Formula 1
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pici eső...
Buttonnak eddig bármi jöhet, eső,mocsár, hóesés,bármi.
Azt is kinézem Ross-ból,h az intermediat feltételnél is tankoltak 6másodpercet,+3körrel később a vizesnél is 6ot,így már elég lehet a végééig,persze Gyuláméknak meg sem fordul a fejében.
Grat az FIAnak,h Európa kedvéért ilyen időpontra tették, lehet,h láttunk egy 30körös verseny és ennyi...nem értem mi volt a baj a régi időponttal, amikor minden tv úgy is megismételte emberi időben is, azaz délután, ha már vki nem bír felkelni a livera...
agyamentek
Kimi-vel elcseszték, bár szntem nem volt más választás,mivel kifogyott volna a benya...
Massa picit ideges, Heidfeld intermediat...
Buttonnak eddig bármi jöhet, eső,mocsár, hóesés,bármi.
Azt is kinézem Ross-ból,h az intermediat feltételnél is tankoltak 6másodpercet,+3körrel később a vizesnél is 6ot,így már elég lehet a végééig,persze Gyuláméknak meg sem fordul a fejében.
Grat az FIAnak,h Európa kedvéért ilyen időpontra tették, lehet,h láttunk egy 30körös verseny és ennyi...nem értem mi volt a baj a régi időponttal, amikor minden tv úgy is megismételte emberi időben is, azaz délután, ha már vki nem bír felkelni a livera...
agyamentek
Kimi-vel elcseszték, bár szntem nem volt más választás,mivel kifogyott volna a benya...
Massa picit ideges, Heidfeld intermediat...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Azért el kell ismerni h Hamilton nagy pilóta
Váltó problémák, közepes autó, és így megy. Szegény Vettelt sajnálom azért.
Azt viszont el kell ismerni h Timo Glock illetve a Toyota embereinél nagyobb arc nincs, mit művelnek már
Szerk: sokszor szerepel az el kell ismerni szófordulat 1 hsz-en belül

Váltó problémák, közepes autó, és így megy. Szegény Vettelt sajnálom azért.
Azt viszont el kell ismerni h Timo Glock illetve a Toyota embereinél nagyobb arc nincs, mit művelnek már

Szerk: sokszor szerepel az el kell ismerni szófordulat 1 hsz-en belül

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2009.04.05. 12:07:59-kor.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ferrari szeret ki***ni a saját pilótáival?
Tegnap Massa most Raikonen!
Eső gumi 3 körrel az eső előtt, szétkopnak aztán mehet be még egyszer.
Tegnap Massa most Raikonen!
Eső gumi 3 körrel az eső előtt, szétkopnak aztán mehet be még egyszer.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Alonso a legnagyobb király 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nico Rosberg le rajtolta a mezőnyt.
Elképesztő!
Button a csoda fiú ezt nagyon benézte.
Elképesztő!
Button a csoda fiú ezt nagyon benézte.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szemeket a képernyőre tapasztani!
Remélem Button kizúg és Trulli hozza a futamot.
Hányingerem van a magyar divatszurkolástól!
Ettől függetlenül Jenson gyerekkel nincs bajom, csak ami körülötte folyik itt Magyarországon.
Remélem Button kizúg és Trulli hozza a futamot.
Hányingerem van a magyar divatszurkolástól!
Ettől függetlenül Jenson gyerekkel nincs bajom, csak ami körülötte folyik itt Magyarországon.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Mindjárt kezdődik... Vajon lesz eső?
Remélem, behúzza Button. Mindig is szimpatikus srác volt, tudtuk is hogy jó pilóta csak a csapatválasztás... Erre tessék, egy alig 4 hetes csapattal végig verte eddig a mezőnyt...
Sokat böjtölt ezekért a sikerekért!
Go Brawn Gp, go Ferrari!

Remélem, behúzza Button. Mindig is szimpatikus srác volt, tudtuk is hogy jó pilóta csak a csapatválasztás... Erre tessék, egy alig 4 hetes csapattal végig verte eddig a mezőnyt...

Go Brawn Gp, go Ferrari!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Entrenador del Barça
-
- Entrenador del Barça
RTL KLUBbenjo014 írta:Hali !
tudna valaki egy linket, ahol tudom majd nézni a futamot?

szerintem mind a ketten hibáztakHa Vettel nem hibázott volna Austráliában,

Egészen addig, ameddig ki nem gyulladnak a piros lámpák. Ha Vettel nem hibázott volna Austráliában, akkor most lenne 6 pontja, és ma indulhatna a 3. helyről... Sajnos így nem lesz a mezőny legjobb kepésségiével rendelkező pilótájából.ozsimiki írta:lolVito írta:itt vannak a súlyadatok:
12 L. Hamilton McLaren 688
13 S. Vettel Red Bull 647
megnézem,h meddig tudja tartani Vettelt
![]()
Ha eső lenne, én Vettelt is esélyesnek mondanám. Sztem a legjobb esőmenő jelenleg.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
lolVito írta:itt vannak a súlyadatok:

ugye megbüntették a németet, ilyenkor nem tankolhatnak rá? gondolom nem,csak ha boxból indulna...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
itt vannak a súlyadatok:
1 J. Button Brawn 660
2 J. Trulli Toyota 656,5
3 T. Glock Toyota 656,5
4 N. Rosberg Williams 656
5 M. Webber Red Bull 656
6 R. Kubica BMW 663
7 K. Räikkönen Ferrari 662,5
8 R. Barrichello Brawn 664,5
9 F. Alonso Renault 680,5
10 N. Heidfeld BMW 692
11 K. Nakadzsima Williams 683,4
14 H. Kovalainen McLaren 688,9
15 S. Bourdais Toro Rosso 670,5
16 F. Massa Ferrari 689,5
17 N. Piquet Renault 681,9
18 G. Fisichella Force India 680,5
19 A. Sutil Force India 655,5
20 S. Buemi Toro Rosso 686,5
1 J. Button Brawn 660
2 J. Trulli Toyota 656,5
3 T. Glock Toyota 656,5
4 N. Rosberg Williams 656
5 M. Webber Red Bull 656
6 R. Kubica BMW 663
7 K. Räikkönen Ferrari 662,5
8 R. Barrichello Brawn 664,5
9 F. Alonso Renault 680,5
10 N. Heidfeld BMW 692
11 K. Nakadzsima Williams 683,4
14 H. Kovalainen McLaren 688,9
15 S. Bourdais Toro Rosso 670,5
16 F. Massa Ferrari 689,5
17 N. Piquet Renault 681,9
18 G. Fisichella Force India 680,5
19 A. Sutil Force India 655,5
20 S. Buemi Toro Rosso 686,5
Button elméletileg nem rossz, az első győzelmét is esőben szerezte, aztán spa-ban is nagyot ment (száradó pályán szvsz messze a leggyorsabb). bár holnap sztem csak időszakos eső lehet, az meg úgyis borít mindent.Amúgy én kiváncsi vagyok, hogy Button meg Trulli hogyan mennek esőben.
- gianni
- Entrenador del Barça
Hát igen ez a 2 variáció van sajnosVaratrix írta:Szerintem Alonso, ezt csak akkor nyeri meg ha előle mindenki kiesik.gianni írta:Nah holnap egy kis eső,alonsonak tele a vasa,hátha nyer
Amúgy én kiváncsi vagyok, hogy Button meg Trulli hogyan mennek esőben.

Button jól megy esőben,Trulli nem de ki tudja,lehet így szerzi meg a Toyota első futamgyőzelmét.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem Alonso, ezt csak akkor nyeri meg ha előle mindenki kiesik.gianni írta:Nah holnap egy kis eső,alonsonak tele a vasa,hátha nyer
Amúgy én kiváncsi vagyok, hogy Button meg Trulli hogyan mennek esőben.
Ralf mögött nem volt második, szinte mindig verte, ezért is kellett a kis Schuminak vissza vonulni. Alonsonál sem volt olyan egyértelmű a helyzet nem 1x megszorongatta, le is győzte néha. Ha jól tudom inkább Alonsot támogatta a csapat, és ez neki nem tetszett, nem is váltak el jó viszonyban a csapattal.barca99 írta:Button megint más dimenzióban van a Q2-ben...![]()
Trulli is egész jól megy egy versenyképes kocsival, pedig inkább másodhegedűs szerep ugrik be róla HH Frentzen, Button, Alonso, RSchumacher mögött.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
1 - A Virgin-en kívül még nincs.Sanama írta:Hello!
Sajna lemaradtam az időmérőről,1-2 kérdésem lenne:
1-BrawnGP kocsikon van már matrica?
3-Rubens,hogyhogy csak 8.-ik?
3 - 5 helyes büntetés, mert kicserélték a váltót a kocsijában
Hello!
2- Ferrarikkal mi lett, eltaktikázták?
Button csak így tovább!
Lewis meg megint 13... ejjj

2- Ferrarikkal mi lett, eltaktikázták?
Button csak így tovább!

Lewis meg megint 13... ejjj

Vhogy sejtettem, h ez lesz probléma...én is csak néztem, miért nem jön Felipe. Még örülhetnek a Ferrarisok, h legalább Kimi épp hogy bent maradt.Ronaldinho&Barca írta:Nah beigazolódott, hogy Felipét nem küldték ki a végén, amikor még a hülye is sejtette, hogy necces lesz.Elképesztő, hogy vele mindig ki kell bszni, tavalyi vb cím is ezekért a baromságokért ment el, no komment...
16. helyről, háát.. talán elcsípünk pár pontot... Kimi meg úgyis behúzza a versenyt, legalább ő bent maradt.![]()
Komolyra fordítva a szót, Trulli remélem nagy csatában nyerni tud, ill. nem először igazolódik be számomra, Rubens miért van ott ahol van, és miért nem rá építettek csapatot.
FORZA FERRARI & HAJRÁ MASSA!!!

Rubensel kapcsolatban is igazad van: Sokak szerint többre hivatott volt, mint hogy Schumi mögött 2. pilóta legyen, de a Hondánál töltött évek után sztem ki lehet jelenteni, ő ennyit tud, egy jó 2. számú pilóta, nem több.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nah beigazolódott, hogy Felipét nem küldték ki a végén, amikor még a hülye is sejtette, hogy necces lesz.
Elképesztő, hogy vele mindig ki kell bszni, tavalyi vb cím is ezekért a baromságokért ment el, no komment...
16. helyről, háát.. talán elcsípünk pár pontot... Kimi meg úgyis behúzza a versenyt, legalább ő bent maradt.
Komolyra fordítva a szót, Trulli remélem nagy csatában nyerni tud, ill. nem először igazolódik be számomra, Rubens miért van ott ahol van, és miért nem rá építettek csapatot.

16. helyről, háát.. talán elcsípünk pár pontot... Kimi meg úgyis behúzza a versenyt, legalább ő bent maradt.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Már úgy megszoktam...
Szerintem eddig egyik új szinkrontolmács sem hozott nagyobb színvonalat Pozsgayhoz képest, ráadásul Pozsgaynak egyedi hangja volt. De hát ez legyen a legnagyobb problémám.