Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos, hogy jól maradt meg, de már elvesztette az egyensúlyát ott, és jobblábon támaszkodott épp.. azon is csodálkoztam hogy egyáltalán alá tudott még pörgetni, szerintem remek megoldás.van Bommel írta:Nekem eddig nem tűnt fel, de most kiderült, hogy mennyire egylábas. A góljánál miért nem jobbal lőtt?? Bár az a balos mozdulat sem volt semmi. Szép volt Seydou, csak így tovább!
Hát én ezzel csak részben értek egyet.Busquets nem egy átlagos teljesítménnyel szorította ki Keita-t sőt szezon elején még Tourét is kiszorította az ifjú katalán ,úgyhogy csak azért mert a "B"-ből jött az itt most nem mérvadó.manuel írta:Keita cserembernek tökéletes.De Hlebre szerintem már nem vonatkozik ez hiszen elvileg ő egypótláslett volna középályán Decó és R10 helyére gondolom én persze,de sajnos ki kell hogy mondjuk hogy kudarcot vallotunk vele szerintem.Amikor még az átigazolási széria volt a nyáron emlékszem hogy kb.5 név volt a lehetséges érkezők közül a középályára:Keita,Hleb,Moutinho,Arshavin,Hernanés.Nos véleményem szerint pont azt a két embert hozták el akiket egyáltalán nemvárt senkisem.És Ráadásúl mégbe is bizonyitották hogy egyenlőre nemérte megértük akár 1 forintot is kidobni az ablakon sajnos!!!Az meg eleve röhelyes hogy pl. Busquets a b csapatból aki mégsoha nemjátszhott eddig a felnőttcsapatban,szóval még ő is kiszoritotta a kezdőből ezt a két embert akik már nemzetközi szinten ismert játékosoknak számitanak Európában állitólag.Ilyenkor kérdezimeg általában az ember hogy akkor megérte őket leigazolni???baas11 írta:Ha jól emlékszem ő Pep külön kérésére jött---(bár lehet h a többiek is)
Hleb esetében tiszta sor h miért jött és mik az erényei...és általában ezt is csinálja a pályán csak sajnos más ritmusban mint a többiek ....
De Keita-nak mik az erősségei ??? én általában észre se veszem ha játszik ,és nem azért mert olyan szürke eminenciás...Busqets ha bejön az legalább egyből érződik a csapat játékán mind előre mind hátra felé...(a sok szerzett labda,azzonali fetrengés,vissza-húzos csel,és túl sok rossz passz...)
Keita hiánya nem igazán érződött tegnap se a támadás építésben...szűrésben szintén nem olyan nagy spíler mint mondjuk Toure...és univerzális játékosnak(támadás/védekezés) meg pláne nem nevezném , főleg ha látom pl. Xabi Alonso,Fabregas vagy Cambiasso játékát....Számomra továbbra is rejtély,és ha azt vesszük h 3 kpályásunk van...abba nem nagyon fér bele ha csak az egyik is alibizik(jobb csapatok ellen) mintha 4 vagy 5 kp lenne, akkor nem feltűnő de így...
Nálam még véletlenül sem lenne kezdő,pláne ennyiszer...de szerencsére nem én döntök:)
Keita cserembernek tökéletes.De Hlebre szerintem már nem vonatkozik ez hiszen elvileg ő egypótláslett volna középályán Decó és R10 helyére gondolom én persze,de sajnos ki kell hogy mondjuk hogy kudarcot vallotunk vele szerintem.Amikor még az átigazolási széria volt a nyáron emlékszem hogy kb.5 név volt a lehetséges érkezők közül a középályára:Keita,Hleb,Moutinho,Arshavin,Hernanés.Nos véleményem szerint pont azt a két embert hozták el akiket egyáltalán nemvárt senkisem.És Ráadásúl mégbe is bizonyitották hogy egyenlőre nemérte megértük akár 1 forintot is kidobni az ablakon sajnos!!!Az meg eleve röhelyes hogy pl. Busquets a b csapatból aki mégsoha nemjátszhott eddig a felnőttcsapatban,szóval még ő is kiszoritotta a kezdőből ezt a két embert akik már nemzetközi szinten ismert játékosoknak számitanak Európában állitólag.Ilyenkor kérdezimeg általában az ember hogy akkor megérte őket leigazolni???baas11 írta:Ha jól emlékszem ő Pep külön kérésére jött---(bár lehet h a többiek is)
Hleb esetében tiszta sor h miért jött és mik az erényei...és általában ezt is csinálja a pályán csak sajnos más ritmusban mint a többiek ....
De Keita-nak mik az erősségei ??? én általában észre se veszem ha játszik ,és nem azért mert olyan szürke eminenciás...Busqets ha bejön az legalább egyből érződik a csapat játékán mind előre mind hátra felé...(a sok szerzett labda,azzonali fetrengés,vissza-húzos csel,és túl sok rossz passz...)
Keita hiánya nem igazán érződött tegnap se a támadás építésben...szűrésben szintén nem olyan nagy spíler mint mondjuk Toure...és univerzális játékosnak(támadás/védekezés) meg pláne nem nevezném , főleg ha látom pl. Xabi Alonso,Fabregas vagy Cambiasso játékát....Számomra továbbra is rejtély,és ha azt vesszük h 3 kpályásunk van...abba nem nagyon fér bele ha csak az egyik is alibizik(jobb csapatok ellen) mintha 4 vagy 5 kp lenne, akkor nem feltűnő de így...
Nálam még véletlenül sem lenne kezdő,pláne ennyiszer...de szerencsére nem én döntök:)
Korrekt vélemény, ez teljesen így van. Kellenek az ilyen játékosok is a keretbe, főleg mert egy univerzális játékos, mindenhol bevethető a középpályán ha esetleg valaki sérültet jelentene. Nem volt ő olyan rossz igazolás nálam se..barca0417 írta:én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Láttad Te tavaly játszani a Sevillában? Eszméletlenül jól nyomta, nem is hittem el, hogy a francia bajnokság tele van ennyi jó labdaszerzővel (ugye tavaly Touré teljesítménye után is csak a levegőt kapkodtam). Aztán amikor leigazoltak, azt mondtam, hogy nem lesz az az ellenfél a BL-ben, aki egy Xavi - Touré - Keita hármason átrohanna, ráaádsul ebből 2,5 nagylövő, (Xavi, amikor olyan napja van - bár ugye nálunk senki nem lő 16 méteren kívülről), plusz előző csapataikban a két afrikai nem kevesett foglalkozott szervezéssel...barca0417 írta:én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Igen igen, ez egy jó meglátás.Léfe írta:Csereembernek elmegy, ha nekünk egy Gudy jó, akkor Keita egy király.