Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Magával hozta az amerikai lazaságot..albicelesteX írta:Jobban tartanék a Bayerntől ha Hitzfeld lenne az edzőjük!Ez a Klinsmann nagyon lejáratja magát!Én még emlékszek rá mikor még játékos vlt!Akkor a korának az egyik meghatározó figurája volt!Edzőként bohóckodás amit művel!Egy dilettáns!éNA HELYÉBE NEM VÁRNÁM MEG MÍG ELKÜLDENEK!Lahm Te meg féljél csak kis barátom nem Kobiiasvhilik,Kurányik,Klimowiczok ellen kell most bizonyítanod!Remélem kitömjük őket!Forca Barca!!!
Én is várom már a holnapi meccset, ez a jobb illetve német részről a balszárny elég érdekes lesz.régész írta:Sziasztok!
Újra Bl!!! Már várom, főleg a holnapi meccset. Örülök azért a két állandó középső védőjük kiesésének, de így sem lesz könnyű meccs szerintem. Szegeden dolgozok egy 830 fős koleszban, és mi projektoron nézzük a nagy rendezvénytermünkben. 13 méteres kép, dolby hang, és a sör 250
Ha jól néztem, akkor valóban nem vertük még meg őket tétmeccsen. Először a 95/96-os idényben az Uefa- kupában találkoztak, ahol előbb 2-2-t játszottak Münchenben, majd a bajorok 2-1-re nyertek Barcelonában, később meg is nyerték a sorozatot. A 98/99-es szezonban pedig a BL csoportkörében találkoztak, és akkor oda-vissza elpáholtak minket (1-0 és 2-1 nekik), ezzel pedig tulajdonképpen ki is ejtettek, és végül a barcelonai döntőben éppen két korábbi csoportellenfelünk, a Manchester és a Bayern találkozott egymással. Vagyis éppen itt az ideje, hogy rendesen elpáholjuk őket.House írta:egyébként hallottam egy olyat, hogy régóta nem vertük meg tétmeccsen / soha a Bayernt. igaz ez? ha igen, el kell egyszer mindent kezdeni!
nekem apám bayernes, fogadtunk is, ha nyer Barca az első meccsen, megrendezhetem otthon a házibulit, ha a Bayern nyer, takaríthatom ki az egész házat.barca44 írta:Nekem a bátyám Bayern szurkoló...szerdáig nem állunk szóba...LG írta:Van egy olyan erzesem, h a Bayernt nagyon megverjuk. Nem is bannam, mert az egyik Bayernos haverommal eleg sokat vitatkozunk a meccsrol, elcsendesedhetne.![]()
Nekem a bátyám Bayern szurkoló...szerdáig nem állunk szóba...LG írta:Van egy olyan erzesem, h a Bayernt nagyon megverjuk. Nem is bannam, mert az egyik Bayernos haverommal eleg sokat vitatkozunk a meccsrol, elcsendesedhetne.
m1 adja szerrdán 20:10-tőlozsimiki írta:Mindenesetre akinek van tv6 is,az innentől minden meccset lát, vagy élő,vagy felvételrőlmivel m1 gondolom azért mindenhol van.
én hajdú b miatt remélem,hogy tv6 adja szerdán,de többség kedvéért legyen m1. mindenesetre a pool-chelsearől csak egy hosszabb összefoglalót nézek majd meg, bár lehet ez lesz az üdítő kivétel (amit kétlek) a párharcukból....
Hmm. Jó lenne megint egy Chelsea - Barca. Bár a 'Pool sem lenne rossz, megnézném hogy mi mit kezdünk velük.kabekabe írta:A Pool-Chelsea meccsek győztesével. Szal ott keményre kell számítani.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
A Pool-Chelsea meccsek győztesével. Szal ott keményre kell számítani.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
A Chelsea-Liverpool győztesével, és itthon kezdünk.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
Klose sérült.barcaME55i írta:Természetesen. A Bayernnek kell tartania tőlünk, ezt kihasználhatjuk. Másrészről remélem VV odafog figyelni nehogy klose bebökjön párat..Etooka írta:Olvasgattam a német újságokat, és meg kell mondjam, irtózatosan félnek tőlünk![]()
![]()
Egyenesen a "Legnehezebb ellenfélnek" neveznek minket, illetve favoritnak titulálják a Barcát mind a BL-ben, mind ebben a párharcban...![]()
Persze,ettől még nem jutottunk tovább, de azért a(z) - jelenlegi - erőviszonyokat tökéletesen tükrözi...
középpályánk verhetetlen.