Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért az egy hozzászólásért voltértelme regisztrálniÁron9 írta:Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!Vito írta:kicsit felpiszkéltam a szomszéd fórumot
Taibi írta:Vegyél vissza magadból, és menjél a madrisistára "hala"-zni!Áron9 írta:Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!Vito írta:kicsit felpiszkéltam a szomszéd fórumot
na látod?!Áron9 írta: Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyél vissza magadból, és menjél a madrisistára "hala"-zni!Áron9 írta:Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!Vito írta:kicsit felpiszkéltam a szomszéd fórumot
Chris írta:A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hiába tett vételi ajánlatot a brazil Santos 21 esztendős csilagára, Robinhora, az ifjú tehetséget nem engedi el csapata.
A hírek szerint a királyi gárda 18 millió eurót fizetne Robinhoért, és bár korábban arról szóltak a hírek, meg is szerezheti a fiatal csillagot, a dél-amerikai klubnál most másképp döntöttek.
Amint Luiz Henrique de Menezes, a Santos igazgatója elmondta, a következő szezonban még számítanak Robinho játékára, azaz visszautasítják a madridiak ajánlatát. Azt azonban a sportvezető nem mulasztotta el megjegyezni, hogy továbbra is megvan a módja annak, hogy azonnal megszerezzék tőlük a csatárt: mindössze a labdarúgó ára emelkedik meg, 40 millió euróra.
![]()
![]()
![]()
remélem ez igaz.
Spanyolország: a Real Madrid mégsem viheti Robinhót
NSO, 2005-06-24 12:00
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hiába tett vételi ajánlatot a brazil Santos 21 esztendős csilagára, Robinhóra, az ifjú tehetséget nem engedi el csapata.
A hírek szerint a királyi gárda 18 millió eurót fizetne Robinhoért, és bár korábban arról szóltak a hírek, meg is szerezheti a fiatal csillagot, a dél-amerikai klubnál most másképp döntöttek.
Amint Luiz Henrique de Menezes, a Santos igazgatója elmondta, a következő szezonban még számítanak Robinho játékára, azaz visszautasítják a madridiak ajánlatát. Azt azonban a sportvezető nem mulasztotta el megjegyezni, hogy továbbra is megvan a módja annak, hogy azonnal megszerezzék tőlük a csatárt: mindössze a labdarúgó ára emelkedik meg, 40 millió euróra.
Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!Vito írta:kicsit felpiszkéltam a szomszéd fórumot
12 másodperccel előbb írtad beChris írta:A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hiába tett vételi ajánlatot a brazil Santos 21 esztendős csilagára, Robinhora, az ifjú tehetséget nem engedi el csapata.
![]()
![]()
![]()
remélem ez igaz.
hmm... ez még nekem is túl elfogultA. Gábor írta:az AS álomcsapata:
Iker Casillas -
Míchel Salgado, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos -
Beckham, Pablo García, Diogo / Zidane /
Robinho, Ronaldo.
no ccomment