de te nem realos vagy véletlenül?

mert "ferninho" néven realos-t ismerek itt és az nso-n is

(ha tévedek, akkor bocsi

ÁÁÁÁ, ez nagyon ütös lett.CFirpo3 írta:
Ez a legutóbbi. Hát nem tom... sztem nem lett olyan jó.
Szerintem csak a hátteren kell fejleszteni, Light Textureokkal.darmian írta:
Elég gyenge kép, de ez az első bannerem. Az itt látott képek hatására kezdtem el.. viszont szeretnék tanácsokat kérni, hogy min változtassak vagy tegyek hozzá a folytatásban
A vezérlőpulton belül hol?Tim írta:Biztos hogy van,csak azért nem találod mert rejtett mappa.Először engedélyezni kell a vezérlőpulton.House írta: egyébként nem tudja valaki, hogy hogy lehet az, hogy nincs Application Data mappa egyik partíciómon sem? Mert nem tudok új Brushokat berakni.
Ez durva...La Pulga írta:
senkinek nem fog tetszeniCFirpo3 írta:Összedobtam 1et, hátha megtetszik vkinek és használná...![]()
nem azért..MR. TROMORT írta:Boccs, csak probálgatok..:Poldi:.. írta:most raktad be a Henryst
sigHouse írta:Sig / avatar?MR. TROMORT írta:Valaki esetleg nem csinált egy Henry+Messis képet???:P
Biztos hogy van,csak azért nem találod mert rejtett mappa.Először engedélyezni kell a vezérlőpulton.House írta: egyébként nem tudja valaki, hogy hogy lehet az, hogy nincs Application Data mappa egyik partíciómon sem? Mert nem tudok új Brushokat berakni.