Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nincs betervezve, ahogy találunk anyagot az adott játékosról vagy edzőről, megpróbáljuk megírni.House írta:Akkor vasárnap este majd megnézzük.![]()
Egyébként lehet már tudni, hogy kiről lesz ilyesmi életrajzi cikkek? Vagy ez egyszeri alkalom Pep miatt? Esetleg még titok?
Akkor vasárnap este majd megnézzük.Etooka írta:Pep a Masia előtt 1. és 2.
A beteljesülő álom első ill. második szakasza
Beépülés a 'Dream Teambe 1. és 2. (második "Büszke vagyok, hogy a mentora lehettem" címen)
A barcelonai karrier érdekes vége
Kié lesz a katalán klasszis?
Azt hiszem, így voltak.
Az utolsó rész pedig majd - ha semmi sem szól közbe - vasárnap este lesz fent
Noname, Te egy igazi gondolatolvasó vagynoname írta:Az nem kedd este akarna lenni a "Résen kell lennünk című cikkben?"
B. Tamás!House írta:Sziasztok! Egy gyors kis kérdést szeretnék feltenni, kicsoda B. Zoltán? Gratulálok az eddigi Pep-es cikkjeihez, a mostani, a pályafutása végéről szóló (I. rész) jól sikerült, nagyon várom a folytatást. Lehet nem bírom ki addig és utánna nézek.Krojf írta:Hajrá visofeco!
A "Minden más" fórum "Portrék" topikja és mindenki szeretettel
várja a bemutatkozásodat!
Üdvözlettel a Te Krojf komád.![]()
Sziasztok! Egy gyors kis kérdést szeretnék feltenni, kicsoda B. Zoltán? Gratulálok az eddigi Pep-es cikkjeihez, a mostani, a pályafutása végéről szóló (I. rész) jól sikerült, nagyon várom a folytatást. Lehet nem bírom ki addig és utánna nézek.Krojf írta:Hajrá visofeco!
A "Minden más" fórum "Portrék" topikja és mindenki szeretettel
várja a bemutatkozásodat!
Üdvözlettel a Te Krojf komád.
Viszont a klubcsúcs a '40-es évekből származó 36 egymás utáni meccs, amin gólt sikerült rúgnunk. Azaz a saját rekordunkat még nem sikerült megdönteni.visofeco írta: Viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy egy újabb rekord megdőlt!
A recreatívó ellen sorozatban a 29. bajnokin szerzett gólt a barca és ezzel megdöntötte az atletícó 1951-52-es rekordját!
Ha van rá mód, írjatok erről is!
Ez a csapat megérdemli!
Ez csak észrevétel volt!
A legjobbakat nektek!
Hajrá Barca, Hajrá Eurobarca!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9245Lionel Kicsi Messi írta:hello!! azt szeretném kérdezni h 1* kijött egy olyan cikk,rovat amibe levolt irva hogy milyen csapatokkal fog jáccani abba a hónapba a Barca! és hogy csaka februárit találom a többi hova lett?:D
Pár hsz-szel lejjebb:skadi írta:helló mindenki!
csak egy ötlet!kérés,
de nem lehetne a "következö meccsek" rublikába
azt is belevarázsolni valahogy,hogy ,melyik csatorn afogja majd adni?
elöre is köszi
paxi
Slither írta:TV-s dolog reklámnak minősül, ezért nem lesz.
Köszi a gyors választEtooka írta: Én is így tudtam, de nemRummenigge az elnök, a 'Kaiser' - azt hiszem - csak valamiféle tiszteletbeli elnök posztot tölt be max.
Közben utánanéztem: Hivatalosan a felügyelőbizottság elnöke.
Én is így tudtam, de nemlluisllach89 írta:"Ahogy a vezetők látták" című jó kis cikkben a következő áll:
"Bayern München elnöke, Karl Heinz Rummenige." Nem az öreg Franzé még ez a poszt?