Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sinya gvr6
Barça B

2009.05.02. 12:06:24

Szeretném ha többet játszana ,legalább akkor amikor a nagy sztároknak nem megy a játék.
sinyavr6
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.21. 20:07:19

LG írta:Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.
De volt olyan is amikor Bojan egy félidő alatt nm csinált semmit és fenn hagyta...
Pep keveset, későn cserél. meccseken nm változtat sokat inkább a meccsek alatt a kezdőben változtat. Sajátos cserélési elmélet, eddig bejött. Picit játszhatna többet, de most nm ez a legfontosabb.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.21. 19:23:27

Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.
Ezeket nem is értem, hogy Pep miért csinálta. Amikor egyértelmű a vezetés, akkor én simán behoznám. Viszont amikor vki nagyon rosszul játszik a nagyok közül, akik arról híresek, hogy bármikor villan egyet és lő egy gólt azt nem biztos, hogy én lehoznám egy olyan tétmeccsen, ahol bármikor kellhet az a villanás. És bár Bojan nagyon jó játékos már most is, elég tapasztalatlan. Ami veszélyes lehet. Amúgy meg amikor a 3 nagy van fent, akkor sokkal jobb a támadósor csapatjátéka, én ezt figyeltem meg. Jobban érzik egymást, ami érthető, mivel többet játszottak együtt, de sokszor elég csak a szimpla helyezkedéssel segíteni a labdást. És ezt Bojan még nem csinálja olyan jól. Sztem nincs itt semmilyen berágás, összeesküvés, st stb. :) Pusztán még fiatal.[/quote]
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.13. 19:25:00

menczel írta:
LG írta:Sajnálattal látom, h a mellőzés miatt sokan itt is kételkedni kezdek benne, h talán nem is akkora tehetség....Számomra tavaly már bizonyitott, több mint 10 gólt lőtt a bemutatkozó szezonjában 17 évesen. Ugy, h a csapatnak nem ment, és gyakran ő húzott ki minket a bajból. Akkor mi, ha nem isteni tehetség? Nem lett ő tavaly óta rosszabb játékos, csak az új edzőnél kegyvesztett lett. És érdekes, h vki felhozta Busquetset. Ugye, h őgy mennyi lehetőséget kap. Akkor se vesztette el Pep bizalmát, mikor az elején nem ment neki. Bojannal szemben meg nem is volt bizalom...
Ha jól tudom, anno mikor Bojan feljött, Pep még szerette volna, ha marad 1 évet az Atleticben, és nem maradt, ezért berágott rá. Hülyeségnek hangzik, de kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.

nem értem milyen mellőzésről beszélsz. minden sorozatban mostmár létfontosságú meccseink vannak naná hogy a tridente kezd és az első opció utánuk iniesta,ez így helyes. a kupában az első szakaszban rendszeresen kezdett, szóval szerintem 4 világkalsszis támadó és egy eredménykényszerben futballozó csapathoz képest megkapja a lehetőségét. a világ top3 u18 as futballistája közé tartozik még mindig ez vitathatatlan de sokat kell fejlődnie hogy a barcelona kezdőjében ne csak 5. számu csatár legyen.
Voltak Henrynek, Etoonak, és Messinek is olyan meccsei, ahol semmit nem csináltak, mégse hozta be helyettük Pep Bojant. Voltak olyan meccsek, melyek eldőltek egy félidő alatt, de Bojan akkor sem kapott lehetőséget.
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.13. 13:53:27

Kevesebb játéklehetőséget kap mit tavaly, de szerintem ebben nincsen semmi meglepő. Teljesen egyértelmű, hogy a kezdőbe nem fér be. Csereként továbbra is számítanak rá rendszeresen. Henry-t, Eto'o-t, Messi-t idén eddig elég szépen elkerülték a sérülések így nincs könnyű dolga. Amíg elől ilyen fantasztikusan megoldják a dolgukat az "öregek" addig megmondom őszintén nem is hiányzik nekem Bojan játéka.
Kedden a Bayern otthonában elképzelhető, hogy kezdőként lép pályára.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
menczel
Entrenador del Barça

2009.04.13. 13:18:14

LG írta:Sajnálattal látom, h a mellőzés miatt sokan itt is kételkedni kezdek benne, h talán nem is akkora tehetség....Számomra tavaly már bizonyitott, több mint 10 gólt lőtt a bemutatkozó szezonjában 17 évesen. Ugy, h a csapatnak nem ment, és gyakran ő húzott ki minket a bajból. Akkor mi, ha nem isteni tehetség? Nem lett ő tavaly óta rosszabb játékos, csak az új edzőnél kegyvesztett lett. És érdekes, h vki felhozta Busquetset. Ugye, h őgy mennyi lehetőséget kap. Akkor se vesztette el Pep bizalmát, mikor az elején nem ment neki. Bojannal szemben meg nem is volt bizalom...
Ha jól tudom, anno mikor Bojan feljött, Pep még szerette volna, ha marad 1 évet az Atleticben, és nem maradt, ezért berágott rá. Hülyeségnek hangzik, de kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.

nem értem milyen mellőzésről beszélsz. minden sorozatban mostmár létfontosságú meccseink vannak naná hogy a tridente kezd és az első opció utánuk iniesta,ez így helyes. a kupában az első szakaszban rendszeresen kezdett, szóval szerintem 4 világkalsszis támadó és egy eredménykényszerben futballozó csapathoz képest megkapja a lehetőségét. a világ top3 u18 as futballistája közé tartozik még mindig ez vitathatatlan de sokat kell fejlődnie hogy a barcelona kezdőjében ne csak 5. számu csatár legyen.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.13. 13:15:45

LG írta:kell vmi ilyesminek lenni, mert más ép magyarázatot nem találok Bojan mellőzésére.
És Eto'o? Nem elég indok az idei 31 gólja? Tavaly kényszerból játszott, de idén is az első számú cserének számít, méghozzá 9 gólt szerzett eddig a szezonban. Nem igazán értem, miért reklamáltok, hogy ilyen támadó trió mellett csak epizódszerep jut neki... 18 évesen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.13. 12:51:46

Sajnálattal látom, h a mellőzés miatt sokan itt is kételkedni kezdek benne, h talán nem is akkora tehetség....Számomra tavaly már bizonyitott, több mint 10 gólt lőtt a bemutatkozó szezonjában 17 évesen. Ugy, h a csapatnak nem ment, és gyakran ő húzott ki minket a bajból. Akkor mi, ha nem isteni tehetség? Nem lett ő tavaly óta rosszabb játékos, csak az új edzőnél kegyvesztett lett. És érdekes, h vki felhozta Busquetset. Ugye, h őgy mennyi lehetőséget kap. Akkor se vesztette el Pep bizalmát, mikor az elején nem ment neki. Bojannal szemben meg nem is volt bizalom...
Brian 20

2009.04.13. 09:29:20

Bojan van legalább olyan jó, mint annak idején Saviola volt mikor itt játszott. És azért ő akkoriban fefért a csapatba sőt alapja volt. Voltak ügyes dolgai most hétvégén is.
Guardiola, azért mindenkit játszat, csak gondolom még nem élt eléggé a lehetősséggel. Fiatal kár lenne ha elmenne. szép lassan befutha a 10-15 kg izmot soknak találom. Azt cipelni is kell
Mosquito

2009.04.13. 09:12:21

Bojan olyan, mint Eto'o. Már abban az értelemben, hogy akkor megy neki igazán amikor sorozatosan játszik.
Annyi lehetőséget kapna, mint Henry simán lőne annyi gólt.
Én még mindig azt mondom, hogy ha folyamatos játéklehetőséget kap, akkor a valaha volt egyik legjobb Barca csatár lesz belőle.
Jól cselez, jól lő és jól is lát a pályán, csak kicsit még gyenge és önbizalom hiányos. Fiatal, akár már a nyáron magára kaphat 10-15kilo izmot és akkor már csak az önbizalmát kell rendbe rakni.

Jah és GDS sem egy falábú gyerek. Ő is benne van a 10 legnagyobb tehetség között még mindig, de brazil vére miatt egy link alak sajnos.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.13. 09:10:12

Abból a szempontból nem lesz dos Santos, hogy Ő mondta is, hogy inkább a padon ül mintsem elhagyja a Barcat!Ez oké meg szimpatikus csak Ő tehetségnek van kikiálltva nem tartaléknak mint pl. Gudjhonsen!Aztán csak egy másik példa ott van Busquets!Őt bátran használja Pep is akármilyen meccsen pedig a saját posztján neki is van konkurencia mégis szerintem idén többet volt kezdő és többet is játszott mint Bojan!Ez is érdekes!
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.13. 09:01:51

tény, hogy a sajtó, és a szurkolók kicsit könnyen kiáltanak ki valakit sztárnak, pedig sok mindennek kell egyeznie hozzá.
azért dos santos nem lesz a kölyökből, sokkal tisztább szívűnek tűnik annál. ami engem inkább aggaszt vele kapcsolatban, az pont ez. egy megszeppent, ámbár lelkes kissrácnak tűnik legtöbbször, aki azért a nagyokhoz képest még jócskán le van maradva. látszik, hogy mennyire felnéz mindenkire, közben meg egy kis törpe, akit gyakran elnyomnak a védők. sajnos az még nem derült ki róla, hogy zseni lenne (messiről szinte egyből), a befejezéseknél is jellemzően hajlamos a töketlenkedésre.
én mindenképp kölcsönadnám, érdekelne mire megy rendszeres játéklehetőséggel egy elsőosztályú csapatban.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.13. 08:51:31

Szevasztok!Akkor most feldobok egy olyat, hogy tegyük fel Eto'o nem hosszabbít elmegy!Nem hozunk helyette senkit, mert azt mondják itt van Krkic!Ti mit szólnátok hozzá?Én kicsit paráznék!Nem véletlen az szerintem hogy csak ennyi lehetőséget kap!Volt már ilyenre példa, hogy bejelentették, hogy csillagszületik és üstökös lett belőle gyorsan!Én nem hiszem, hogy neki a kezdőben lenne a helye meccsről meccsre!De amit Én írtam, hogy ha Eto'o menne (ami remélem nem történik meg, mert bízok benne, hogy hosszabbít) akkor ahogy a híreket látni a vezetőség se Bojannal számol elsősorban, mert akkor nem lennének nevek illetve nem ragaszkodnának Eto'o-hoz sem!Szerintem!Lehet nagy tehetség meg még akármi lehet belőle!De lehet, hogy csatlakozik dos Santos cimborájához!

Szerk:Viszont eladni azt gondolom nagy hiba lenne!Egy szezon kölcsönben sokat megmutatna a valódi tudásából, egy olyan csapatban ahol tényleg mindig játszana terhelés alatt lenne!Szerintem arra lenne szüksége neki is meg a klubnak is hiszen akkor látszódna érdemes-e rá számítani!
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.13. 08:26:28

mindorokke_barca írta:Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
Bojannak még sokat kell tanulnia. Az nem megoldás, hogy kölcsönadjuk, hogy többet játszon amikor neki még nem az a legfontosabb 18 évesen. Sokkal többet számít az a fejlődésében, hogy olyanok veszik körül akiktől rengeteget tanulhat. Legalábbis ez az én véleményem.
szép példa, van benne pár hiba sajnos. az lehet, hogy otthon készülsz, de a jegyet nem arra kapod, amit tudsz, hanem arra, amit a vizsgabizottság előtt előadsz. és nagyon nem mindegy, hogy ott csak mekegsz, vagy - mivel kellő gyakorlatod van önmagad kifejezésében mások előtt - magabiztos a fellépésed.
az élsportban a tudás alap, de nem a tudás nyeri meg a meccseket, mondom ezt annak a teljes tudatában, hogy láttam a barca-bayernt, és elképesztett a kifinomult futball. de talán a tavalyi keret nem tudott ennyit? dehogynem. vagy nézd meg gutit. egy művész a csávó, mégis sokkal szarabb a madrid, ha játszik.
a meccsek kíméletlenségét, vérre menőségét csakis tapasztalattal lehet bírni, még ha ez alkatfüggő is. hogy hogyan játszál szívvel, bátran a csapatodért, és éles helyzetben, nyomás alatt, 80ezer ember szeme előtt is képes legyél tartani magad a taktikához, belőni a helyzetet, jól passzolni, stb.

mondok én is egy példát.
a szexet - meg úgy egyáltalán a másik nemmel szembeni kezdeményezést - hogy sajátíthatod el leginkább? ha otthon.. khm.. gyakorolsz? vagy "oktató videókat" nézel?
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.13. 08:14:22

kanty írta:Bojan jol jatszott a Recre ellen.nem konnyu bizonyitani, ha ilyen keves lehetoseget kap!!o a barca egyik legnagyobb remenysege es hiba lenne kolcsonbe- vagy eladni, meg fiatal es sok tanulni valoja van es ugy tanulhat a legtobbet, ha a csapattal marad!
A kölcsön azért sztem nem lenne hiba, biztos nem nagyobb mint még egy szezont padoztatni. Pepnek nyáron döntenie kéne, milyen szinten számol vele, és ha csak ugy mint idén, annál 1000x jobb a kölcsön.
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.12. 14:50:28

Bojan jol jatszott a Recre ellen.nem konnyu bizonyitani, ha ilyen keves lehetoseget kap!!o a barca egyik legnagyobb remenysege es hiba lenne kolcsonbe- vagy eladni, meg fiatal es sok tanulni valoja van es ugy tanulhat a legtobbet, ha a csapattal marad!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.04.12. 12:38:56

fcgigi írta:Sajnos nem láttam a meccset... :( azt szeretném kérdezni, hogy hogy játszott bojan???
szerintem jól játszott, Messinél biztos jobb volt, akárki mond akármit, szerintem így volt. voltak nagyon szép megmozdulásai Krkicnek, és egy hatalmas nagy lövése, szerintem jól játszott :D
fcgigi
Jugador del Barça

2009.04.11. 23:39:11

Sajnos nem láttam a meccset... :( azt szeretném kérdezni, hogy hogy játszott bojan???
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.16. 19:54:36

A legjobb edzés a meccs. Az edzéseken sok mindent meg lehet tanulni, de sokkal többet ér szvsz a meccsrutin, mikor éles helyzetben szerezhet tapasztalatokat. Ha Barcában nem tud Pep neki elég játékidőt biztositani, kölcsön kéne adni. Ha fog játszani mostmár többet, akkor maradhat.
Más: visszább olvastam, és elkesedtem, ahogy egyesek szidták mint a bokrot, meg egy félidő után a lecserélését követelték. Komolyan, föl se b..mérgesitsetek :evil:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.03.16. 13:36:07

én is egyetértek veled mindorokke_barca, és én még mindig azon a véleményen vagyok hogy se eladni se pedig kölcsönbe nem kéne elküldeni, hisz ha valahol tud sokat fejlődni, akkor ez az a csapat, a nagy "rotációs" rendszert pedig még mindig nem értem, de ezt hagyjuk is, viszont olyankor simán be lehetne hozni a pályára őt is mikor mondjuk Samu eltűnik 60 percre és semmi nem sikerül neki
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.03.16. 13:06:31

mindorokke_barca írta:Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
Bojannak még sokat kell tanulnia. Az nem megoldás, hogy kölcsönadjuk, hogy többet játszon amikor neki még nem az a legfontosabb 18 évesen. Sokkal többet számít az a fejlődésében, hogy olyanok veszik körül akiktől rengeteget tanulhat. Legalábbis ez az én véleményem.
Az enyém is:) Tökéletesen igazad van, de egy példa erejéig érzékeltetném. Az tökéletes amit te írtál a sokkal több idővel és a technikai, taktikai fejlődést illetően. De még egy szempont: Mikor kényszerül Bojan arra, hogy sokkal jobban játszon és harcoljon, Puyol és Marquez szorításában az edzésen mindennap vagy az Almeria elleni bajnokin? Azt hiszem nem nehéz a válasz,h az előbbin. Ráadásul ekkor játszik együtt olyan klasszisokkal, akik tanítani tudják, egy középcsapatban ez nem feltétlen lenne így, lehet ő lenne a legjobb játékos a keretben és egy bizonyos szint hozása elég lenne a játékpercekhez, ahol szintén bizonyos teljesítménnyel ( nem túl magassal) sztárolnák és húzóember lenne. Azt hiszem ezt senki nem akarja most neki, mert ennek nincs értelme. A már kész játékosoknak fontos igazán a játékperc.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.03.16. 12:58:45

Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
marci6p
Jugador del Barça

2009.03.16. 10:17:54

fcbarcelonazsombi írta:
mindorokke_barca írta:Abba nem gondoltok bele, hogy 18 éves. Akárhova elkerül 18 évesen nem nagyon lesz stabil kezdő sehol. Túl nagyok az elvárásaitok vele szemben.Messi is két éve, azaz 19 évesen kezdett egyre többet szerepelni a kezdők között. Eleinte egyáltalán nem volt gólérzékeny. Bojannak a posztja is teljesen más. Eto'o hányszor eltűnik a mezőnyben sokszor olyan mintha pályán sem lenne. Tegnap sem csinált semmit. Benneteket sem értelek. Pl Andris. Dos Santosról olvastam véleményedet pár napja.. H nem birod, mert mennyire türelmetlen volt és eligazolt. Most akkor Bojan esetében miért látod azt jobbnak h ha elmenne? Tudom, hogy DS nem kölcsönbe ment, de jelen helyzetükbe teljesen lényegtelen. Kölcsönjátékosok hány Százaléka szokott visszakerülni eredeti klubjába? Nem sok. Szerintem Bojan a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy sokat fejlődjön. Már csak azért is mert egy játékos az edzéseken fejlődik. Ebből a szempontból meg jobb helyen nem is lehetne. Amit mi a meccseken látunk az csak a végtermék, az edzések eredménye. Ez pont olyan mint az iskola. Szerintem jobb átlagos tanulónak lenni egy erős osztályban, mint zseninek a hüék között.
A kiemelt részel nem teljesen értek egyet, mert nem igaz, hogy edzéseken fejlődik a játékos. Szüksége van minden játékosnak éles bevetésre.

Legjobb fejlődési lehetőség a játék lenne, és edzeni más kluboknál is szoktak :)
Tréfát félre téve, valóban sok játékos ott ragad ahova kölcsön adják, és még más csapatok is lecsaphatnak rá (pl, gyökér sz*arzenál) de Bojan nem az a típus, aki ne jönne vissza. Sőt egy komoly felnőttes beszélgetéssel fel is fogná a dolgokat, hamar.
Annak ellenére, amit írtam, és amit tükrözhet, én sem adnám kölcsön, most már biztos nem! Megnyeri nekünk a kupa döntőt (remélem kezdeni fog), utána majd mindenki istenítheti :wink: Meg kell várni a következő szezont, mit hoz a nyár stb.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.03.16. 08:20:50

mindorokke_barca írta:Abba nem gondoltok bele, hogy 18 éves. Akárhova elkerül 18 évesen nem nagyon lesz stabil kezdő sehol. Túl nagyok az elvárásaitok vele szemben.Messi is két éve, azaz 19 évesen kezdett egyre többet szerepelni a kezdők között. Eleinte egyáltalán nem volt gólérzékeny. Bojannak a posztja is teljesen más. Eto'o hányszor eltűnik a mezőnyben sokszor olyan mintha pályán sem lenne. Tegnap sem csinált semmit. Benneteket sem értelek. Pl Andris. Dos Santosról olvastam véleményedet pár napja.. H nem birod, mert mennyire türelmetlen volt és eligazolt. Most akkor Bojan esetében miért látod azt jobbnak h ha elmenne? Tudom, hogy DS nem kölcsönbe ment, de jelen helyzetükbe teljesen lényegtelen. Kölcsönjátékosok hány Százaléka szokott visszakerülni eredeti klubjába? Nem sok. Szerintem Bojan a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy sokat fejlődjön. Már csak azért is mert egy játékos az edzéseken fejlődik. Ebből a szempontból meg jobb helyen nem is lehetne. Amit mi a meccseken látunk az csak a végtermék, az edzések eredménye. Ez pont olyan mint az iskola. Szerintem jobb átlagos tanulónak lenni egy erős osztályban, mint zseninek a hüék között.
A kiemelt részel nem teljesen értek egyet, mert nem igaz, hogy edzéseken fejlődik a játékos. Szüksége van minden játékosnak éles bevetésre.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.03.16. 07:19:41

Abba nem gondoltok bele, hogy 18 éves. Akárhova elkerül 18 évesen nem nagyon lesz stabil kezdő sehol. Túl nagyok az elvárásaitok vele szemben.Messi is két éve, azaz 19 évesen kezdett egyre többet szerepelni a kezdők között. Eleinte egyáltalán nem volt gólérzékeny. Bojannak a posztja is teljesen más. Eto'o hányszor eltűnik a mezőnyben sokszor olyan mintha pályán sem lenne. Tegnap sem csinált semmit. Benneteket sem értelek. Pl Andris. Dos Santosról olvastam véleményedet pár napja.. H nem birod, mert mennyire türelmetlen volt és eligazolt. Most akkor Bojan esetében miért látod azt jobbnak h ha elmenne? Tudom, hogy DS nem kölcsönbe ment, de jelen helyzetükbe teljesen lényegtelen. Kölcsönjátékosok hány Százaléka szokott visszakerülni eredeti klubjába? Nem sok. Szerintem Bojan a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy sokat fejlődjön. Már csak azért is mert egy játékos az edzéseken fejlődik. Ebből a szempontból meg jobb helyen nem is lehetne. Amit mi a meccseken látunk az csak a végtermék, az edzések eredménye. Ez pont olyan mint az iskola. Szerintem jobb átlagos tanulónak lenni egy erős osztályban, mint zseninek a hüék között.
Lezárt