Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bizony.LG írta:De azért Etoo sem olyan gyors, mint 3 éve. A két sérülés őt is belasitotta rendesen. Ennek ellenére nem lett rosszabb játékos.chi omega írta:az biztos, hogy henry az egyik leggyorsabb játékos volt, aki valaha élt, de ennyi idősen már közel sem olyan agilis, sokat veszített a robbanékonyságából. most sem lassú, de eto'o nyilvánvalóan fürgébb, ez teljesen természetes.
De azért Etoo sem olyan gyors, mint 3 éve. A két sérülés őt is belasitotta rendesen. Ennek ellenére nem lett rosszabb játékos.chi omega írta:az biztos, hogy henry az egyik leggyorsabb játékos volt, aki valaha élt, de ennyi idősen már közel sem olyan agilis, sokat veszített a robbanékonyságából. most sem lassú, de eto'o nyilvánvalóan fürgébb, ez teljesen természetes.
Ezt nem mondod komolyan! Titi (volt) a világ egyik leggyorsabb játékosa fénykorában, és még most is iszonyat gyors.Barcaádám írta:Viszont Eto'o robbanékonyabb és gyorsabb sokkal
meg ám!Messa írta:Meg lesz a 30, ez nem kérdés.
Bravó Samu!
Persze!abreu írta:Nem dőlt ki a Janko. Ibsevic dőlt ki csak rosszul irták NSO-n, egy ideig én is azt hittem h Janko sérült meg
Nem dőlt ki a Janko. Ibsevic dőlt ki csak rosszul irták NSO-n, egy ideig én is azt hittem h Janko sérült meglluisllach89 írta:
Én úgy tudom h szezon végéig kidőlt szal nem hiszem![]()
Pedig ő meg Ibisevic voltak akik befoghatták volna, de hát megérdemli egyszer már, ha 1 góllal lemaradt mikor Forlán meg Titi megosztva lettek aranycipősök... Titi helyében amíg nem hivatalos addig még b*szogatnám 1 kicsit h nekem már van neked még nincs![]()
Én úgy tudom h szezon végéig kidőlt szal nem hiszemVaratrix írta:Nem tudom Janko lőtt e most gólt...fUtBoLiStA írta:Az aranycipellőért folyó harc, hogy állValaki egy linket esetleg?
De:
1. Eto'o 52 pont-26 gól
2. Janko 49,5 pont-33 gól
3. Di Vaio 38 pont-19 gól
3. Forlán 38 pont-19 gól
Még nem sikerült neki, 1x majdnem..Ugy lett 24 gólos, h volt egy 25., vitatott gól, amit aztán Deconak adtak. Ez az első évében volt. Akkor ugye végül 24-ig jutott, Forlán Henryvel viszont 25-ik, ők lettek az Aranypipősök. Kövi szezonban 25-el gólkirály lett Samu, de Tonitól igy is bőven elmaradt, ő 31-ig jutott. Aztán jött a két nagy sérülés, és ugye időn 26 gólos, szóval a saját rekordját már megdöntötte, most jöhet az Aranycipellő.fUtBoLiStA írta:Sam előtt le a kalappal, már sokadszorra...![]()
Nagyot küzdött tegnap és meg lett az eredménye. Bízom benne, hogy elhozza a gólkirályi cím mellé az aranycipőt is! Ha jól tudom, akkor ez utóbbi még nem sikerült neki?!:?
Az aranycipellőért folyó harc, hogy állValaki egy linket esetleg?
Nem tudom Janko lőtt e most gólt...fUtBoLiStA írta:Az aranycipellőért folyó harc, hogy állValaki egy linket esetleg?
haze71 írta:Mégegyszer mondom, hogy az ELMÚLT HÓNAPBAN ÖNMAGÁHOZ KÉPESET gyenge volt. Hogy értsétek, én az elmúlt pár mérkőzésről beszélek!! Aki nem húzta fel magát azon, amit tegnap a második félidőben művelt, az nem ért a focihoz... Eto'o a leggólerősebb és a legjobban küzdő játékosunk, de akkor is gyenge formát mutat az utóbbi időben. Bízom benne, hogy a rangadókra ez megváltozik! Ne legyetek elfogultak! Villát meg ne fikázzátok, fantasztikus játékos... Peace:-)
Én teljesen ellenkezőleg látom. Sérülései előtt, az első 2 idényében sokkal, de sokkal önzőbb volt és csak a góllövésre koncentrált. Nem nézte jobb pozícióban van e valamelyik csapattársa, mindig egymaga akart gólt lőni. Akkor sokkal kevesebbet jött hátra és szélen szinte egyáltalán nem is játszott. Nem véletlen, hogy azóta jóval több(magához képest persze) gólpasszt is kiosztott.LG írta:Én nem kritizálom, nem mondom, h rossz, de nem olyan, mint régen, a sérülései előtt. Akkoriban sokkal gyorsabb volt, sokkal többet kivette a részét az összjátékból, szép cselekkel szinézte a játékot. Nem volt annyira gólerős talán, mint most, de nekem akkoriban jobban bejött a játéka. Mostanra kicsit lesipuskás lett.
Abszolút egyetértek. Más kérdés, hogy miután felhúztam magam, jó perccel később pofán is röhögtem magam, hogy mit várok 6-0-nál. Látszott, hogy mindenki kieresztett fejben kicsit.haze71 írta:Aki nem húzta fel magát azon, amit tegnap a második félidőben művelt, az nem ért a focihoz... Eto'o a leggólerősebb és a legjobban küzdő játékosunk, de akkor is gyenge formát mutat az utóbbi időben. Bízom benne, hogy a rangadókra ez megváltozik! Ne legyetek elfogultak!
Azt hiszem, most, hogy nagyjából 30adszor (nincs költői túlzás) mondom el neked, és kb 100adszor (szintén semmi..) összességében a fórumon, hogy a goal.com-ot felejtsétek el a francba, lassan ideje volna megfogadni.LM10 írta:eto'o 2014
Na ennek örülök. Tárgyalnak Eto'o-val!
Minnél előbb kéne hisz akkor Villa,Ibra és Torres ideigazolását lezárnánk.