Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanez a cipőcps46 írta:Recre-Depor 0-2-nek van beírva, de valójában 1-2 lett.
Fontos, mert én 0-1-et tippeltem, vagyis dupla pont jár.
JAh,úgy van!langpeter14 írta:Gratulálok azoknak a tippjátékosoknak,akik 2-6 -os eredmény tippeltek a Classico-ra!!![]()
Már nem tudtam tippelni...Slither írta:Műsor nem is lesz, de tippjáték forduló fent van délelőtt óta.redmiller írta:Ma este forduló, műsor meg nincs.
Én jobban bíztam a Barca-ban ezért nem is nyertemozsimiki írta: nekem egy telim lett (Bayern-BARCA 1-1), és a Chelseanél eltaláltam az xet.
3.helytől 10pontra vok, elsőtől 50, ejh nem igen akar csökkenni pár hete![]()
nekem egy telim lett (Bayern-BARCA 1-1), és a Chelseanél eltaláltam az xet.Slither írta:Végre elértem az 1000 pontot!![]()
Franc egye meg Lampard utcsó gólját.
Arra gondoltam, hogy mostantól csak a meccsek kezdése előtt 10 perccel rakom fel a tippjátékot, így sokan lemaradnak majd róla, én meg jól elhúzhatok...cps46 írta:Hali!
Lészen-e valami hétvégi tippjáték?
tök ugyanaz lenne ha a hosszabbítás számítana,mivel egy meccsen volt csak hosszabbítás, és maradt az az eredmény. és mivel itt nem továbbjutókra lehet tenni, így maradt volna minden ugyanúgy, pl: Roma-Arsenal 1-0, hosszabbítás után IS 1-0.Hawk írta:Szerintem is a rendes játékidő számít.cps46 írta:Úgy emlékszem, hogy az EB-n a rendes játékidő számított. Nem hiszem, hogy azóta ez megváltozott volna.
Nekem mondjuk ez nem jó!
Azért kérdezem, hogy hátha emlékszik erre vki. Amíg nem tudok biztosat, addig nem rakhatom fel az eredményt.socio66 írta:Telis lett volna a Roma meccs,de úgy látom,a hosszabbítás is beleszámít a tippbe..Ugye a tizik már nem?Slither írta:Tippjátékban számít a hosszabbítás vagy csak a rendes játékidő eredményét szoktuk számolni?