizálj, ha nem láttad a meccset. A góljai ellenére most nagyon nincs formában.albicelesteX írta:Eto'o a legnagyobb!Annyira örülök minden góljának és ugyan a meccset nem láttam,de mikor láttam hogy kettőt vert nagyon boldog voltam!Azért azt durvának tartom hogy egy sehonnai osztrák bajnokság góllövőjét kell figyelni az aranycipő miatt!Nem értem aki szidja a kamerunitŐ biztos Villat szeretné itt látni!Sorry!Eto'o jobb!
![]()
![]()
Azért baromságokat ne írjunk már! Az első félidőben kifejezetten jól osztogatott. Tény, a 2. félidő 2. felét elbohóckodta, de belefért. Xavi és Henry mellett a legjobb volt ma.haze71 írta:Ma nem volt két jó passza... Sajnálom...