Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LM10, nekem megvan az egész GT jó minőségben felirattal. (meg mondhatni minden más isLM10 írta:Pedig van olyan h beleégetett...mert régen elkeztem tölteni az első 3 részt és abba bele volt égetve.
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... sists.htmlPuyol05 írta:Üdv néktek!!!
abban kérném a segítségeteket, hogy:
hol tudnám megnézni, hogy hogy ki vezeti a góllövőlistát (tudom, hogy Eto'o) meg, hogy ki az assistleader? ez lenne a fontosabb.
előre is köszönöm
byebye
A feliratost hogy érted?Beleégetett magyar felirattal?Mert olyat nem nagyon fogsz találni..Annyit tudok segíteni hogy ITT kiválasztod melyik verzió lenne neked megfelelő,INNEN pedig letöltöd hozzá a feliratot.LM10 írta:Üdv! Valaki nem tudja honnan tölthető le JÓ MINŐSÉGBEN ÉS FELIRATOSAN a Dragon Ball GT összes része? Már végig néztem a DB és a BDZ összes részét, de még a GT-t soha sem láttam ezért kellene a segítség. Ha lehet ne a 230 mb-s részek legyenek mert azt most nem bírja a netem( le van mostanában gyengülve). Előre is kösz!
"Fater most vett egy nagyonszélesképernyős LG monitort"gekkodan írta:A monitoroknak már évek óta van drivere. A frissítés szoftveres vezérlése ezen keresztük történik. Az meg nagyon nem mind1, hogy 85hz, vagy 110hz.
Szóval tegyél fel mindent, ami nem shareware ajándék, és utána a képernyő beállításokon nézd meg a frissítést.
Lehet hülyeséget mondok, de szerintem semmit nem fog érni, minőség, felbontás stb. vagy magán a monitoron tudod állítani vagy a gépen, talán driver lenne az a CD, de nekem még az is fura mivel tudtommal videókari driver kell ahoz h jobb felbontású kép legyen stb. és honnan tudják h neked milyen van a gépben... nem csak vmi haszálati utasítás van rajta, vagy vmi ismertető stb?Etooka írta:Egy kérdésem lenne a tisztelt számítástechnikában jártas fórumerekhez![]()
Szóval: Fater most vett egy nagyonszélesképernyős LG monitort, és adtak hozzá egy szép kis cd-t. Ezt a cd-t fel kell installálni, vagy semmit sem számít? Tehát úgy értem, nem javít sem a minőségen, sem egyéb dolgokon?
Előre is kösz!
http://www.fcbarcelona.comBarcaman14 írta:Valaki tudna ajánlani egy magyar nyelvű oldalt ahol megnézhetem a Barca statisztikáit játékosokra lebontva(golpaszok,golok stb..)különböző sorozatokban?
nvidia 9600 GT, 512mb, nekem is ez van, CoD4 megy fullon, CoD2 1000 Fps-en fut.Capon írta:Sz.gépem kb. 3 éve lesz hogy össze van rakva és most kezdet el rakoncátlankodni a vidikarim. Jelenleg egy 7900GT-m van ami elég jó kártya volt ezidáig CoD 4-et is max. felbontásba simán vitte. Nagyon lemaradtam ezen a téren és fogalmam nincs milyen kártyát kéne vennem. Aki otthon van ezen a téren az segíthetne! Nem akarok túl sok pénz költeni eddig ezeket az alkatrészeket néztem ki:
- Alaplap: Asus M3A78 PRO (18'400.-)
- Proci: AMD Athlon x2 6000 (20'500.-)
- Ram: ezek talán még maradhatnak 2x 1GB van
- Videokártya: ???
Elsősorban játékra kéne. Azt még pontosan nem tudom mennyit költenék a vidikarira attól is függ, hogy milyeneket tudnátok ajánlani.
A segítséget előre is köszönöm!
www.otp.husocio66 írta:Az lenne a kérdésem,hogy mennyi pénzbe kerül egy új bankszámla nyitása, illetve mennyi a havi fenntartási költsége.
Igazából csak sportfogadási célból kéne.
A miénket holnap az M1 adja majd. De a többséget az a ... tv7-1 adja.Lionel Messi 10 írta:Melyik csatorna adja a BL mecseit?
Előre is kösz
próbáld meg kicsit megtörölgetni valamilyen puha ronggyal a dvd-t, lehet hogy csak azért nem ismeri felalbicelesteX írta:Üdv!Miért van az hogy berakok egy dvd-t a meghajtóba és nem ismeri fel!Azt írja ki nincs ilyen meghajtó!Ez mitől lehet?
TV6Lionel Messi 10 írta:Melyik csatorna adja a BL mecseit?
Előre is kösz
ne "esemesezzetek" semmiféleképp! inkább írj pü-t mail címmel!gekkodan írta:azt vágom thx, de igazából kéne egy invite, persze egy sms-es megoldást is simán adok, ha megmondjátok hova kell tolni, hogy a meghívónak legyen egy feles.
de mivel ez úgy tudom off, ha aktuális még - > PÜ pls.