Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barcánál csak Sergio Busquets-nek van félnivalója az eltiltás miatt. A Bayernél pedig ők vannak "veszélyben": Borowski, Demichelis és Van Bommel.Colos írta:Amúgy nem tudjátok, hogy a többiek hogy állnak a lapokkal? Nagyon nem örülnék neki, ha valakinek ki kellene hagynia ez elődöntő valamelyik meccsét is.
Én is emlékszem erre az esetre, már említettem is valamelyik topicban, de ezek szerint azóta változott a szabály. 1- három sárga után jár eltiltás, 2- a döntő előtt törlik őket. Amúgy nem tudjátok, hogy a többiek hogy állnak a lapokkal? Nagyon nem örülnék neki, ha valakinek ki kellene hagynia ez elődöntő valamelyik meccsét is.Valbali írta:Anno 2003-ban Nedved se játszhatott a BL döntőn, mert az elődöntőben megkapta a 2.sárgáját. akkor most hogy is van ez?The Undertaker írta:Meg a döntőben úgyis játszhat hiszen automatikusan törlődik a sárga lapok száma
talán úgy, hogy változtattak a szabályokon,de itt is megtaláltad volna, ha kicsit keresgélsz.Valbali írta:Anno 2003-ban Nedved se játszhatott a BL döntőn, mert az elődöntőben megkapta a 2.sárgáját. akkor most hogy is van ez?The Undertaker írta:Meg a döntőben úgyis játszhat hiszen automatikusan törlődik a sárga lapok száma
Anno 2003-ban Nedved se játszhatott a BL döntőn, mert az elődöntőben megkapta a 2.sárgáját. akkor most hogy is van ez?The Undertaker írta:Meg a döntőben úgyis játszhat hiszen automatikusan törlődik a sárga lapok száma
Rosetti a legjobb olasz játékvezető... ha jól emléxem az EB-döntőn is ő fújt...egyébként az igazi focifanok már a sporikat is ismerik vmennyirebali 15 írta:Nem tudod milyen meccseken fújt eddig?socio66 írta:Rosetti fúj majd,én bírom őt,sztem nem lesz probléma.
Csak névről ismerem ezt a bírót. Lassan a bírók is olyan híresek lesznek mint a játékosok.
fáziskésében vagyok hozzád képest pár mp-celsocio66 írta:EB-döntő?bali 15 írta:
Nem tudod milyen meccseken fújt eddig?![]()
mondom,én bírom a fejét,jó kis bíró
EB-döntő?bali 15 írta:
Nem tudod milyen meccseken fújt eddig?
Nem tudod milyen meccseken fújt eddig?socio66 írta:Rosetti fúj majd,én bírom őt,sztem nem lesz probléma.
Rosetti lesz a spori, elvileg az egyik legjobb játékvezető, de...bali 15 írta:De a hülye bíróktól félni kell.Lionel Messi Fan írta:Nem kell félni Messi sárgája miatt. Messi nem egy sokat szabálytalankodó játékos.
Ki fogja vezetni este a meccset?
De a hülye bíróktól félni kell.Lionel Messi Fan írta:Nem kell félni Messi sárgája miatt. Messi nem egy sokat szabálytalankodó játékos.
nem a szabálytalanságai miatt tartunk sokan a besárgulásától...múlt héten se szabálytalanságért kapta a sárgát... akármennyire is kicsi az esélye, de sajnos, ha olyan felfogású lesz a bíró, mint múltkor,és megint buktatják a 16on belül, lehetséges, h megint kapna sárgát mondvacsinált okokból...amiből mondjuk botrány lenne, az tuti biztos! de az ördög nem alszik...Lionel Messi Fan írta:Nem kell félni Messi sárgája miatt. Messi nem egy sokat szabálytalankodó játékos.