Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.02. 17:49:45

én mindenféleképpen ŐT várom a kezdőbe. sztem az egyik legjobb igazolásunk volt, és remek kiegészítő játékos. nélküle most nem tartanánk itt szvsz. kitűnően megoldja a feladatát a bal szélen. gyerünk Keita csak így tovább!!!!!!!

byebye
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
House
Entrenador del Barça

2009.04.16. 10:11:33

A gólig simán leküldtem volna, azután egy picit "megtáltasodott". :) A gól pedig, ez a BARCA. Bayernnek köze sem volt a labdához. :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.04.15. 00:38:29

Hát hát. Gratulálok. A gólhoz. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
senzu
Entrenador del Barça

2009.04.15. 00:03:13

Navégre!
Ráfért már, akar ő, csak olyan érdekesen játszik. A gólja előtt én is lezavartam volna már rég, erre tessék :)
Még ilyet!
Andris
Adminisztrátor

2009.04.05. 10:14:24

Őszintén szólva nem láttam tegnap hogy nagyon kilógott volna, mint általában, viszont továbbra se látok semmi színt a játékában, és semmi igazán jót.. nekem ez baromi kevés, nagyon cserepados, de jövőre talán még az se.. nemtudom. ott van Busquets, Hlebet is végre próbálhatnánk középpályán, pl tegnap Keita helyén tökéletes lett volna, én jövőre inkább az utóbbi kettővel számolnék. És nyárra marad egy Keita vs Guddy asszem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
harcilepke
Jugador del Barça

2009.04.05. 10:05:44

a valladolid ellen jól volt, sokat hozzátett kp.-án. friss volt sokat futott, dolgozott, ha 1-0 után jól vesz át egy kényszerítőt eto'o-tól, és besétál, ő a meccs embere. jól ment a silvy, ini, keita oldal az első félben, jónéhány támadás onnan kezdődött.

összességében egyre jobban beilleszkedik, egyre szebben megy a lábán át a labda. vkp-ben meg nagyon jol tudja alkalmazni erejét gyorsaságát, pedig ott tuoré a király. Szerintem nagyon jó úton halad hogy stabil csapattag váljon belőle, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz jövőre, főképp előre játékban. ha így halad nagyon nagyon hasznos lesz, asszem.
Csak a Barca
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.22. 23:25:17

+ szögleteknél is lehet a fejjátékára számitani. Meg sztem az 1ik legjobb lövő is csapatban. Mondom, amig ilyen emberek ülnek a padon, addig nem esek kétségbe 1-1 sérülésnél. Bár azért inkább kerüljék el a csapatot.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.22. 21:20:12

támadásban nincs touré szintjén, de védekezésben szuper volt. úgyhogy touré sérülése annyira nem para, busquets is jó. csak xavi és ini ne..
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.22. 21:17:00

Csatlakoznék Etookához. Látszott, ez az igazi posztja, tökéletesen helyettesítette Yayát, és noha az "elefántunk" azért jobb, látszott, megoldjuk amíg kényszerpihin van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.22. 21:12:24

Nagyjából én is így látom, de azért Touréval nem lehet összehasonlítani. Abszolút tipikus csere vkp, bár még ott is talán Busquetset preferálnám előbb..
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.22. 21:08:00

Hát, üssetek le, de itt ezerszer jobb volt, mint eggyel feljebb :)

Megszerezte, lepasszolta, és ezt tudja! Nem kell neki érkezgetnie meg kis területen labdáznia, arra én sokkal alkalmasabbnak tartom Busquetset, így egy szerepváltást a kettejük között szívesen fogadnék :wink:

A mai teljesítménye vkp-ban hibátlan volt, sok szerzett labda, jól leadta, fegyelmezett volt!

Szép volt, Seydou!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.12. 16:54:16

Talán a leggólerősebb középályásunk. Nem játszott sokat, ennek ellenére már 3 gólos, emelett voltak még jó lövései, fejesei. Nagyon erős a támadósorunk, de sose árt, ha kp-n is vannak gólerős emberek.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.11. 22:43:11

van Bommel írta:Nekem eddig nem tűnt fel, de most kiderült, hogy mennyire egylábas. A góljánál miért nem jobbal lőtt?? Bár az a balos mozdulat sem volt semmi. Szép volt Seydou, csak így tovább! :wink:
Nem biztos, hogy jól maradt meg, de már elvesztette az egyensúlyát ott, és jobblábon támaszkodott épp.. azon is csodálkoztam hogy egyáltalán alá tudott még pörgetni, szerintem remek megoldás.
- József Attila
van Bommel
Capitá del Barça

2009.03.11. 22:42:00

Nekem eddig nem tűnt fel, de most kiderült, hogy mennyire egylábas. A góljánál miért nem jobbal lőtt?? Bár az a balos mozdulat sem volt semmi. Szép volt Seydou, csak így tovább! :wink:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
messideco
Presidente del Barça

2009.03.11. 14:41:39

messi1996 írta:szerintem sincs vele gond ha töbet játszik belejön,és rugdossa 30-ról a gólokat mint a sevilla-ban!
Szerintem eleg massziv jatekos, es fontos golokat is lott mar.
Kép
"And my heart will leave you never."
messi1996
Barça B
Kapcsolat:

2009.03.10. 19:59:27

szerintem sincs vele gond ha töbet játszik belejön,és rugdossa 30-ról a gólokat mint a sevilla-ban!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.23. 20:03:49

Sztem amugy nincs gond Keitaval. Ezen a meccsen hibázott, de amugy nekem nincs vele problémám. Csereembernek jó. Ráadásul kapura talán az összes kp-unk közül a legveszélyesebb, és normális lövést is csak tőle láttam eddig. Amiben eddig nem mutatott sokat, az a mezőnyjáték, ami azért gáz egy kp-nál. De ne feledjük, h nem kapott sok lehetőséget, szóval a meccshiány ellenére 1-2 kivételellel jól végezte a dolgát.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.02.22. 20:35:35

manuel írta:
baas11 írta:Ha jól emlékszem ő Pep külön kérésére jött---(bár lehet h a többiek is)

Hleb esetében tiszta sor h miért jött és mik az erényei...és általában ezt is csinálja a pályán csak sajnos más ritmusban mint a többiek ....
De Keita-nak mik az erősségei ??? én általában észre se veszem ha játszik ,és nem azért mert olyan szürke eminenciás...Busqets ha bejön az legalább egyből érződik a csapat játékán mind előre mind hátra felé...(a sok szerzett labda,azzonali fetrengés,vissza-húzos csel,és túl sok rossz passz...)
Keita hiánya nem igazán érződött tegnap se a támadás építésben...szűrésben szintén nem olyan nagy spíler mint mondjuk Toure...és univerzális játékosnak(támadás/védekezés) meg pláne nem nevezném , főleg ha látom pl. Xabi Alonso,Fabregas vagy Cambiasso játékát....Számomra továbbra is rejtély,és ha azt vesszük h 3 kpályásunk van...abba nem nagyon fér bele ha csak az egyik is alibizik(jobb csapatok ellen) mintha 4 vagy 5 kp lenne, akkor nem feltűnő de így...

Nálam még véletlenül sem lenne kezdő,pláne ennyiszer...de szerencsére nem én döntök:)
Keita cserembernek tökéletes.De Hlebre szerintem már nem vonatkozik ez hiszen elvileg ő egypótláslett volna középályán Decó és R10 helyére gondolom én persze,de sajnos ki kell hogy mondjuk hogy kudarcot vallotunk vele szerintem.Amikor még az átigazolási széria volt a nyáron emlékszem hogy kb.5 név volt a lehetséges érkezők közül a középályára:Keita,Hleb,Moutinho,Arshavin,Hernanés.Nos véleményem szerint pont azt a két embert hozták el akiket egyáltalán nemvárt senkisem.És Ráadásúl mégbe is bizonyitották hogy egyenlőre nemérte megértük akár 1 forintot is kidobni az ablakon sajnos!!!Az meg eleve röhelyes hogy pl. Busquets a b csapatból aki mégsoha nemjátszhott eddig a felnőttcsapatban,szóval még ő is kiszoritotta a kezdőből ezt a két embert akik már nemzetközi szinten ismert játékosoknak számitanak Európában állitólag.Ilyenkor kérdezimeg általában az ember hogy akkor megérte őket leigazolni???
Hát én ezzel csak részben értek egyet.Busquets nem egy átlagos teljesítménnyel szorította ki Keita-t sőt szezon elején még Tourét is kiszorította az ifjú katalán ,úgyhogy csak azért mert a "B"-ből jött az itt most nem mérvadó.
Hleb az más tészta mert ő játszon csak ,csak épp inkább a kupában míg a bajnokságban hanyagolhatnánk egyelőre(ez persze csak a véleményem róla ,Arsenalba egyik kedvencem volt itt azonban nem mutatta meg ,hogy miért is érte meg azt a sok-sok millió eurót amit kifizetett érte a klub.
manuel
Jugador d'estrella

2009.02.22. 20:26:49

baas11 írta:Ha jól emlékszem ő Pep külön kérésére jött---(bár lehet h a többiek is)

Hleb esetében tiszta sor h miért jött és mik az erényei...és általában ezt is csinálja a pályán csak sajnos más ritmusban mint a többiek ....
De Keita-nak mik az erősségei ??? én általában észre se veszem ha játszik ,és nem azért mert olyan szürke eminenciás...Busqets ha bejön az legalább egyből érződik a csapat játékán mind előre mind hátra felé...(a sok szerzett labda,azzonali fetrengés,vissza-húzos csel,és túl sok rossz passz...)
Keita hiánya nem igazán érződött tegnap se a támadás építésben...szűrésben szintén nem olyan nagy spíler mint mondjuk Toure...és univerzális játékosnak(támadás/védekezés) meg pláne nem nevezném , főleg ha látom pl. Xabi Alonso,Fabregas vagy Cambiasso játékát....Számomra továbbra is rejtély,és ha azt vesszük h 3 kpályásunk van...abba nem nagyon fér bele ha csak az egyik is alibizik(jobb csapatok ellen) mintha 4 vagy 5 kp lenne, akkor nem feltűnő de így...

Nálam még véletlenül sem lenne kezdő,pláne ennyiszer...de szerencsére nem én döntök:)
Keita cserembernek tökéletes.De Hlebre szerintem már nem vonatkozik ez hiszen elvileg ő egypótláslett volna középályán Decó és R10 helyére gondolom én persze,de sajnos ki kell hogy mondjuk hogy kudarcot vallotunk vele szerintem.Amikor még az átigazolási széria volt a nyáron emlékszem hogy kb.5 név volt a lehetséges érkezők közül a középályára:Keita,Hleb,Moutinho,Arshavin,Hernanés.Nos véleményem szerint pont azt a két embert hozták el akiket egyáltalán nemvárt senkisem.És Ráadásúl mégbe is bizonyitották hogy egyenlőre nemérte megértük akár 1 forintot is kidobni az ablakon sajnos!!!Az meg eleve röhelyes hogy pl. Busquets a b csapatból aki mégsoha nemjátszhott eddig a felnőttcsapatban,szóval még ő is kiszoritotta a kezdőből ezt a két embert akik már nemzetközi szinten ismert játékosoknak számitanak Európában állitólag.Ilyenkor kérdezimeg általában az ember hogy akkor megérte őket leigazolni???
darmian
Jugador del Barça

2009.02.22. 20:23:57

barca0417 írta:én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Korrekt vélemény, ez teljesen így van. Kellenek az ilyen játékosok is a keretbe, főleg mert egy univerzális játékos, mindenhol bevethető a középpályán ha esetleg valaki sérültet jelentene. Nem volt ő olyan rossz igazolás nálam se..

Szerk: Azért annak ellenére, hogy Keita tavaly milyen jó teljesítményt nyújtott a Sevillában, nagyon még sem kellett megszakadnia a Sevillaiaknak, hogy pótolni tudják a játékát... Simán hozza azt a teljesítményt a helyén Romaric is, középszintű védekező középpályások mindketten, akik végig robotolják a meccseket. Nem volt akkora klasszis Keita tavaly sem az előző csapatában, én azt látom tőle amit vártam is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára darmian 2009.02.22. 20:36:22-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.22. 20:22:50

barca0417 írta:én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Láttad Te tavaly játszani a Sevillában? Eszméletlenül jól nyomta, nem is hittem el, hogy a francia bajnokság tele van ennyi jó labdaszerzővel (ugye tavaly Touré teljesítménye után is csak a levegőt kapkodtam). Aztán amikor leigazoltak, azt mondtam, hogy nem lesz az az ellenfél a BL-ben, aki egy Xavi - Touré - Keita hármason átrohanna, ráaádsul ebből 2,5 nagylövő, (Xavi, amikor olyan napja van - bár ugye nálunk senki nem lő 16 méteren kívülről), plusz előző csapataikban a két afrikai nem kevesett foglalkozott szervezéssel...

Amire ki akarok lyukadni: igen is baj van Keitával, mert a közelébe nincs annak a szintnek, amit tavaly csinált a spanyol bajnokságban.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.02.22. 20:07:55

én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:56:10

Ha jól emlékszem ő Pep külön kérésére jött---(bár lehet h a többiek is)

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 19:50:55

Léfe írta:Csereembernek elmegy, ha nekünk egy Gudy jó, akkor Keita egy király.
Igen igen, ez egy jó meglátás. :wink:
Léfe
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:41:38

Csereembernek elmegy, ha nekünk egy Gudy jó, akkor Keita egy király.
Fecó
Lezárt