Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pety27 írta:Rikinho20 írta:nah, jólvan akkor... megnyugodtam, hogy nem úsznak el a millióim![]()
![]()
köszi a segítséget!!!
miért mennyit nyertél?
nah, jólvan akkor... megnyugodtam, hogy nem úsznak el a millióimpety27 írta:az csak a meccsek időpontjára tartozik. nyugodtan kiveheted holnap is .Rikinho20 írta:hééééj, valaki SOS!!!
csak most kezdtem el játszani tipp mix-en nemrég... és most a válogatott meccsekkel nyertem is...de most ahogy nézem a szelvényem, ott van hogy "érvényesség: 09.03.24 - 09.03.29" és az ugye ma van...
most akkor ma is kéne beváltanom a nyertes szelvényt, vagy azért később is bebirom???
vagy ez csak az utolsó meccs dátuma??? (Arg.-Ven.)???
lécci segítsetek, mert ha ma kéne beváltani, akkor rohanok mindjárt
az csak a meccsek időpontjára tartozik. nyugodtan kiveheted holnap is .Rikinho20 írta:hééééj, valaki SOS!!!
csak most kezdtem el játszani tipp mix-en nemrég... és most a válogatott meccsekkel nyertem is...de most ahogy nézem a szelvényem, ott van hogy "érvényesség: 09.03.24 - 09.03.29" és az ugye ma van...
most akkor ma is kéne beváltanom a nyertes szelvényt, vagy azért később is bebirom???
vagy ez csak az utolsó meccs dátuma??? (Arg.-Ven.)???
lécci segítsetek, mert ha ma kéne beváltani, akkor rohanok mindjárt
pety27 írta:Mai adag:
Anglia-Szlovákia (0-1*) H
Németo.-Liechten. (0-5*) V
Spanyolország-Török (0-1*) H
Argentína-Venezuela (0-1*) H
Hollandia-Skócia H
vélemények?
Majd ha megjátszottál 15 euro-nyi összeget 1,5ös összzorzónál nagyobb fogadásokkalkudu írta:Mikor lehet majd kivennem azt a pénzt, amit az 5 euró bónuszból nyertem?
Mert már "megforgattam" párszor, már 13,28 eurónál járok a bet-at-home-on.
Sok szerencsét kívánok hozzá!Fernando írta:Elegem lett![]()
Togó - Kamerun 1.70 V
*(0-1) Anglia - Szlovákia 1.70 H
Sevilla B - Murcia 2.00 V
Észak-Írország - Lengyelország 2.06 V
*(1-0) Málta - Dánia 1.42 V
*(0-1) Hollandia - Skócia 1.80 H
Portugália - Svédország 1.57 H
*(0-1) Spanyolország - Törökország 1.98 H
*(0-1) Argentína - Venezuela 1.49 H
1000 Huf140.965 HUF
Angliát nagyon neccesnek érzem,X lesz érzésem szerint.pety27 írta:Mai adag:
Anglia-Szlovákia (0-1*) H
Németo.-Liechten. (0-5*) V
Spanyolország-Török (0-1*) H
Argentína-Venezuela (0-1*) H
Hollandia-Skócia H
vélemények?
Nem tudom, hogy ki honnan veszi melyik válogatott a jobb.Hollandia-Skócia H
Montenegró-Olaszo. V
Írország-Bulgária H
Románia-Szerbia V
Ororszo.-Azerbajdzsán (0-1) H
Wales-Finno. H
Moldova-Svájc
köszönöm a segítséged már sikerült:D:Dkompalor írta:Beszkenneltem azt, az oldalt ahol a bet at home-os hirdetés van.
Leírnak mindent hogy kell csinálni.
http://s4.images.www.tvn.hu/2009/03/26/ ... 5713fc.jpg
A Mexikó-CostaR. világi hazai, az egyik szelvényemen, Uruguayt a másikon Paraguayt fogom megrakni, mert nem lehet megmondani, azt a meccset, Bolíviával nem tudom mitérzel....Aprieto írta:Grat ha ebből 1 is bejönpety27 írta:Portugál -Svéd D 3,40*
Mexiko-CostaR. V 5,25*
Uruguay-Paraguay V 2,85*
Kolumbia-Bolívia V 6,35*
200ft->64,610ft
vélemények?![]()
Ki éri el a jobb helyezést? (verseny)Perrero írta:kiesésnél fizet, ha jenson később esik kiBenga írta:Ha már F1. Ki éri el a jobb helyezést csapaton belül?
Buttonra 1.70
Ha később esik ki,akkor szerintem előrébb végez,vagy legalábbis előrébb sorolják be.Perrero írta:kiesésnél fizet, ha jenson később esik kiBenga írta:Ha már F1. Ki éri el a jobb helyezést csapaton belül?
Buttonra 1.70