Na vasárnap este óta még most kerültem úgy gép elé, hogy írni is tudjak egy-két szót a meccsről, az észrevételeimről.
Legelőször is: Köszönöm! Hihetetlen milyen szép estét varázsoltak a srácok! Egész meccs alatt fülig ért a szám, egyszerűen az első félidőben csak néztem és folyt a nyálam, meg habzottam.
Xavi? 2 gólpassz, 1 gól. Ennél több nem kell. Eszméletlen...
Eto'o? Nagyot küzdött, hátrajött labdáért, lőtt 2 gólt és adott egy forintos gólpasszt. Bravó.
Henry? Nagyon veszélyesen játszott, szerezhetett volna ő is mesterhármast, ha egy kicsit pontosabb. De így se rossz 1 gól és 1 gólpassz.
Messi? Áhh...szép szóló végén ismét egy gyönyörű gól. 30 gólos a szezonban, hihetetlen.
És itt említsük meg Sylvinho hetek óta mutatott formáját és munkáját is! Egyszerűen példaértékű és kijár neki az óriási tisztelet, hogy még ilyen idősen is ott tud lenni a támadásokban és a védekezésben is egyaránt. Hatalmas respect!
Cáceres is nagyon jól tolta egyébként, Márquezt simán lefocizta a védelemben. Csak így votább Martín!
De ami a legjobban elnyerte a tetszésemet az az Iniesta-Alves gól volt!

Hát én akkor sikítottam, őrjöngtem, kb. úgy mint Farkas Norbi a Sport1-en. Már a játékosok gólöröménél hívtuk egymást Gomezinho barátommal és csak ámultunk, hogy mekkora gól volt! Iniesta mocskosul szemtelen és nagyon flegma, de egyben gyönyörű alálöbbölésére úgy érkezett Alves, mint régen Eto'o, Ronaldinho passzaira. Alves is milyen okosan tette bele a fejét és emelte át a kapus fölött!
A múlt heti Alméria elleni 2. gól is gyönyörű volt, de nálam 2009-ben eddig ez az év gólja! De szorosan ott van azért Bojan gólja is.
Remélem, hogy olyan nagyon sokat nem fog kivenni a játékosokból a válogatott szünet, bár ez nálunk már törvényszerű, hogy egy-egy válogatott szünet után nem megy a játék és nem is nyerünk. Kíváncsi leszek a Valladoid elleni idegenbeli meccsre, ahol Iniesta-Touré és valószínűleg Messi és Cáceres sem lesz, Alves és Xavi még talán, de nekik is max. egy 60-70 perc.
Örülök, hogy végérvényesen visszaszereztük a formánkat, innentől meg kéne nyerni a bajnokságot! 10 meccs múlva kiderül...vagy reméljük, hogy már előbb úgy a 35., 36. forduló körül és akkor készülhetnénk a BL-re is.