Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem rinyálás, és nem a Bayern elleni meccsre vonatkozik, itt még én is úgy érzem,h kötelező továbbmenni, viszont az elődöntők idejére szép számmal akad rangadó a bajnokságban is, ami számomra, főleg ilyen szép őszi,-és most már tavasszal is lendülünk bele- teljesítmény után nagyon fájó lenne ha nem lenne meg. szerintem egyik porondon nem fogjuk bírni ezt a rengeteg kiélezett meccset, de ne legyen igazam, és HA választani kell, akkor húzzuk be a bajnokságot, és mivel a kupából már "csak" a döntő van, azt mindenképp illő lenne nyerni. természetesen elképesztő dolog lenne ha még a Bl is leesne, és szurkolok is érte, csupán nagyon nehéz lesz ez az április,és utána sem dőlhetünk hátra, van egy olyan érzésem.szajko írta:Bayernt oda-vissza verjük, majdnem mindenki minden topikba rinyál, hogy elég a Bajnoki cím és a Király kupa(Kell a BL is).... Bayern egy Sevilla szintű ellenfél most kb...esetleg a Chelsea vagy a Pool izzaszt meg...
Van Buyten egyébként úgynézki játszik, de tökmind1 verjük meg őket...
Ki vagy javítva20tek írta:Én úgy tudom, hogy az idegenben lőtt gól előnye csak a rendes játékidőre vonatkozik, de javítsatok ki, ha tévedek.
Hát nem teljesen értek egyet. Én speciel szeretem az angol bírókat, mert nem fújnak bele fél percdenként a meccsbe, az olyan játékosoknak mint Messi, aki mindig megpróbál továbbmenni, ez még kedvezhet is, hisz a védőjét megverve továbbviheti a kapu felé a labdát a szabálytalanság ellenére. Ami meg tisztán láb és nem tud továbbmenni, azt úgyis le kell fújni. A sérüléseket kerüljük el. A hsz-ed második része pedig nem hiszem baj lenne, ennél profibbak ezek a bírók, a karrierjével és a hírnevével játszik, ilyen okok miatt nem fog ellenünk fújni.herlius írta:Én csak azt nem értem, hogy miért angol bíró vezeti a meccset. Nem hiszem, hogy ez nekünk kedvezne. Egyrészt köztudottan engedik a kemény belépőket, ami kedvez a bajorok keményebb stílusának, másrészt pedig a következő körben mindenképpen angol csapat lesz az ellenfél. Az pedig szvsz nem kérdés, hogy az angolok melyik csapatot szeretnék jobban elkerülni.
így van. nehogy már a Barca, meg mi érezzük már rosszul magunkat hogy náluk mennyi sérült van. hát ne.asszamármegnoname írta:Hogy engem mennyire nem tud érdekelni h milyen erős csapatokat verünk...Felőlem a döntőben játsszunk az MU C csapatával, nem érdekel!Máskor meg nálnuk volt fél csapat sérült.
De bizony, Lineker mondta ezt, h a focit 22-en játszák, és a végén mindig a németek nyernek. És azért akkora hülyeséget nem is mondott. Nem mindig, de sokszorFecooo írta:lehet, hogy rosszul tudom, de ez a ..végén mindig a németek nyernek mondás nem Lineker-hez fűződik?
vagy ez egy másik mondás, ami csak hasonlít?
Én azért kiváncsi leszek arra Breno gyerekre hogy mit fog megmutatni magábó.gianni írta:Lució után Van Buyten sem játszik holnap.
Én is nagyon sajnálom nagyon jó meccset akarok látni.gianni írta:Lució után Van Buyten sem játszik holnap.
Kár...gianni írta:Lució után Van Buyten sem játszik holnap.