Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem valahogy sosem nyűgöztek le a jól összevágott youtube videók.
Assulin-t ismerem.alex27 írta:Gai Yigaal Assulin izraeli állampolgár. Ő az izraeli labdarúgás történetének legfiatalabb válogatott játékosa. 2008-ban debütált Chile ellen, a 78. percben váltotta Yossi Benayount.TZS írta:Ez a srác is egy nagy ígéret!
Ha jól tudom kameruni.
20 millió eurós kivásárlási ár áll a szerződésében.
Aki tud spanyolul: http://www.gaiassulin.com
TZS arra a srácra gondolt, aki a videóban szerepel, amit a hsz-ébe belinkelt.alex27 írta:Gai Yigaal Assulin izraeli állampolgár. Ő az izraeli labdarúgás történetének legfiatalabb válogatott játékosa. 2008-ban debütált Chile ellen, a 78. percben váltotta Yossi Benayount.TZS írta:Ez a srác is egy nagy ígéret!
Ha jól tudom kameruni.
20 millió eurós kivásárlási ár áll a szerződésében.
Aki tud spanyolul: http://www.gaiassulin.com
Gai Yigaal Assulin izraeli állampolgár. Ő az izraeli labdarúgás történetének legfiatalabb válogatott játékosa. 2008-ban debütált Chile ellen, a 78. percben váltotta Yossi Benayount.TZS írta:Ez a srác is egy nagy ígéret!
Ha jól tudom kameruni.
Ő akart elmenni, mert kölcsönbe nem volt hajlandó belemenni. Mióta követem a Barcát(12 éve), kis túlzással ez volt ár/érték arányban a legjobb üzletünk. Melyik játékost adtuk el rajta kivül az értékének többszöröséért?ehhez kapcsolódóan: Dos Santos eladása volt egyik legnagyobb hibája volt a Barcának. ezek után, szurkolok neki, hogy megmutassa nekünk, hogy mekkora hibát követtünk el azzal, hogy eladtuk.
Nekem az is elég lenne, ha úgy robbanna be, mint Busquets.barca99 írta:Ha minden igaz, a nyári félkészülési szezonra felkerül Gai Assulin is...Nem bánnám, ha úgy robbanna be, mint Messi.
Nagyon szívesen!Caesarka írta:Ha ugyanolyan tehetséges és jó játékos lesz, felőlem vegyük meg 5 millióért!alex27 írta:A Juvenil A középső védőjét, Alex Bolaños-t máris kinézte magának a Manchester United. Az angolok nyáron szeretnék elvinni a spanyolt. Vajon ugyanúgy lesz mint Piqué esetében?![]()
Amúgy köszi, most kezdek neki az olvasásnak!
Ha ugyanolyan tehetséges és jó játékos lesz, felőlem vegyük meg 5 millióért!alex27 írta:A Juvenil A középső védőjét, Alex Bolaños-t máris kinézte magának a Manchester United. Az angolok nyáron szeretnék elvinni a spanyolt. Vajon ugyanúgy lesz mint Piqué esetében?
Itt az angol nyelvű link, ahonnan én is fordítottam:Caesarka írta:Linket tudtok adni?Szívesen utána olvasnék, de ha itt az eurobarca-n is megjelenne, karaj lenne!