Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diaby?palesz77 írta:valaki nem tudna nekem írni egy kis leírást az Arsenalos Dabyról? pl milyen nemzetiség, kor, poszt, csak mert nagyon tetszik a játéka, és érdekelnének a főbb "adatai"előre is köszi, aki veszi a fáradtságot
![]()
http://www.fc-arsenal.hu/index.php?m=jatekos&id=8palesz77 írta:valaki nem tudna nekem írni egy kis leírást az Arsenalos Dabyról? pl milyen nemzetiség, kor, poszt, csak mert nagyon tetszik a játéka, és érdekelnének a főbb "adatai"előre is köszi, aki veszi a fáradtságot
![]()
1. Keirrison:barca99 írta:...
Még nem a Chelseaé. Szóba került, hogy ha esetleg Hiddink maradna nyártól Londoban akkor vele erősítené meg a keretét. Mondjuk Abramovich mostmár ott tart, hogy ha nem is marad Hiddink a nyári erősítéseket akkor is rábízná. Ennek mi értelme...Etooka írta:Tudtommal Zhirkov már a Chelseaé! De lehet, hogy akkor én vagyok tájékozatlan e tekintetben...
Tudtommal Zhirkov már a Chelseaé! De lehet, hogy akkor én vagyok tájékozatlan e tekintetben...barca99 írta:Aki ismeri őket, az írhatna róluk pár sort.A két spanyolról nem kell, őket ismerem, és nem hinném, hogy sok pénzt dobnánk ki értük, amikor nem is hiányposztra jönnének.
![]()
Ez a Keirrison az ki, mi, milyen poszt, tényleg ennyire jó?
A balhátvéd kérdés meg egy érdekes dolog. A felmerült nevek tényleg nem tartoznak a top3 kategóriába, ezért tetszik a dolog. Nem kell minden posztra a világ egyik legjobb(an sztárolt) játékosa.
Maxwellt csak FM-ből 'ismerem', eléggé támadó szellemű balhátvédnek tűnik. Most éppen a 18 éves, jobblábas Santon szorítja ki (?) az Interből. Mindenesetre nem lesz valaki csak úgy az Év játékosa az Eredivisie-ben.
Zhirkov nálam favorit az EB óta, kérdés, hogy védekezésben mit tud nyújtani az orosz. Támadásban viszont nagyon tuti, az esetleges
érkezésével nagyon felélénkülne a bal oldal is.
az henry-s véleményeddel nem igazán értek egyet, mivel ha bojan rendszeresen játszana a meccseken, akkor véleményem szerint ő is lenne olyan jó, mint henry, bár nem biztos, hogy a csapatjátékban is részt vállalna ekkora mértékben...faithnomore írta:tavaly is ez volt a véleményed Henryról?barcapowa írta:jah Lamrol meg annyit hogy johet es Hlebrol meg annyit hogy koszonjuk mehetsz...
ha eladjuk rendesen beszívtuk volna...egyrészt nem is adtak volna annyit, mert elég gyér szezonja volt, másrészt idén nem tudom ki tudná pótolni
tavaly is ez volt a véleményed Henryról?barcapowa írta:jah Lamrol meg annyit hogy johet es Hlebrol meg annyit hogy koszonjuk mehetsz...
Elég érdekes véleményed van!Főleg a csatároknál...!Ebdon Lake írta:Most még tudom, hogy nem aktuális, de azért kicsit jobban kifejtem a gondolataimat.
Kapus:
Nekem a potyáin kívül tetszik Valdes játéka, de szerintem jobban járnánk Diego Lopez-zal vagy Petr Cech-vel.
Védelem:
Szerintem a nyáron el fogjuk adni Marquez-Milito páros egyikét és jönni fog Henrique a Leverkusenből. Szinte biztos, hogy új védőt kell vennünk a védelem bal oldalára. Én Maxwell-t és Lahm-ot próbálná megszerezni, mivel Maxwell kicsit gyengébb, de sokkal olcsóbb, mint Lahm, Lahm-ot meg gondolom senkinek se kell bemutatnom.
Középpálya:
Én a vezetőség helyében mindenképpen eladnám Gudjohsen-t és Hleb-et. Túlságosan gyengén játszanak. Először úgy gondoltam, hogy Keita-t is el kéne adni, de ő már Barca szinten játszik.A kép srác helyére szerintem, pedig meg kéne szerezni Fabregast. Gondolom ez jó pár olvasónak nem fog tetszeni, de 100%, hogy valamelyik nyáron visszaigazol Cesc a Barca-ba és már számos hírt/nyilatkozatot hallottunk, hogy mi is hajlunk a középpályás visszavásárlására.
Csatársor:
Számomra és gondolom mindenkinek van egy kedvence, hogy kit kéne megvenni vagy megtartani. Én személy szerint sok mindent csinálnék. Rengeteg csatárunk van: Henry, Eto, Messi, Pedro, Bojan, lesz Jeffren és amikor játszanak Hleb mindig elől van és valamikor Gudjohnsen is elől játszik. Én szívem szerint ezen a nyáron 2 játékost adnék el. Ő Henry lenne és a Pedro-Bojan-Jeffren 3-as egyike lenne. Henry-ért még lehet pénzt kérni ezért érné meg, és az ő helyére a sokak által emlegetett Ribery-t hoznám, de még inkább az angol foci egyik legvarázslatosabb alakját Theo Wallcott-ot (bocs, ha rosszul írtam). Gyors, dinamikus és egy csibész csatár, aki ott rázza le a védőket ahol akarja. A TRIÓ-ból viszont én Bojan-t adnám el. Tudom ezzel egy kicsit ünneprontó leszek, de hallgassátok meg az érveimet. Jó játékos ez tény, de nincsen olyan szinten, mint bárki a kezdőből a csatárok közül, viszonylag sok pénzt kapnánk érte, ami jóval több lenne mint a másik 2 személyé. Gyengének érzem a középcsatár posztra, ha azt nézem, hogy van egy Eto-nk és, hogy az ellenfél csapatainak milyen csatárai vannak. Nem hinném, hogy jó lenne mondjuk jövőre a BL-ben ő lenne a középcsatár míg az ellenfélnek feláll egy Torres-sel vagy egy Ibrahimovic-cal vagy egy Rooney-val. Egy holland bajnokságban egy Ajax szinten azért el tudnám képzelni és pedig az Ajax-tók kaptunk is ajánlatot érte. A 3. kérdés, hogy Eto megy-e vagy marad. Én szívem szerint megtartanám, de ha megy akkor sztem 2 ember tudja pótolni és az a 2 Torres és Ibra. Ráadásul mostanában rengeteget hallani, hogy Ibra jönni akar. Nem kéne egy halom pénzt Benzemára vagy Agüero-ra költeni, hogyha olcsóbban megtudjuk szerezni Ibrahimovic-ot.
A sok - ne zavarjon meg csak nekem így jobban átlátható, tudom, hogy nem felel meg a helyesírás szabályainak, de nem is ezért írok kommentet.
Ja: Nyerjünk megmindent.
na csak ennyivel értek egyet kb.Ebdon Lake írta: Ja: Nyerjünk megmindent.
Igen láttam. És te láttál Arsenal meccset Hlebbel? Hleb jobban játszott nála, nálunk meg alig játszik. Íj módon vedd alapul összehasonlításom. Peace.CFirpo3 írta:Láttál február óta Arsenal meccset? Mert akkor azt is tudhatod, hogy nagyon jó formában van.Fernando írta:És azt, hogy jobban?