2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De volt olyan is amikor Bojan egy félidő alatt nm csinált semmit és fenn hagyta...LG írta:Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.
Ezeket nem is értem, hogy Pep miért csinálta. Amikor egyértelmű a vezetés, akkor én simán behoznám. Viszont amikor vki nagyon rosszul játszik a nagyok közül, akik arról híresek, hogy bármikor villan egyet és lő egy gólt azt nem biztos, hogy én lehoznám egy olyan tétmeccsen, ahol bármikor kellhet az a villanás. És bár Bojan nagyon jó játékos már most is, elég tapasztalatlan. Ami veszélyes lehet. Amúgy meg amikor a 3 nagy van fent, akkor sokkal jobb a támadósor csapatjátéka, én ezt figyeltem meg. Jobban érzik egymást, ami érthető, mivel többet játszottak együtt, de sokszor elég csak a szimpla helyezkedéssel segíteni a labdást. És ezt Bojan még nem csinálja olyan jól. Sztem nincs itt semmilyen berágás, összeesküvés, st stb.Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.
Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.menczel írta:LG írta:Sajnálattal látom, h a mellőzés miatt sokan itt is kételkedni kezdek benne, h talán nem is akkora tehetség....Számomra tavaly már bizonyitott, több mint 10 gólt lőtt a bemutatkozó szezonjában 17 évesen. Ugy, h a csapatnak nem ment, és gyakran ő húzott ki minket a bajból. Akkor mi, ha nem isteni tehetség? Nem lett ő tavaly óta rosszabb játékos, csak az új edzőnél kegyvesztett lett. És érdekes, h vki felhozta Busquetset. Ugye, h őgy mennyi lehetőséget kap. Akkor se vesztette el Pep bizalmát, mikor az elején nem ment neki. Bojannal szemben meg nem is volt bizalom...
Ha jól tudom, anno mikor Bojan feljött, Pep még szerette volna, ha marad 1 évet az Atleticben, és nem maradt, ezért berágott rá. Hülyeségnek hangzik, de kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.
nem értem milyen mellőzésről beszélsz. minden sorozatban mostmár létfontosságú meccseink vannak naná hogy a tridente kezd és az első opció utánuk iniesta,ez így helyes. a kupában az első szakaszban rendszeresen kezdett, szóval szerintem 4 világkalsszis támadó és egy eredménykényszerben futballozó csapathoz képest megkapja a lehetőségét. a világ top3 u18 as futballistája közé tartozik még mindig ez vitathatatlan de sokat kell fejlődnie hogy a barcelona kezdőjében ne csak 5. számu csatár legyen.
LG írta:Sajnálattal látom, h a mellőzés miatt sokan itt is kételkedni kezdek benne, h talán nem is akkora tehetség....Számomra tavaly már bizonyitott, több mint 10 gólt lőtt a bemutatkozó szezonjában 17 évesen. Ugy, h a csapatnak nem ment, és gyakran ő húzott ki minket a bajból. Akkor mi, ha nem isteni tehetség? Nem lett ő tavaly óta rosszabb játékos, csak az új edzőnél kegyvesztett lett. És érdekes, h vki felhozta Busquetset. Ugye, h őgy mennyi lehetőséget kap. Akkor se vesztette el Pep bizalmát, mikor az elején nem ment neki. Bojannal szemben meg nem is volt bizalom...
Ha jól tudom, anno mikor Bojan feljött, Pep még szerette volna, ha marad 1 évet az Atleticben, és nem maradt, ezért berágott rá. Hülyeségnek hangzik, de kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.
És Eto'o? Nem elég indok az idei 31 gólja? Tavaly kényszerból játszott, de idén is az első számú cserének számít, méghozzá 9 gólt szerzett eddig a szezonban. Nem igazán értem, miért reklamáltok, hogy ilyen támadó trió mellett csak epizódszerep jut neki... 18 évesen.LG írta:kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.
szép példa, van benne pár hiba sajnos. az lehet, hogy otthon készülsz, de a jegyet nem arra kapod, amit tudsz, hanem arra, amit a vizsgabizottság előtt előadsz. és nagyon nem mindegy, hogy ott csak mekegsz, vagy - mivel kellő gyakorlatod van önmagad kifejezésében mások előtt - magabiztos a fellépésed.mindorokke_barca írta:Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
Bojannak még sokat kell tanulnia. Az nem megoldás, hogy kölcsönadjuk, hogy többet játszon amikor neki még nem az a legfontosabb 18 évesen. Sokkal többet számít az a fejlődésében, hogy olyanok veszik körül akiktől rengeteget tanulhat. Legalábbis ez az én véleményem.
A kölcsön azért sztem nem lenne hiba, biztos nem nagyobb mint még egy szezont padoztatni. Pepnek nyáron döntenie kéne, milyen szinten számol vele, és ha csak ugy mint idén, annál 1000x jobb a kölcsön.kanty írta:Bojan jol jatszott a Recre ellen.nem konnyu bizonyitani, ha ilyen keves lehetoseget kap!!o a barca egyik legnagyobb remenysege es hiba lenne kolcsonbe- vagy eladni, meg fiatal es sok tanulni valoja van es ugy tanulhat a legtobbet, ha a csapattal marad!
szerintem jól játszott, Messinél biztos jobb volt, akárki mond akármit, szerintem így volt. voltak nagyon szép megmozdulásai Krkicnek, és egy hatalmas nagy lövése, szerintem jól játszottfcgigi írta:Sajnos nem láttam a meccset...azt szeretném kérdezni, hogy hogy játszott bojan???
Az enyém is:) Tökéletesen igazad van, de egy példa erejéig érzékeltetném. Az tökéletes amit te írtál a sokkal több idővel és a technikai, taktikai fejlődést illetően. De még egy szempont: Mikor kényszerül Bojan arra, hogy sokkal jobban játszon és harcoljon, Puyol és Marquez szorításában az edzésen mindennap vagy az Almeria elleni bajnokin? Azt hiszem nem nehéz a válasz,h az előbbin. Ráadásul ekkor játszik együtt olyan klasszisokkal, akik tanítani tudják, egy középcsapatban ez nem feltétlen lenne így, lehet ő lenne a legjobb játékos a keretben és egy bizonyos szint hozása elég lenne a játékpercekhez, ahol szintén bizonyos teljesítménnyel ( nem túl magassal) sztárolnák és húzóember lenne. Azt hiszem ezt senki nem akarja most neki, mert ennek nincs értelme. A már kész játékosoknak fontos igazán a játékperc.mindorokke_barca írta:Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
Bojannak még sokat kell tanulnia. Az nem megoldás, hogy kölcsönadjuk, hogy többet játszon amikor neki még nem az a legfontosabb 18 évesen. Sokkal többet számít az a fejlődésében, hogy olyanok veszik körül akiktől rengeteget tanulhat. Legalábbis ez az én véleményem.
fcbarcelonazsombi írta:A kiemelt részel nem teljesen értek egyet, mert nem igaz, hogy edzéseken fejlődik a játékos. Szüksége van minden játékosnak éles bevetésre.mindorokke_barca írta:Abba nem gondoltok bele, hogy 18 éves. Akárhova elkerül 18 évesen nem nagyon lesz stabil kezdő sehol. Túl nagyok az elvárásaitok vele szemben.Messi is két éve, azaz 19 évesen kezdett egyre többet szerepelni a kezdők között. Eleinte egyáltalán nem volt gólérzékeny. Bojannak a posztja is teljesen más. Eto'o hányszor eltűnik a mezőnyben sokszor olyan mintha pályán sem lenne. Tegnap sem csinált semmit. Benneteket sem értelek. Pl Andris. Dos Santosról olvastam véleményedet pár napja.. H nem birod, mert mennyire türelmetlen volt és eligazolt. Most akkor Bojan esetében miért látod azt jobbnak h ha elmenne? Tudom, hogy DS nem kölcsönbe ment, de jelen helyzetükbe teljesen lényegtelen. Kölcsönjátékosok hány Százaléka szokott visszakerülni eredeti klubjába? Nem sok. Szerintem Bojan a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy sokat fejlődjön. Már csak azért is mert egy játékos az edzéseken fejlődik. Ebből a szempontból meg jobb helyen nem is lehetne. Amit mi a meccseken látunk az csak a végtermék, az edzések eredménye. Ez pont olyan mint az iskola. Szerintem jobb átlagos tanulónak lenni egy erős osztályban, mint zseninek a hüék között.
A kiemelt részel nem teljesen értek egyet, mert nem igaz, hogy edzéseken fejlődik a játékos. Szüksége van minden játékosnak éles bevetésre.mindorokke_barca írta:Abba nem gondoltok bele, hogy 18 éves. Akárhova elkerül 18 évesen nem nagyon lesz stabil kezdő sehol. Túl nagyok az elvárásaitok vele szemben.Messi is két éve, azaz 19 évesen kezdett egyre többet szerepelni a kezdők között. Eleinte egyáltalán nem volt gólérzékeny. Bojannak a posztja is teljesen más. Eto'o hányszor eltűnik a mezőnyben sokszor olyan mintha pályán sem lenne. Tegnap sem csinált semmit. Benneteket sem értelek. Pl Andris. Dos Santosról olvastam véleményedet pár napja.. H nem birod, mert mennyire türelmetlen volt és eligazolt. Most akkor Bojan esetében miért látod azt jobbnak h ha elmenne? Tudom, hogy DS nem kölcsönbe ment, de jelen helyzetükbe teljesen lényegtelen. Kölcsönjátékosok hány Százaléka szokott visszakerülni eredeti klubjába? Nem sok. Szerintem Bojan a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy sokat fejlődjön. Már csak azért is mert egy játékos az edzéseken fejlődik. Ebből a szempontból meg jobb helyen nem is lehetne. Amit mi a meccseken látunk az csak a végtermék, az edzések eredménye. Ez pont olyan mint az iskola. Szerintem jobb átlagos tanulónak lenni egy erős osztályban, mint zseninek a hüék között.