Mintha 0:44-nél Guardiola lenne!

Télleg jó a vidi.House írta:Hmm, jó kis vidi, kirázott a hideg.Pocsa11 írta:Ezt a jó kis videót találtam Pepről. Nem tudom láttátok-e vagy volt-e már. Ha volt, akkor bocs
Most komolyan, te beteg vagy??? Minden egyes fórumra bemásolod???barca007 írta:A Barcelona a Volt Real Madrid Elnök Ellen Kampányol Itt Olvastam: www.barcadruker.gportal.hu
Nekem meg tetszik. Megbízok benne.Úgy érzem most, h picit máshogy níilatkozott vmi újat hozhat ez a csapatszellembe, a csapat mentalitásába. Hogy ez jó vagy rossz lesz, majd meglátjuk. Sztm jó. Majd meglátjuk, de én bizom benne.CFirpo3 írta:Nekem nem nagyon tetszik Pep legújabb nyilatkozata. Nem jó, hogy olyanokról beszél, amik a Getafe elleni meccs után lesz, az meg vékképp nem, h a pontokat számolgatja. Az eddig nagyon jól bevált, hogy mindig csak a következő meccsre koncentráltak és nem gondoltak a későbbiekre.
Egyet értek veled a mondandódban, csupán én azt furcsállottam a hsz-ből, és egyben azt is emeltem ki, hogy leírtad, hogy igenis fontos, és nem kéne ilyen könnyen vennie Pepnek ezeket a dolgokat. Erre én leírtam, hogy szerintem ezzel nem a saját felelősségét akarta csökkenteni, hanem a csapatot dicsőíteni!Varga Tamás írta:Kedves Tamás!
Úgy érzékelem, ha rosszul látom javíts ki, nem érted a mondandóm lényegét. Nem a csapat melletti kiállásáról beszéltem, hanem a felelőtlen hisztizéséről. Láttál ilyet valaha Sir Alex-től, vagy Beníteztől, vagy Del Bosquétől?
Én csupán erre a tényre kívántam felhívni a figyelmet. Vagy szerinted, ha kap két meccset, akkor olyan nagyon könnyű lesz - nagy valószínűséggel - Hiddink vezette Chelsea ellen a dolgunk?
Így van...MR. TROMORT írta:Guardiola ilyen és kész, és egy ilyen emberre van szüksége a barcának
nagy vehemenciával rendelkezik, na és? szerintem ez nélkül nem is lenne olyan jó edző, mint amilyen most
így tudja átadni a játékosainak a játék felfogását, és én ezért csak tisztelni tudom
Bár nem nekem cimezted reagálnék. Azért az általad felsorolt emberek rutinos rókák, mig Guardiola kezdő. + ettől nem lesz kisebb edző. José Mourinho is ült már a lelalátónVarga Tamás írta:
Úgy érzékelem, ha rosszul látom javíts ki, nem érted a mondandóm lényegét. Nem a csapat melletti kiállásáról beszéltem, hanem a felelőtlen hisztizéséről. Láttál ilyet valaha Sir Alex-től, vagy Beníteztől, vagy Del Bosquétől?
Én csupán erre a tényre kívántam felhívni a figyelmet. Vagy szerinted, ha kap két meccset, akkor olyan nagyon könnyű lesz - nagy valószínűséggel - Hiddink vezette Chelsea ellen a dolgunk?
gekkodan: bár, akkor az valószínüleg ezt fogod mondani, de Május közepe fele nem lenne ezt mégjobb kimondani?gekkodan írta:Év edzője 2008/2009 !!!!!!!!!
De jó ezt leírni
Kedves Tamás!Etooka írta:Szvsz Pep inkább a csapat sikerét akarta ezzel kiemelni, nem a saját felelősségét csökkenteni! Legalábbis én így vettem ki, meg amúgy sem olyan embernek ismertem meg innen, 2000kmről, mint aki nem vállalja a felelősséget a cselekedetei után.Varga Tamás írta:...
Szvsz Pep inkább a csapat sikerét akarta ezzel kiemelni, nem a saját felelősségét csökkenteni! Legalábbis én így vettem ki, meg amúgy sem olyan embernek ismertem meg innen, 2000kmről, mint aki nem vállalja a felelősséget a cselekedetei után.Varga Tamás írta:...