Nekem nagyon nem. Feludules volt ez a gyerek, Pozsgay utan.nicandro írta:hiányzik pozsgay![]()
xDDDDDDDDDD
Formula 1
Persze, elvárni ellehet, de ez szvsz nem csökkenti a pilóta érdemeit sem...ozsimiki írta:Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatszép volt,mert ő nem rontotta el a rajtot,és ezt teljesen ki tudta használni.
Amúgy látom, ez a Ferrari tiszta amatőr banda lett, ha Montezemolo helyében lennék, elküldenék onnan mindenkit, és Schuminak szabad kezet adnék. Gyanítom; az év végén tűzközelbe lennének a ferkák...
.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony ám, nálam az ő rajtja még brutálisabb volt, az tiszta önerő.House írta:
a rajtról jutott eszembe, Rosberg hogy elment a rajtnál szépen a szélen.![]()
vele kapcsolatban jut eszembe,h Gyuláék kb le se tojták, amikor jött ki a kerékcserére Button, miért nem izgultak ,h vajon hova megy vissza? már amikor visszállt az élre a brit, eltelt fél kör, utána kapcsoltak,h jéé átvette a vezetést, elképesztő...
elszoktak a boxos előzésektől?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
a rajtról jutott eszembe, Rosberg hogy elment a rajtnál szépen a szélen.ozsimiki írta:Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatEtooka írta:Na, és ha a KERSSEL ment el?Attól még az autót ugyanúgy vezetnie kellett... Attól, hogy gyorsít, nem veszi át az autó vezetését is...szép volt,mert ő nem rontotta el a rajtot,és ezt teljesen ki tudta használni.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatEtooka írta:Na, és ha a KERSSEL ment el?Attól még az autót ugyanúgy vezetnie kellett... Attól, hogy gyorsít, nem veszi át az autó vezetését is...

Na, és ha a KERSSEL ment el?Attól még az autót ugyanúgy vezetnie kellett... Attól, hogy gyorsít, nem veszi át az autó vezetését is...
.
Remélem ez irónikus volt.darmian írta:Hát végülis ja, Alonso csak a KERSnek köszönheti, hogy a 9. helyről berajtolt Button elé..

6 olyan autó mellett ment el, melyek jóval könnyebbek voltak, ráadásra az egyikben ugyanúgy volt KERS.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mindenestre hatalmas grat Buttonnak és Glocknak is. Alonsot sajnálom nagyon, meg egy picit Raikkönent, bár ő nekem annyira nem szimpatikus, de ennél jobb versenyt érdemelt volna, csak elcseszte a Ferrari megint... Ezt teljesen maguknak köszönhetik.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ez a Ferrari kezd hasonlítani a Schumacher előtti idők Ferrarijához, mármint ami a gyenge teljesítményeket, az amatőr döntéseket illeti. Sajnos a pilótákban sem érzek annyi erőt, hogy egy ilyen helyzetből ki tudnák hozni a csapatot, talán Alonso képes lehetne visszavezetni a helyes útra őket.robertfcb írta:Ezt a futamot is nagyszerűen megcsinálta a Ferrari... semmi eső és felrakni az extra esős gumit, csak gratulálni tudok. Massának is szépen el***ták időmérőn, most meg Kiminek a versenyen. Meddig akarják még ezt csinálni?? A Toyota meg tudja csinálni, hogy normálisan felrakja a gumit? Érthetetlen. Hajrá Kimi, jobb folytatást!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem CSAK, de benne volt az is, +,hogy Button elég szépen elrontotta, nem csak Alonso előzte meg.darmian írta:Hát végülis ja, Alonso csak a KERSnek köszönheti, hogy a 9. helyről berajtolt Button elé..
Szerintem Kers nélkül,és ha mindenki elkap egy átlagos rajtot, akkor lehetetlen lett volna , mivel az előtte lévők autója átlagosan 20-24 kilóval könnyebb volt

ÁÁ, bazz, végre jó lenne az F1-re, erre ez a mocskos eső...
Most viszont bebizonyosodott, hogy hülyeség lett volna az érmes rendszer, egy ilyen futam után plusz egy arany ajándék lett volna bárkinek.
Mellesleg én ezt az időcsúsztatást sem értem. 11-kor kezdődött Európában. Ha 9-kor kezdik, az is bőven időben lett volna, nem kockáztatják a sötétedést meg a szürkületet, plusz még az eső is elkerülhető lett volna.
A Ferka meg...
Pár éve sírva röhögtem volna ekkora malőrökön. Mire kezdem őket megszeretni, csinálják a butaságot évről évre.
Bár Kiminél talán bele lehet magyarázni, hogy most éppen nagyot akartak húzni, de nem jött be, de ha a tényket nézzük, szombaton Massa bukott miattuk, ma Kimi (jégkrém - üdítő páros rulz
).
Brawnék jók, de szerintem nincsenek nagyon a mezőny előtt. Ma bezavart az eső, múlthéten Kubica balesete. Szerintem nem kell félni az egyeduralomtól az F1-ben, jó kis csaták lesznek, főleg ha a Merci - Ferka - Rönó hármas kicsit erősödik.
2 hét múlva Kína, végre várom!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Most viszont bebizonyosodott, hogy hülyeség lett volna az érmes rendszer, egy ilyen futam után plusz egy arany ajándék lett volna bárkinek.
Mellesleg én ezt az időcsúsztatást sem értem. 11-kor kezdődött Európában. Ha 9-kor kezdik, az is bőven időben lett volna, nem kockáztatják a sötétedést meg a szürkületet, plusz még az eső is elkerülhető lett volna.
A Ferka meg...

Brawnék jók, de szerintem nincsenek nagyon a mezőny előtt. Ma bezavart az eső, múlthéten Kubica balesete. Szerintem nem kell félni az egyeduralomtól az F1-ben, jó kis csaták lesznek, főleg ha a Merci - Ferka - Rönó hármas kicsit erősödik.
2 hét múlva Kína, végre várom!

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Gyula GP. Legjobb.Sharky írta:Engem hihetetlenül idegesített, hogy Palik folyamatosan fikázta Gyulát, Gyula próbálgatott visszadumálni, de nagyon gyenge volt mindkettő....

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Hát végülis ja, Alonso csak a KERSnek köszönheti, hogy a 9. helyről berajtolt Button elé..
- Varatrix
- Director del Fútbol
Akkor ezúton is elnézést kérek aki a fórumon magára vette!ozsimiki írta:Kollega, azt kellene megérteni, ha ide írod, akkor joggal vehetik magukra az ITTENI Button drukkerek, akik hosszú idő után végre tudnak örülni,és bizakodni kedvencük győzelmének,és teljesítményének, és jössz utána Te, aki előjön ezzel a dologgal. ha nem itt találkoztál ezzel a problémával, felesleges itt előjönni vele, szerintem![]()
Go Trulli!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kollega, azt kellene megérteni, ha ide írod, akkor joggal vehetik magukra az ITTENI Button drukkerek, akik hosszú idő után végre tudnak örülni,és bizakodni kedvencük győzelmének,és teljesítményének, és jössz utána Te, aki előjön ezzel a dologgal. ha nem itt találkoztál ezzel a problémával, felesleges itt előjönni vele, szerintemVaratrix írta:Egy szóval sem mondtam, hogy ezen a fórumon!ozsimiki írta:Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencük
Lehet, hogy unalmas vagyok, de én is meghalgatom a ti fa**ságaitokat heppjeiteket.
De engem zavar hogy Magyarországon van aki 2 futam után oda adná Buttonnak a bajnoki aranyat.

Na de tényleg menjünk át On-ba:
nem kicsi volt a kavarodás sc előtt, fogalmam sem volt,h csak az első kettő van körön belül egymáshoz, most se igen hiszem ezt

Palikék valóban megint mondtak fájó dolgokat, bár én bírom Lacikát,de annak én sem örülök,amikor sokadszorra williamsezi le heidfeld gépét, ugye nákájimááá, meg toro rossot red bullozza, bár az még úgy ahogy hasonlít

na de az volt a csúcspont ,amikor előjött a sztorijával,hogy motogp után egy f1es gépet milyen könnyű felismerni,és h mennyi zsét leakasztott elkényelmesedett külföldi kommentektől

másik:
40perc alatt nem jutott egyik fantasztikus rendezőnek sem eszébe az rtlnél, hogy a stúdiót is lehetne kapcsolni,és meghallgatni bővebben az eddigi történtekről a szakértőket...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az a gond,h a nagy eső csak 5-6 körrel később jött mint kellett volna Kimi szempontból...Toyotások választása utólag óriási döntés,de azért óriási rizikó volt az intermediat,mert itt nagyon hirtelen rengeteg eső esik,ha már esik...most kivételesen pár körig csak szemerkélt,de erre azért nem lehetett számítani. szóval az esős gumi nem volt rossz ötlet,csak hát még húzta az eső, és így már nem jött be.robertfcb írta:Ezt a futamot is nagyszerűen megcsinálta a Ferrari... semmi eső és felrakni az extra esős gumit, csak gratulálni tudok. Massának is szépen el***ták időmérőn, most meg Kiminek a versenyen. Meddig akarják még ezt csinálni?? A Toyota meg tudja csinálni, hogy normálisan felrakja a gumit? Érthetetlen. Hajrá Kimi, jobb folytatást!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Egy szóval sem mondtam, hogy ezen a fórumon!ozsimiki írta:Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencük
Lehet, hogy unalmas vagyok, de én is meghalgatom a ti fa**ságaitokat heppjeiteket.
De engem zavar hogy Magyarországon van aki 2 futam után oda adná Buttonnak a bajnoki aranyat.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Entrenador del Barça
Én nagy divatszurkoló vagyok, mert jelenleg épp 8 embernek szurkolok: Alonso, Button, Heidfeld, Kubica, Raikkonen, Rosberg, Vettel, Webber.
Szándékosan írtam abc sorrendben, ugyanis bármelyikük nyer, én örülök.
Nekem biztos pont csak MotoGP-ben van, és nem Talmára gondolok...
Szándékosan írtam abc sorrendben, ugyanis bármelyikük nyer, én örülök.

Nekem biztos pont csak MotoGP-ben van, és nem Talmára gondolok...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ezt a futamot is nagyszerűen megcsinálta a Ferrari... semmi eső és felrakni az extra esős gumit, csak gratulálni tudok. Massának is szépen el***ták időmérőn, most meg Kiminek a versenyen. Meddig akarják még ezt csinálni?? A Toyota meg tudja csinálni, hogy normálisan felrakja a gumit? Érthetetlen. Hajrá Kimi, jobb folytatást!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nagy verseny volt, kár hogy igy lett vége.
Alonso pedig amit csinált.
Eszméletlen. Nagyon jól rajtolt, aztán ahogy feltartotta Raikönenéket. Kár hogy kicsuszott, mert még jól is kijöhetett volna az esös ügyböl.
Dehát, ez van. Ettöl függetlenül ismét bebizonyitotta, hogy mit is tud, még egy ilyen autoval is. Grat!
Glock-nak is!
A hétvége nagy vesztesei pedig a Ferrarisok. Massának az idömérö futamát rontják el elöször, most pedig Raikönennek adnak rosz gumikat. Mintha full amatör banda lennének.

Alonso pedig amit csinált.

Glock-nak is!
A hétvége nagy vesztesei pedig a Ferrarisok. Massának az idömérö futamát rontják el elöször, most pedig Raikönennek adnak rosz gumikat. Mintha full amatör banda lennének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.04.05. 13:31:13-kor.
-
- Llegenda del Barça
Button mákjáról: 26 kör volt még hátra, szvsz Glocknak is ki kellett volna állni. ráadásul Button volt kinn a legtöbbször a boxban (4szer).
a második helyezett Heidfeld csak egyszer!
szóval Button 30mp-t vert a 2. helyezettre.. mák..
Varatrix! te meg marhára unalmas, befejezhetnéd a fröcsögést.
a második helyezett Heidfeld csak egyszer!
szóval Button 30mp-t vert a 2. helyezettre.. mák..
Varatrix! te meg marhára unalmas, befejezhetnéd a fröcsögést.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kers...Kimi is azért ment el ilyen szépen, Glock nyilatkozta is,hogy fogalma sincs honnan érkeztek meg, hát nem tudom miért nem gondolkodik előttegekkodan írta:
Mindenesetre a rajtnál nagyot villant, csak ez ma nem ért pontot

Atyavilág mit rajtolt Alonso.
A másfél másodperccel lassabb autóval tartotta maga mögött a fél mezőnyt körökig, amíg a gumik bírták. Szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy egész hétvégén beteg volt.
Kár a kicsúszásért. A taktikát megint rosszul választották meg a Renaultnál. Tavaly se jött be a teletankolt autó. Ha ott lett volna Button előtt ugyanannyi üzemanyaggal, sokkal jobb helyen végez. Nem értem miért erőltetik.
Az eső szerencse kérdése, kit hol ér. Gáz, hogy így lett vége.
Palik megint felnyomta az agyamat. Jójó vicces és a cigarettahangja is jobb mint visítós, jajgatós Gyuláé, de annyira idióta és fárasztó, és annyira telibe sz*rja, hogy Toro vagy Red Bull, nah meg Nakajima BMWben. 3szor is. Gratu.
Rajtnál is szépen lekövette Barrichello fantasztikus teljesítményét, de a legjobbat észre nem vette volna.
Gyula mellette meg a boxzsák (amellett hogy ő is Laci szintjén van), akit ütlegelhet szavaival.
Nah mind1, remélem kövi futamon a Renault erősebb lesz, mert akkor nem lesz kegyelem.
GO ALONSO!

A másfél másodperccel lassabb autóval tartotta maga mögött a fél mezőnyt körökig, amíg a gumik bírták. Szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy egész hétvégén beteg volt.
Kár a kicsúszásért. A taktikát megint rosszul választották meg a Renaultnál. Tavaly se jött be a teletankolt autó. Ha ott lett volna Button előtt ugyanannyi üzemanyaggal, sokkal jobb helyen végez. Nem értem miért erőltetik.
Az eső szerencse kérdése, kit hol ér. Gáz, hogy így lett vége.
Palik megint felnyomta az agyamat. Jójó vicces és a cigarettahangja is jobb mint visítós, jajgatós Gyuláé, de annyira idióta és fárasztó, és annyira telibe sz*rja, hogy Toro vagy Red Bull, nah meg Nakajima BMWben. 3szor is. Gratu.
Rajtnál is szépen lekövette Barrichello fantasztikus teljesítményét, de a legjobbat észre nem vette volna.
Gyula mellette meg a boxzsák (amellett hogy ő is Laci szintjén van), akit ütlegelhet szavaival.
Nah mind1, remélem kövi futamon a Renault erősebb lesz, mert akkor nem lesz kegyelem.
GO ALONSO!