Az Arsenal egyenlített...
hjaaaaj, utálom mindkettőt, de én hülye elhittem, hogy jók az angoloksocio66 írta:tippmix?senzu írta:ajánlom hogy a Manchester és az Arsenal lőjjön gólt!![]()
A MU-nak én is ajánlom
tippmix?senzu írta:ajánlom hogy a Manchester és az Arsenal lőjjön gólt!
Hát igen...''Túl sokan vannak akik nézik,ha te is nézni akarod,fizess!...''krkic87 írta:Ezen nekem megy, pedig mobil netem van, s Bl "időszakban" nem a leggyorsabbcsabooo írta:Nem igaz az interneten nem adja le a meccseket,se a Justin se eggyikse...![]()
Nem tudom most mi lett vele,eddig mindig leadta,de mostanába se a bajnoki meccset se a bl-t nem közvetíti le...
TV-be pedig hiába nézném,nem tudom melyik adón vannak de amúgy se tudnám meg nézni,mert nincs meg az az adó...![]()
: http://www.justin.tv/psn4x
Én is a Villarrealnak szorítok, többek között ezért is, amit írtál!socio66 írta:A Villarrealnak azért szorítok,mégiscsak spanyolok..Nagy siker lenne nekik egy béel elődöntő,főleg most.
Ezen nekem megy, pedig mobil netem van, s Bl "időszakban" nem a leggyorsabbcsabooo írta:Nem igaz az interneten nem adja le a meccseket,se a Justin se eggyikse...![]()
Nem tudom most mi lett vele,eddig mindig leadta,de mostanába se a bajnoki meccset se a bl-t nem közvetíti le...
TV-be pedig hiába nézném,nem tudom melyik adón vannak de amúgy se tudnám meg nézni,mert nincs meg az az adó...![]()
az rtl ikonra jön be a tv6skadi írta:de pl sport 1et tudok nézni rajta...![]()
Miért botrányos? Azért mert nekik nem volt akkora szerencséjük az aktuális hullámvölggyel és most jött ki 2-3-4 meccsre attól még összetételben erősek. Lentről pedig csak felfelé vezet az útlionelmessi19 írta:Ez a MU botrányosan gyenge, Ronaldo meg egy vicc. Mint vmi bohóc.![]()
Velük nem lesz gondunk idén.
Megsérült Gallassal együtt!TZS írta:Almunia-t miért cserélték le, nem látta vki, pont lemaradtam róla?!![]()
Jó második félidő lesz mind2 meccsen.
passzRikinho20 írta:nekem miért nem megy?????![]()
csak azt írja ki h "waiting for video"...