mindorokke_barca írta:Ne vicceljetek már. Egy játékos fejlődésének csak egy részét teszi ki a meccseken szerzett tapasztalat. Sokkal fontosabb az, főleg ilyen fiatalon, amit edzéseken tanul, Taktikailag, tehnikailag egyaránt. Most átvetítem megint a mi helyzetünkbe. Egy vizsgán tanulsz többet v amikor készülsz rá? Amit mi látunk masfél óra alatt... arra ők 1 hetet készülnek.
Bojannak még sokat kell tanulnia. Az nem megoldás, hogy kölcsönadjuk, hogy többet játszon amikor neki még nem az a legfontosabb 18 évesen. Sokkal többet számít az a fejlődésében, hogy olyanok veszik körül akiktől rengeteget tanulhat. Legalábbis ez az én véleményem.
szép példa, van benne pár hiba sajnos. az lehet, hogy otthon készülsz, de a jegyet nem arra kapod, amit tudsz, hanem arra, amit a vizsgabizottság előtt előadsz. és nagyon nem mindegy, hogy ott csak mekegsz, vagy - mivel kellő gyakorlatod van önmagad kifejezésében mások előtt - magabiztos a fellépésed.
az élsportban a tudás alap, de nem a tudás nyeri meg a meccseket, mondom ezt annak a teljes tudatában, hogy láttam a barca-bayernt, és elképesztett a kifinomult futball. de talán a tavalyi keret nem tudott ennyit? dehogynem. vagy nézd meg gutit. egy művész a csávó, mégis sokkal szarabb a madrid, ha játszik.
a meccsek kíméletlenségét, vérre menőségét csakis tapasztalattal lehet bírni, még ha ez alkatfüggő is. hogy hogyan játszál szívvel, bátran a csapatodért, és éles helyzetben, nyomás alatt, 80ezer ember szeme előtt is képes legyél tartani magad a taktikához, belőni a helyzetet, jól passzolni, stb.
mondok én is egy példát.
a szexet - meg úgy egyáltalán a másik nemmel szembeni kezdeményezést - hogy sajátíthatod el leginkább? ha otthon.. khm.. gyakorolsz? vagy "oktató videókat" nézel?