Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://tv.orf.at/program/orf1/primetime/20090414/Varga Tamás írta:Az ORF1 22,45-től nyomat egy 40 perces összefoglalót, élőben nem adja. Legalábbis a txt-jük szerint nem, meg a port.hu-n is ez van.kovinho írta:
ORF 1 adja, ha jól tudom.
(persze minden sz.r német / osztrák adóm van, kivéve ezt.)
Aztán ki tudja, egy próbát megér.
Varga Tamás írta:Nos.
Lehet megköveztek, és vitatkoztok az elgondolásommal, de ettől még így gondolom.
A mai meccsen a továbbjutás az egyetlen cél, a többi nem igazán izgat. Még egy 2-1-es vereség sem hozna izgalomba, simán elviselném.
Messit, Samut én simán a kispadra ültetném, hadd pihenjenek. Kell az energia, a pihenés, az erejükre maximálisan szükségünk lesz a következő 4 hétben. A támadószekciót ilyen felállásban játszatnám: Hleb - Henry - Bojan. Mutassák meg mit tudnak. A középpályán Xavinak is max. egy félidőt szánnék, hátul pedig Puyol pihenhetne. Márquez-Piqué vagy Márquez-Cáceres páros kezdhetne. Egyedül Abidalt kezdetném, ha olyan állapotban van, hogy erősödjön. És a kapuban is simán helyet lehetne adni Pintónak.
A kulcsjátékosok minden erejére szükség lesz a következő 6 meccsen. Minden eldől: az idény végén nevetünk-e, avagy szomorkásak leszünk.
Írja ezt egy olyan ember, aki immár pár éve szurkolója ennek a nagyszerű csapatnak, és a véleménye nem mindig egyezik a fórumerek nagyobbik felével.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Hogyhogy a lehető legjobb csapatunkkal játszunk?LM10 írta:A Hivatalos kezdő: V.V.,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Keita, Messi,Eto'o,Iniesta
Az ORF1 22,45-től nyomat egy 40 perces összefoglalót, élőben nem adja. Legalábbis a txt-jük szerint nem, meg a port.hu-n is ez van.kovinho írta:ORF 1 adja, ha jól tudom.Gamper99 írta:Kérdés:
Valaki tud olyan műholdas csatornát, német, osztrák, valamilyen, ahol élőben adják a mérkőzést? Premieren kívül mert azt nem tudom törni...
(persze minden sz.r német / osztrák adóm van, kivéve ezt.)
ORF 1 adja, ha jól tudom.Gamper99 írta:Kérdés:
Valaki tud olyan műholdas csatornát, német, osztrák, valamilyen, ahol élőben adják a mérkőzést? Premieren kívül mert azt nem tudom törni...
Naggyából egyetértek, annyi h Rafa nm játszhat és Henry se valószínű h kedző lesz, mert betegséggel küzd...Varga Tamás írta:...
Az M1 ma nem ad mérkőzést!!! Holnap adja a Porto - Manchester-t, ma a TV6 adja élőben a Chelsea-Pool-t és felvételről a Bayern-Barca-t...t.henry5511 írta:a TV6 és az M1 is ugyanazt a mérkőzést adja?...ez hülyeség....
Marquez nem játszhat a meccsen tuttomal, a sárga lapok miatt, el sem utazottVarga Tamás írta:Nos.
Lehet megköveztek, és vitatkoztok az elgondolásommal, de ettől még így gondolom.
A mai meccsen a továbbjutás az egyetlen cél, a többi nem igazán izgat. Még egy 2-1-es vereség sem hozna izgalomba, simán elviselném.
Messit, Samut én simán a kispadra ültetném, hadd pihenjenek. Kell az energia, a pihenés, az erejükre maximálisan szükségünk lesz a következő 4 hétben. A támadószekciót ilyen felállásban játszatnám: Hleb - Henry - Bojan. Mutassák meg mit tudnak. A középpályán Xavinak is max. egy félidőt szánnék, hátul pedig Puyol pihenhetne. Márquez-Piqué vagy Márquez-Cáceres páros kezdhetne. Egyedül Abidalt kezdetném, ha olyan állapotban van, hogy erősödjön. És a kapuban is simán helyet lehetne adni Pintónak.
A kulcsjátékosok minden erejére szükség lesz a következő 6 meccsen. Minden eldől: az idény végén nevetünk-e, avagy szomorkásak leszünk.
Írja ezt egy olyan ember, aki immár pár éve szurkolója ennek a nagyszerű csapatnak, és a véleménye nem mindig egyezik a fórumerek nagyobbik felével.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Előbb gondolkodj már, mielőtt ilyen okosságot írsz....barcelona145 írta:Cacéres semmiképpse,őt elkell adni a nyáron.
Ebben a felállásban valami zavarja a szemem:barcelona145 írta:------------------------------V.Valdés-----------------------
D.Alvés------R.Márquez-----C.Puyol----------E.Abidal----
A.Iniesta--------Xavi---------Yaya Touré------A.Hleb-----
------------------LMessi-----------------T.Henry------------
Így kellene felállni a Bayern ellen
Márquez még mindig nem játszhat, Messit fölösleges kezdetni, Henry játéka kérdéses, Abidalt tuti nem fogja Pep a sérülése után a kezdőbe rakni. Jöhetne Bojan, Cáceres és Keita is. Talán Puyol még pihizhetne, helyére Sylvinho beállhatna. Szerintem egy ilyen kezdővel is legalább döntetlenre hozhatnánk a meccset, ha baj van, akkor még mindig lehet cserélni, Messi pedig megoldjabarcelona145 írta:------------------------------V.Valdés-----------------------
Messi helyére Bojan-t tenném, Bojannak jól jönne ez a meccs, ráadásul Messit nem kéne kockáztatni. Nameg Abidal sem biztos h 100%, helyére Silvinho. Jah és Hleb - Ini ; YaYa - Xavi helycsere.barcelona145 írta:------------------------------V.Valdés-----------------------