Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is értem miért nem játszol ma este...Stelios írta:és még én is lekapnám a pályáról
Szerintem még most fejezd be az ilyen hsz-ek gyártását...Stelios írta:Amúgy nemtudom miért van így bezsongva az ország. Még van 2 meccs Portugáliával, ami nem csak, hogy vereség lesz, de még a gólkülönbségünket és bőven mínuszba nyomja majd. Svédek ellen dettó.
Torghelle pedig ma is fog lőni gólt, annak ellenére, hogy technikailag egy hatalmas nulla, aki még 1 km-t se futott Albánia ellen, és még én is lekapnám a pályáról, de egyszerüen mindig talál egy gólt.
4.-ek leszünk a csoportban.
Perrero barátunknak talán lesz 2 db. Vedd fel vele a kapcsolatotRonal.10 írta:még mindig nem hiszem el h nincs több jegy... és h lemaradok erröl![]()
De sztem elnézzünk a meccsre.. aztán helyszinen mindig lehet jegyet kapni és ugye bár az nem ibusz [auto_cenzúra]...
LG!LG írta:Igy van, én Szlovákiában élek, nem tartom magam se szlováknak, se magyarnak, hanem csupán a Felvidéket, azon belül is a Csallóközt tartom az én igaz otthonomnak. Mivel mind2 ország magasról tesz ránk, igy azthiszem ez érthető is. Előbb kicsit túloztam, azért nem hagy teljesen hidegen a magyar válogatott, szurkolok neki vmilyen szinten, de igazából nem tud lázba hozni. Általában azoknak a csapatoknak, játékosoknak szorittok, akik erről a vidékről kerültek ki, pl. a válogatottban Priskin, vagy anno Pinte Attila, bár ő nem magyar válogatott volt.
Ha fórumoztatok volna a kezdetektől, tudnátok, hogy LG nem Magyarországon él. Attól még magyar persze, de ez van.socio66 írta:Arról meg hogy hidegen hagy az országod válogatottja,arról megvan a véleményem. Szerencsére a legtöbben nem így vannak ezzel..
Én pontosan ezért nem szidnám a magyar drukkereket, mert egy-egy győzelem után a következő meccsen már szinte megtelt a stadion az akkori Magyar csapatért...miihii írta:Ebben az országban meggyőződésem,h naon szeretjük a labdarúgást.Mivel az igényeinket egyre inkább alább kellett adnunk (követve a focink zuhanórepülését),a közelmúltban amikor csak egy egész apró előrelépés történt,egy pozitívum,rögtön elkezdtek páran bizakodni:Na talán most...
Pölö magyar-olasz 2:2,német-magyar 0:2,magyar-olasz 3:0,stb...Évente egy ilyesmi meccsünk volt általában.Aztán követte őket egy igen arcpirító zakó v döntetlen,amitől rögtön visszaestünk az arcunkra.
Etookával kell egyet értenem.LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.Etooka írta:
Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...![]()
Az elmúlt 10 évben nem volt csapatunk, mégis, mi mellett álltunk volna ki?!
Ehhez képest...tiszta szégyen, üres lelálók. Nem a magyar foci szégyen, hanem a szurkolók. 90% csak divatdrukker, aki ha jól megy a csapatnak, veri a mellétt, h mekkora szurkoló, a bajban meg lapul mint a sz.r a gazban, vagy rosszabb esetben agyba-főbe szidja a csapatot.
Szurkolásban sztem mindenképpen példát lehet venni az angologtól, ők jóban-rosszban kitartanak.
Ebben igazad van, viszont meg kell nézni egy spurs drukker pénztárcáját és egy magyar drukker pénztárcáját. Meg kell nézni egy Spurs stadiont és egy REAC stadiont( nem bántani akarom, csak most ők utolsók), és meg kell nézni, hogy a Spurs utolsóként hogy játszott, és a REAC hogy játszik utolsóként...LG írta:Amikor a Spurs tök utolsó volt, láttam intarjúkat a szurkolóikkal, is mind azt mondták, kitartanak a csapat mellett, akár a másodosztályban is.
3rész: Honnan tudod, h nem tesznek meg mindent? Azt akarást én mindig láttam rajtuk, sőt, sokszor a túlzott akarás miatt szaladtak a késbe.
1rész: igenEtooka írta:Hát, már nem azért,de akkor a Barcelona szurkolói is divatdrukkerek, mert a tavalyi gyengébb szezon után idén februárig jóval az átlag alatt jöttek ki?!LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.
Ehhez képest...tiszta szégyen, üres lelálók. Nem a magyar foci szégyen, hanem a szurkolók. 90% csak divatdrukker, aki ha jól megy a csapatnak, veri a mellétt, h mekkora szurkoló, a bajban meg lapul mint a sz.r a gazban, vagy rosszabb esetben agyba-főbe szidja a csapatot.
Szurkolásban sztem mindenképpen példát lehet venni az angologtól, ők jóban-rosszban kitartanak.
Angolokkal összehasonlítani minket szvsz groteszk eset, mert míg nekik a legrosszabb szereplés az volt, hogy épp lecsúsztak egy világversenyről, nekünk már 4 meccs után esélyünk sem szokott lenni... Azért, az más...
Az elmúlt 10 év válogatottja ugyan Mo.-ért játszott, de nem hüly.e a szurkoló sem, hogyha látja, hogy nem tesznek meg mindent, akkor nem megy ki... Márpedig nem hiszem, hogy ennyi ember rosszul látta volna...
Hát, már nem azért,de akkor a Barcelona szurkolói is divatdrukkerek, mert a tavalyi gyengébb szezon után idén februárig jóval az átlag alatt jöttek ki?!LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.
Gondolom Te ott voltál minden meccsen, még a Málta elleni zakó meg hasonló esetek után is..LG írta: Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.
Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.Etooka írta:Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...LG írta:Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.![]()
Az elmúlt 10 évben nem volt csapatunk, mégis, mi mellett álltunk volna ki?!
Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...LG írta:Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.