Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi. Ificsapatban nem számít a csapat eredményessége. Csak az a fontos hogy legyen legalább 1 sztárod akit 15 éves korától edzetsz és próbálod úgy kiaknázni a neki(k) kellő edzésformákat, hogy minél jobbak legyenek a többiek. Majd az ifisztárodat minél hamarabb felhúzod és minél drágábban eladod vagy tovább edzeted. Ahogy én látom kb. ez az ifiakadémia lényege.MessiFan írta:Szerk: Mi van akkor ha a kapusom nulla csillagot kap?
most volt csak egy telt házas meccsem de nekem az is elég volt mert jönnek a kövi meccsek és kell a hely meg majd a 6od osztályra is, a pénz nem számít tudom hogy nem olcsó de nekem hamar visszajön az áranoodle77260 írta:CSak akkor építkezz, ha volt 2 egymást követő alkalommal telt házas hazai meccsed, mert sokba kerül.kleno04 írta:lenne egy fontos kérdésem ha stadiont kezdek építeni akkor a haza meccseket le tudom játszani![]()
lehet hülye kérdés de én ilyen vok![]()
ja és más vezetünk az albánok ellen![]()
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
CSak akkor építkezz, ha volt 2 egymást követő alkalommal telt házas hazai meccsed, mert sokba kerül.kleno04 írta:lenne egy fontos kérdésem ha stadiont kezdek építeni akkor a haza meccseket le tudom játszani![]()
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
Kihívtalak majd fogad el.baguvixXx írta:Ifibarira pls hívjon ki vki : Révfalu SE U21 (846755)
A nevet elírtam de most már u 21 marad végülis mindenki 21 alatti
Ha nem áron felül raktad ki, nincs miért aggódnodDiego10 írta: Nagyon remélem valaki elviszi őket!!!!!
Természetesen játszhatsz semmilyen hátránnyal nem jár.kleno04 írta:lenne egy fontos kérdésem ha stadiont kezdek építeni akkor a haza meccseket le tudom játszani![]()
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
kleno04 írta:lenne egy fontos kérdésem ha stadiont kezdek építeni akkor a haza meccseket le tudom játszani![]()
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()