Na nem idézek senkit, inkább leírom úgy az egészet szép kereken ahogy én látom:
Ferraris vagyok, de nem megyek a kötélért, mert 3 csapat leleményesebb volt ezúttal (ha ritkán is ,de ezek szerint előfordul) mint a nagyobbak. Furán fest az egész, szokni kell,de ez van. amikor ekkora szabálymódosítások voltak még nem igen tudtam,h mi az f1, akkor is más csapatok domináltak, volt 21év míg a Ferrari sehol sem volt,remélem most csak pár hét,esetleg hónap lesz ilyen. Mekinek viszont kívánom a hasonló folyatást
Nem szabálytalanok, a szabályok adtak erre is lehetőséget,de mások erre nem gondoltak, ez van. fel kell dolgozni.
Kralonak csak picit üzenném, hogy ha annyira nagyon Ferraris lenne az egész FIA,meg a főnökök, akkor nem lépik meg az ekkora méretű szabálymódisításokat

én nem bánom, de akkor már ne az legyen végig,h Brawn két autója alázza a mezőnyt, mert sok minden nem változik akkor, csak az,h egy nímand csapatot nem tudnak befogni,és nem a Ferrarit,vagy mekit.
Vettel hatalmas volt, remélem versenyen egyiket beelőzi, és azt is,h ez a retkes 40kilós kers a versenyen többet jelent a Ferrarinak mint az időmérőn. 40kiló azért nem kevés, ennél több hasznot hozhatna.
Kicsit nekem azt kell emészteni,h egy olyan csapat van elől, akik majdnem megszűntek, a Honda meg elég láma,hogy ilyenkor száll ki, másoknak is van válság, nem hiszem,h a hondát jobban hátráltatná mint a többieket, volt ott más is a háttérben.
Button-ak azért nem lesz egyszerű Rubensel, és jó látni,h Massa is simán hozza azt amit Kimi.
Versenyen izgalmakat várok, és nem azt,h az első kettő elhúz (benne van), +h a kers kicsit előnyére lesz a Ferrariknak.