barca99 írta:Legnagyobb "meglepetésemre" az ortopéd szakorvos sem tudja megmondani mi van a térdemmel. Elküldött ultrahangos meniscus vizsgálatra, aztán majd okosabbak leszünk. Február közepén indultam el, hogy megmutassam a térdem egy orvosnak, mert a beígért 2-3 hónap gyógyulás ellenére még mindig semmi javulás. Lassan április, és még mindig nem tudom hol a vége...
Tavaly februárban sérült meg a térdem egy kosár meccsen (20 sec volt vissza, mentünk 41 ponttal)
Jártam 3 orvosnál, röntgen, UH aztán pihentessem, borogassam. Csetlettem botlottam, bevizesedett nem tudtam kitámasztani, stb. augusztusba elmentem a loki sportorvosához, első vizsgálatra megmondta, hogy keresztszalag szakadás. Elküldött MRI-re az kimutatta, hogy részleges elülső keresztszalag szakadásom van. Októberre kaptam időpontot.
Műtét közben közölte velem athroscópia után a doki, hogy nem részleges, hanem mégiscsak teljes szakadás. Saját szalagot ültetett be, most is lábadozok, nem tudok ugrani, futni, csak vizesedés és szúró fájdalom van, de az biztos a porckopás miatt!
Annyit akartam mondani ezzel, hogy mindenképpen komoly orvoshoz fordulj, térddel nem szabad viccelni! Nekem azt mondta az orvos, hogy ha jól visszaerősítem a combomat, akkor nem kell majd térdgép és kb 90-95 százalékos lesz. Ez még kb 2 hónap(remélem) és tavaly februárban sérültem.