Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem de eddig senki se tette.Messiboy19 írta:Marino De Martino (230183015)-játékosodért adok mondjuk 25000eft-t ! áll az alku?
(am azt is megtudod csinálni h más ne licitálhasson rá?)
53740 eftkudu írta:Mennyibe került?
Mennyibe került?langpeter14 írta:Amugy most vettem 1 jó edzőt...
Ezt senki nem foglya megvenni!Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Nem tudom ezt pontosan megmondani, de én 2008-11-25-én vettem egy megfelelő kapust, és most lett nagyszerű a védése. 9 kapusedzővel, 1 segédedzővel, de az elején csak megfelelő edzőm volt.Z.Chris írta:Edző: Hudson São Thiago
Egy jó edző, aki nem támadó és nem védekező felfogású
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetői képessége van.
Ez van jelenleg!![]()
Edzett posztra 17 éves játékost érdemes venni.Mivel nincs sok pénzed, ezért minimum megfelelő gólszerzésű játékost vegyél. Az edzést leginkább, akkor tudod kihasználni, ha 4 ilyen játékost veszel, és ha elérik a nagyszerű-kiemelkedő szintet, akkor eladod őket.Ez hosszú idő. Edzőtől függően változik a hossza....
A védelem nagyjából semmit nem ér mert ha tiéd a labda akkor előbb utóbb úgyis begyötrik (ez persze csak a HT-ban van így). Ha nem védőket edzel akkor az alsóbb osztályokba védelmet tartani luxus. A védők helyzete elég fura ugyanakkor mert mégis drágák mivel kevesen edzetnek védekezést.socio66 írta:...
Ha védekezést edzel, akkor fejlődni fog, különben nem!!Tudom, hogy nem egy nagy szám de nekem csak a védekezése szükséges! Nagyon fiatal még fejlődhet,kevés pénzem is van azért is vettem csak egy megfelelő védekezésü játékost