LG írta:Etooka írta:
Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...
Az elmúlt 10 évben nem volt csapatunk, mégis, mi mellett álltunk volna ki?!
Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.
Ehhez képest...tiszta szégyen, üres lelálók. Nem a magyar foci szégyen, hanem a szurkolók. 90% csak divatdrukker, aki ha jól megy a csapatnak, veri a mellétt, h mekkora szurkoló, a bajban meg lapul mint a sz.r a gazban, vagy rosszabb esetben agyba-főbe szidja a csapatot.
Szurkolásban sztem mindenképpen példát lehet venni az angologtól, ők jóban-rosszban kitartanak.
Etookával kell egyet értenem.
Ugyanúgy M.o.-ért játszottak?Ha legalább csírájában látni lehetett volna a JÁTÉKOT a csapatban,akkor máris megmozdultak volna a szurkerek.Ebben biztos vagyok.Amennyiben nem ezt a kilátástalan vergődést kellett volna figyelnünk hosszú éveken (évtizedeken) keresztül,már más a helyzet.
Mivel az aktuális csapatot jelölték a meccsre,őket kellett elfogadni.Időnként szerintem volt,h a szurkolók között lett volna olyan,aki jobban teljesített volna.Ha idevesszük azokat is,akik nem lettek beválogatva,mivel ők is szurkolók lettek csak így.
Az egekig kellett volna magasztalni az elmúlt időszakban a válogatottunkat v mi?Cs mert papíron ők voltak a legjobbjaink és ez arra volt elég,h minden sorozatban kábé a 4. meccsre lemondhattunk a valós továbbjutási esélyünkről?Erre fel teltek volna meg a lelátók?
Nem a magyar foci szégyen,hanem a szurkolók?Sztem nem a szurkolók miatt lett ilyen a foci,hanem a foci miatt lettek ilyenek a szurkerek

Ebben az országban meggyőződésem,h naon szeretjük a labdarúgást.Mivel az igényeinket egyre inkább alább kellett adnunk (követve a focink zuhanórepülését),a közelmúltban amikor csak egy egész apró előrelépés történt,egy pozitívum,rögtön elkezdtek páran bizakodni:Na talán most...
Pölö magyar-olasz 2:2,német-magyar 0:2,magyar-olasz 3:0,stb...Évente egy ilyesmi meccsünk volt általában.Aztán követte őket egy igen arcpirító zakó v döntetlen,amitől rögtön visszaestünk az arcunkra.
Az angolokkal való összehasonlítás meg igen komolytalan sztem.Más ott a rossz foci meg más itt.Más a futballkultúrájuk,a szurkolásuk.Náluk van talán egyedül az a világon,h szinte standing ovation van akár egy bedobás kiharcolásánál is!Hagyjuk már,h velük hasonlítsuk össze a mi szurkolóinkat,mentalitásunkat,focinkat...És ahogy Tamás is mondta,a pénztárcás dolgot...
Ha egy igen lepattant moziban egy előreláthatóan borzasztóan rossz filmet vetítenek,beülsz rá,csak mert magyar?