Konföderációs Kupa 2005
Hát épp ez van...Ronaldinho a világ legjobb játékosa, és o a mi játékmesterunk, és abbol csak 1 kell a csapatba. De a Villában jo helye lex
Csakhát 2-3x annyi zst kellett volna kapnunk érte 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
De nem fér bele az elképzelésébe Rijkaardnak.Mondjuk azért azt is be kell látni,hogy Ronaldinhoval szemben nem csak neki,de senkinek sincs esélye bekerülni arra a posztra.Kitfisto írta:Én azt mondom hogy Riquelme már stabil kezdö lenne nálunk ha IGY FOJTATNÁ!................DE SAJNOS ELMENT............LG írta:Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.![]()
![]()
![]()
HAJRA NEMETORSZAG!!!![]()
![]()
![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én azt mondom hogy Riquelme már stabil kezdö lenne nálunk ha IGY FOJTATNÁ!................DE SAJNOS ELMENT............LG írta:Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.![]()
![]()
![]()
HAJRA NEMETORSZAG!!!

in to exile
Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.

HAJRA NEMETORSZAG!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én megmondtam a meccs elején hogy RiquelmeBoixos írta:elég jelentéktelen gólt rúgott megint a rikelme. olyan jó, h egy zsák búzáért és fél kiló disznózsírért sikerült elpasszolni...
gólt fog lönni!

állitani hogy legalább 25 milcsit ér!
in to exile
eh, gól... a Keverék!
akkor: Na szerintetek ki fog nyerni este!!Enrique21 írta:Ez nem lehet kérdésZsolti írta:Na szerintetek ki fog nyerni este?
- Subinho
- Director del Fútbol
még nem biztos a brazil-argentin meccs. ha a brazilok győznek japán ellen, mehíkó meg kikap, akkor a gólarány dönt nem? vagy itt is az egymás elleni???
az argentin-német döntetlenje esetén viszont tuti német csoportelsőség lenne, mert több gólt lőttek.
a brazilok 2002 legyőzték a németeket, de most itthon játszanak és nagyon bizonyítani akarnak. nem is tudom melyik lenne a nehezebb ellenfél...
az argentin-német döntetlenje esetén viszont tuti német csoportelsőség lenne, mert több gólt lőttek.
a brazilok 2002 legyőzték a németeket, de most itthon játszanak és nagyon bizonyítani akarnak. nem is tudom melyik lenne a nehezebb ellenfél...
-
- Entrenador del Barça
Én nem örülnék neki mert ha nyernek az Argentín akkor Brazilokakkal kerülnek össze(ha nyernek de az biztos)És akkor végetek!!!!Zsolti írta:Holnap alázás lesz az argentin-németen!
szegénynémeteket előre sajnálom!

Forca Barca
Nem tom...de ez Van Dam kifli Rambo pástétommal
En nem lennék annyira biztos abban h...